mTa Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Drugari imam problem , drugar mi je izgubio garanciju od SS 7H slusalica, a crkla mi je desna sluska... Da li neko zna jel postoji mogucnost da odem u GAMES i da oni na vide na kompu kad sam kupio (posto su kupljenje na username zbog popusta) i da tako mi opet odstampaju garanciju? Ako ne moze nista od toga da li bar znate neki servis u beogradu koji popravljaju slusalice ili prodaju kablove koji ulaze u sluske? HVALA PUNO UNAPRED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ja imam slican problem sa 5Hv2 ali u Krusevcu nema ni jedan servis sto se tice SS-a. :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ne verujem da će ti tako priznati garanciju, ali uvek možeš da probaš. A što se popravke tiče, tih servisa ima zaista puno, bilo koji audio-video servis bi mogao da ti pogleda te sluške. S tim što onda ako ipak nađeš garanciju ona iznova neće valjati jer je neko otvarao sluške ko nije smeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 ako imaš račun, možda. mada ne verujem da bi oni to uradili. pitaj njih da li mogu da ti oprave za pare, ako ti ne daju garanciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 (edited) e pa to....nista moracu da se cimam za garanciju prvo upravu si...a sto se tice racuna, racun je zaheftan za garanciju :S xD.... aj preporuci neki servis ako si ti mozda bio, znaci bilo gde u bg u samo ulicu daj :D ako ne naci cu neki nebitan, samo da ne deru sa cenom :D hvala puno... EDIT : ili ako ima neko garanciju za 7H a da je iz bg a , mozemo da se dogovorimo da mi je pozajmi a da mu ja dam kintu :D Edited August 7, 2011 by mTa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 e tebra mislim da na garanciji pise dan kad je izdata ako se ne varam,pa ne znam da li ce moci da prodje bilo koja garancija.al probaj...nemas sta da izgubis,mozda te i ukenja. imaju oni u games-u svoje failove,npr meni se sjebe deathadder od 1800 dpi i ja im dam posle tipa pola godine,i oni prihvate kvar,i zovu me posle nekih 10ak dana i kao dobices nov mis...ja dolazim a on mi covek daje razer deathadder 3500 dpi koji je fazon duplo skuplji od onog koji sam ja platio..ja cutim,uzmem misa i prodam za 5k hvalapoz...tako da probaj da izmuljas nesto,mutavi su do jaja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 pa to ti kazem, jer sluske su kupljene preko usernama, na taj username je kupljeno jos mnogo stvari u gamesu pa ima popust, oticicu i pitati da li mogu da pogledaju kad sam kupio posto se daje garancija na 2god msm da ce proci :) tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 svaka garancija se vezuje za serijski broj proizvoda, tako da jedino ako baja koji prima na garanciju proizvod ne obrati pažnju, tipa, poturiš da u tom trenutku pored vas prođe gola riba i to :) inače ovako, ne možeš uzeti garanciju drugih slušalica i koristiti za svoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 a pa ja onda imam na mojim slusalicama serijski kod, tj na kutiji gde vec, sto tako ne obrati paznju ma mi istampa garanciju opet? :D nebitno probacu sutra...ako ne servis i to je to...hvala puno u svakom slucaju moze lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Pa zato što to tako ne funkcioniše :) ali nema veze, idi, pa javi šta si uradio, da znaju i ostali ako budu u slučajno situaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Nikad nisam nosio garanciju i od 3 pokusaja su mi sva 3 puta prihvatili bez problema. Games trg nikole pasice Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 hvala uki brate rodjeni puno....znaci lagano idem sutra ujutro odma... <3 hvala puno...ok laki javljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ma samo im kazes kad si kupio ne spominjes garanciju... :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 mita sisa otvorio tu temu namerno kao ne rade mu slusalice a to fazon da mi vidimo da on ima 7H djana :DD <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 otvori prozor i pitaj dal to nekog zanima... hvala uki jos jednom daj boze da prodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXperience pablo Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 mito vidi to za games ako ne javi mi se na pm da ti kazem gde da popravis nije servis nego lik koji popravlja.najjaci je u tom poslu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 vazi brate nema frke...hvala svima puno javicu vam sutra... <333 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Au brate, koji si ti vec po redu kome crkavaju 7H sluske.. Mada generalno se ljudi zale na SS opremu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Sve koje poznajem a da imaju 7h,svima ali bukvalno svima je crkla desna sluska,posle odredjenog vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 posle prvih sjebanih ss sluški sam naučio lekciju. al niko drugi mi nije verovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 posle 5ih sjebanih i ja sam :D INACE LJUDI OVAKO...odneo sam slusalice u servis na Trgu Nikole Pasica, i ne daju bez garancije, onda sam otisao u games u usce gde su i kupljene i oni kao prave se ludi i sva sreca pa su slusalice kupljenje preko kartice sa popustom, tj rekao sam im username i oni proverili i opet mi dali garanciju i ostale su kod njih na popravci... Hvala puno svima ipak je prosla ona moja prva varijanta, laki nisu bile potrebne ribe :D <3<3<3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 sad se nadaš da je kvar nepopravljiv i da dobijaš nove sluške za samo 40 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 ili da su nekim cudom nestale na lageru i dobijas pare nazad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 to za pare bi mi iskreno najvise odgovaralo, mada proto da znas da se nadam :D al popraviljiv je, kabal se samo menja a fazon cekam 20 dana :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsaaa Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 (edited) Posle nemojte da slusate aRsu kad kaze da ne kupujete 7h sluske jer imaju sve gresku i svima crkava desna sluska.. ja pricam vec duze vreme da su sluske govno jer sam prodao 3 komada i sve pocrkale... posto ne verujete eto vam sad.. moj savet ti je da ako ti ponude druge 7h da ih pitas da ti vrate novac ili da ti daju neke druge sluske koje imaju slicnu vrednost.. ( ako hoce da ti vrate novac javi se meni da ti narucim pc350 ili pc360 jer su najbolje slusalice ) Edited August 18, 2011 by aRsaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts