prota_ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 imho, ja više verujem da su se pro gejmeri sami od sebe prebacili na go. prosto, shvataju da imaju određeno znanje igre, i da je go najbliži toj igri i da je on jedina igrica u kojoj mogu da ga iskorite. 1.6 je na pro nivou ćao, a oni su se na vreme ubacili u igricu koju iole znaju da igraju odmah na početku, da bi odmah bi li dobri u njoj i uzeli paru i slavu. isto tako i za igrače koji se vraćaju iz penzija i neaktivnosti. vide svoju šansu gde svi kreću od neke nule, pa žele da budu najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Pa ne bas, to vise vazi za igrace koji su bili losi u CS 1.6 ili CS:S, pa se sad nadaju da u CS:GO mogu biti u samom vrhu i samim tim skupiti taj neki krem koji trenutno nude sponzori. Sto se tice povratnika tu su cisto pare i marketing u pitanju. Ljudi posteno unovcavaju prethodno stecenu slavu, nema tu sta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Evo upravo me drugar podseti kako da proverim iskoriscenost procesora u igrici.. Znaci na mapi mi je fps oko 70 a iskoriscenost procesora (u task manageru) oko 25-35%.. Znaci igrica uopste ne gazi procesor toliko koliko je bitna graficka. Eto sad i konkretan dokaz za one koji kazu da graficka ne igra ulogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Graficka ne igra ulogu. Endzin je neoptimizovano govno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ti si iggy bas uporan :))))) graficka nema veze :)) igra nije optimizovana,ali kako objasniti nekome ko je tvrdoglav :) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Au dobro :D Ako vi kazete da quad-core ne moze izgurati cs:go onda ok :D Da je neoptimizovnost u pitanju svima bi bio los fps. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 To znaci da bi morao da izgura preko 100 fps, ali zato sto nije optimizovan ne moze. Moras imati bar i5 sto je retardirano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 To moze biti, ali niko ne moze reci da jaci procesor moze da prevagne i ako je graficka shit. Znaci dobra graficka i okej procesor. E sad kontam Valve ce izbaciti neke updatove da sredi masu ovih sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 CS:Govno klasicno,ovo veze nema sa igrom po meni naravno. Drugo imam jedno pitanje moze li se spasiti cs 1.6 i ako su ova Svedska govna presli na GO, koji promod sta i kako,kad je to uopste:) Posto nisam upucen nista.Inace HVALA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Moze se spasiti naravno ako si Roman Abramovic i hoces da upumpas u CS 1.6 turnire hiljade i hiljade evra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDERSONjj Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Sledeci vikend ce biti fast cup od strane E-Fraga pa ako ima neka zainteresovana EKIPA za ucesce neka me kontaktira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 klinci sa public servera su pravili interesantnije klipove od ovog Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Zato sto na pub serveru igraju pub botovi.. CS;GO je ekstra igra i vise je fokusirano na pucanje nego na stekanje sto meni cini jos vece zadovoljstvo. Cudno da klanrur jos nije napravio CS:GO sub forum. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 CS;GO je ekstra igra i vise je fokusirano na pucanje nego na stekanje sto meni cini jos vece zadovoljstvo. Mape stvarno imaju manje mesta da se ustekas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Npr Inferno A site... Ne bih rekao da ima manje mesta da se ustekas :D Ima i previse x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) a sto postoje lepe fontane, pa onda ribice koje plivaju, pa skoljke od automobila na svakom koraku... pa onda, trave, biljke, cvece.. parkovi.. nema sta nisu nabacali.. po koji krevet, kuhinja, ali bukvalno... i tako, bas sve ima ! pucanje se ne razlikuje mnogo od 1.6, ne znam zasto dramite.. i kako ste igrali u 1.6 isto cete i ovamo ... potrebno je malo vremena da se naviknete na modele, i uopste na ove uredjenije mape.. ali to uopste i ne treba pominjati.. u prednosti ovi likovi sto su igrali sors i ostale gluposti, pa znaju razne flesheve... kad bi dosli da igraju cs 1.6 rundu ne bi uzeli igrice se razliku, zato i zalimo mi sto smo igrali 1.6 a i ovamo u cs;go covek se krece kao da ima 80kg na svojim ledjima, u 1.6 je kretanje bilo mnogo slobodnije, i to takodje nedostaje... ali eto, valjda ce promeniti nesto, mozda i nece, mamu im nataknem ! mogo je cs 1.6 jos da se igra ! : DDD Edited September 17, 2012 by remaks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Jutros sam kupio CS:GO i razocarao sam se jos vise. Ne znam da li je to zato sto sam igrao po public serverima i dm-ovima, ali bas deluje pretrpano sve. Mozda je na cw/mixu malo bolje.. Recoil je cudan do jaja, modeli su gadni kao da imaju stap u guzici svi, mape su odvratne! Al' dobro, da nikad nisam upalio 1.6 mozda bih cak pomislio da je zanimljiva igrica u neku ruku. Sve u svemu, govno. 2 2 Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 i na cw/mixu je isto. recoil je skroz drugaciji, i odnos pusaka takodje.. tako da se desi da uleti lik sa pumparicom i jebe mamu svima, ili baja kupi 2 pistolja i nabije sve.. a ti nosis kalas, pa se desi situacija kao da ga gadjas sa nekom vodenom puskom.. jedino je dezert ostao isti. haha kao da si uzeo top da pucas : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Jutros sam kupio CS:GO i razocarao sam se jos vise. Ne znam da li je to zato sto sam igrao po public serverima i dm-ovima, ali bas deluje pretrpano sve. Mozda je na cw/mixu malo bolje.. Recoil je cudan do jaja, modeli su gadni kao da imaju stap u guzici svi, mape su odvratne! Al' dobro, da nikad nisam upalio 1.6 mozda bih cak pomislio da je zanimljiva igrica u neku ruku. Sve u svemu, govno. Niko nije rekao da je igra ful, mada govno svakako nije. Mozda da si video kako se igra izmenila od pre 3 meseca kad je bila neigriva imao bi drugacije misljenje. Ono sto igra ima svakako je potencijal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Niko nije rekao da je igra ful, mada govno svakako nije. Mozda da si video kako se igra izmenila od pre 3 meseca kad je bila neigriva imao bi drugacije misljenje. Ono sto igra ima svakako je potencijal... Reci ti meni, placa li te ko da branis cs:go u svakom reply-u koji ga blati? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 Gde sam ja niko neigra 1.6 :( Ali eto mogu da se nadju igraci za novi CS.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Gde sam ja niko neigra 1.6 :( Ali eto mogu da se nadju igraci za novi CS.. http://store.steampowered.com/stats/ Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 aco, preimenuj ovo u cs go pričajte i baci u stiki. nema potencijala za podforum, ali takav topik bi bio kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 pametan predlog... inace ima naroda koji igra cs;go, ali svi koji su do sad igrali i dalje igraju 1.6 mali broj ljudi je ostavio 1.6 i preso na cs;go neki jos uvek ne mogu da kupe igricu, ili imaju slab komp.. i ako bude prelaza masovnog, ne moze se desiti odjednom.. potrajace par god sigurno.. ili ce posle godinu, dve, vratiti cs 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts