crazy_radul Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Kolka bi bila realna cena laptopa HP dv7t Quad Edition u Srbiji? Konfiguracija je sledeca: dark umber Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 750GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection No Additional Office Software No additional security software 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.25 hours of battery life +++ 17.3" diagonal HD+ HP BrightView LED Display (1600 x 900) Blu-ray player & SuperMulti DVD burner HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone and HP SimplePass Fingerprint Reader Intel 802.11b/g/n WLAN with Wireless Display Support Standard Keyboard with numeric keypad HP Home & Home Office Store in-box envelope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 veliko je pitanje da li ga kupuješ nov u Srbiji ili donosiš spolja. Ako donosiš, možeš da dobiješ nekih 600,700 evra cenim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 500-600 max da obrazlozim: u zadnje vreme pored odece i obuce koja se prodaje u velikim kvantitetima, ljudi su krenuli sa prodajom hardvera preko fejsa( prednjace sa lapovima i fontelima ) i to su uglavnom varijante preko nekog ebaya( uk, de ) gde su cene skroz korektne kako za krajnjeg kupca, tako i za posrednika. primera radi ortak je pazario neki alienware lap sa i7, 8gb rama, dve grafulje, worldwide garancijom blabla za isporukom ga je izasa nesto ispod 750e Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Kupio bih ga u Americi, za sebe. Nego me cisto zanima cena, da li da probam da doteram jos neki pa da ga prodam ovde za vece pare, posto vidim da i nema bas neki izbor laptopa kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 Jel ovo okey laptop? Mislim za po koju noviju igricu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 graficka je super u smislu performanse/trajanje baterije. verujem da ce moci da tera sve i svasta na medium detaljima u native rezoluciji ako ne i med-high. ja bih ovu masinu pazario ako je oko 700e +- 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts