Longleyy Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Prodajem karte za exit, 4 dana, 7 soma. odgovarajte ovde ili pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 zar nisu karte jos uvek 6990 u redovnoj prodaji ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 Pa da, al ce se to promeniti a kod mene ce i dalje biti 7k LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 ja cu da te cimam za nekoliko dana,kad jebeno vise skontam da li idem sa jednim ili dva ortaka,pa ako imas,imas,ako ne,nema veze:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 (edited) Posto imam vise komada, nije mi bijed da za bludnog brata ostavim 3 komada sa strane, pa se javi u ovih par dana. @Kali: A i kome ces pre dati pare, meni crnom bratu, pa da to pametno potrosim na kurve i pimpovanje kadilaka ili jebenoj korporaciji exit koji sve uzimaju samo za sebe!!?? Edited June 20, 2011 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Ja cu imati 2 propusnice za cetrvrtak i nedelju GROK! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 AJ kupi karte svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Posto imam vise komada, nije mi bijed da za bludnog brata ostavim 3 komada sa strane, pa se javi u ovih par dana. @Kali: A i kome ces pre dati pare, meni crnom bratu, pa da to pametno potrosim na kurve i pimpovanje kadilaka ili jebenoj korporaciji exit koji sve uzimaju samo za sebe!!?? hahaha nikome !:) imam i ja 4 komada za prodaju :D pa sam se samo raspitivao da li su podigli cene da i ja stavim oglas hahhahaahhaha :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Одакле вам сисе : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2011 Author Report Share Posted June 21, 2011 GRUJO KUPI OD MENE PRVI SAM DAO OGLAS :((( @Corey: sise mi od bencha matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 tesha fora :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts