sh0ck1 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 @Debeli Hvala. Mada nije moj zanr elektrogay muzika kao sto si naveo :D To je za malu decu! Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 @Debeli: Još kad bi svako kao ti tako pustio, možda bi dečko i pobedio na tom glasanju :D POY! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Prvi sam, imam 420 lajkova. Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 neo ti je dao jedan =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Eto shta se deshava kad je Vica fer i korektan prema (l)userima.. nepostovanje! :D Брате, да ја тебе бијем сваки дан годину дана и онда те видим и кажем ''е брате, ај на пиво'', ти би побегао главом без обзира, а ако си баш прелуд, отишао би са мном на пиво, али би се знојио у кафани све време. И следећих бар педесет пута би ти било тако:) Оно, нек само Нео настави овако и убираће плодове свог коректног односа, али не може одмах. Примера ради, за пушење кажу људи да одвикавање до нуле траје онолико колико си био пушач, што значи да мени остаје да балавим за пљугама на блејама још нешто мање од петнаест година, али то је реалност:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Брате, да ја тебе бијем сваки дан годину дана и онда те видим и кажем ''е брате, ај на пиво'', ти би побегао главом без обзира, а ако си баш прелуд, отишао би са мном на пиво, али би се знојио у кафани све време. И следећих бар педесет пута би ти било тако:) Оно, нек само Нео настави овако и убираће плодове свог коректног односа, али не може одмах. Примера ради, за пушење кажу људи да одвикавање до нуле траје онолико колико си био пушач, што значи да мени остаје да балавим за пљугама на блејама још нешто мање од петнаест година, али то је реалност:) aha dule alkos a nece sebi da prizna!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 ja ti nisam dao lajk,ali sam preslusao set i mogu da ti kazem da ti bezhi na par mesta i kreces da miksas pesmu dok ti je druga u brejku,a to ti kazem ja nubzor najveci,sto znaci da moras mnogo da radis,a da ne pricam o tome da si jebeno smiksao celu noc i celi dan,wtf jebote,nije ti to 18ti rodjendan,totalno si elektrogay lol Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Па ја сам једини и признао лол! Зато више нисам, извукао сам се и било је чупаво. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ima gresaka u mixu, ima dosta da se uci jos. Sto se tice MVP-a, remix je radio ortak pa sam ga pustio, jer je islo live na Radiju :) Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Ne pravdaj se. Poješće te za užinu. :))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Lold @ rurhejt Edited August 16, 2011 by mr.kivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts