Jump to content

Problem za 7H, servis

mTa

Recommended Posts

Drugari imam problem , drugar mi je izgubio garanciju od SS 7H slusalica, a crkla mi je desna sluska...

Da li neko zna jel postoji mogucnost da odem u GAMES i da oni na vide na kompu kad sam kupio (posto su kupljenje na username zbog popusta) i da tako mi opet odstampaju garanciju?

Ako ne moze nista od toga da li bar znate neki servis u beogradu koji popravljaju slusalice ili prodaju kablove koji ulaze u sluske?

HVALA PUNO UNAPRED!

Ne verujem da će ti tako priznati garanciju, ali uvek možeš da probaš.

A što se popravke tiče, tih servisa ima zaista puno, bilo koji audio-video servis bi mogao da ti pogleda te sluške.

S tim što onda ako ipak nađeš garanciju ona iznova neće valjati jer je neko otvarao sluške ko nije smeo :)

e pa to....nista moracu da se cimam za garanciju prvo upravu si...a sto se tice racuna, racun je zaheftan za garanciju :S xD....

aj preporuci neki servis ako si ti mozda bio, znaci bilo gde u bg u samo ulicu daj :D ako ne naci cu neki nebitan, samo da ne deru sa cenom :D

hvala puno...

EDIT : ili ako ima neko garanciju za 7H a da je iz bg a , mozemo da se dogovorimo da mi je pozajmi a da mu ja dam kintu :D

Edited by mTa

e tebra mislim da na garanciji pise dan kad je izdata ako se ne varam,pa ne znam da li ce moci da prodje bilo koja garancija.al probaj...nemas sta da izgubis,mozda te i ukenja.

imaju oni u games-u svoje failove,npr meni se sjebe deathadder od 1800 dpi i ja im dam posle tipa pola godine,i oni prihvate kvar,i zovu me posle nekih 10ak dana i kao dobices nov mis...ja dolazim a on mi covek daje razer deathadder 3500 dpi koji je fazon duplo skuplji od onog koji sam ja platio..ja cutim,uzmem misa i prodam za 5k hvalapoz...tako da probaj da izmuljas nesto,mutavi su do jaja ;)

svaka garancija se vezuje za serijski broj proizvoda, tako da jedino ako baja koji prima na garanciju proizvod ne obrati pažnju, tipa, poturiš da u tom trenutku pored vas prođe gola riba i to :) inače ovako, ne možeš uzeti garanciju drugih slušalica i koristiti za svoje.

posle 5ih sjebanih i ja sam :D

INACE LJUDI OVAKO...odneo sam slusalice u servis na Trgu Nikole Pasica, i ne daju bez garancije, onda sam otisao u games u usce gde su i kupljene i oni kao prave se ludi i sva sreca pa su slusalice kupljenje preko kartice sa popustom, tj rekao sam im username i oni proverili i opet mi dali garanciju i ostale su kod njih na popravci...

Hvala puno svima ipak je prosla ona moja prva varijanta, laki nisu bile potrebne ribe :D

<3<3<3

• 2 weeks later...

Posle nemojte da slusate aRsu kad kaze da ne kupujete 7h sluske jer imaju sve gresku i svima crkava desna sluska.. ja pricam vec duze vreme da su sluske govno jer sam prodao 3 komada i sve pocrkale... posto ne verujete eto vam sad..

moj savet ti je da ako ti ponude druge 7h da ih pitas da ti vrate novac ili da ti daju neke druge sluske koje imaju slicnu vrednost.. ( ako hoce da ti vrate novac javi se meni da ti narucim pc350 ili pc360 jer su najbolje slusalice )

Edited by aRsaaa