Beli Eurokrem Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 ako se neko odluci da proda po nekoj pristojnoj ceni, nek mi javi.. to je prekosutra, ova kurvestija ejmi me ne zanima nego samo moby, a on je valjda od ponoci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 takodjer :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 А ја баш мислио да ти пошаљем поруку да можда не ваљаш карту за концерт : ) мислим на Еурокрема Такође се уписујем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 e ocu i ja! ae akupimo ekipu sa rura i upadnemo za dz preko ograde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Или на неку превару. Набавиш нам мантиле, теби једну велику торбу за прву помоћ, нама мање, и улетимо као особље. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Ako je cert na istom mestu gde i Carlos Santana onomad, moze lagano da se pridje ogradi i da se sve vidi i chuje lepo. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Cert je dole na donjem gradu gde je bio i gary moore i ko jos ne secam se..nasao sam po 3000 prodaje lik nekoliko karata, ali to mi se trenutno ne uklapa u kategoriju pristojne cene, s obzirom da sam puko para i para na 5 koncerata u narednih mesec dana a blizi se i letovanje .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 prodaje za 3000 one sto su 3300 ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 na kraju sam otisao, zaobisao onu prvu kontrolu, tako sto sam prosao pored onog restorana belavista na pristanistu, popeo se i izasao na onaj put, dosao do kontrolnih punktova oko ponoci, vrzmao se tu malo, cekicao obezbedjenje da puste mene i ribu za 20evra, oni kao mrdaju glavom " ne , ne , nema sanse" a samo sto im bale ne krenu na usta. i onda bukvalno 10 min pre pocetka mobija, neke 2 ribe pored mene skroz ocajne vicu oce li neko da kupi karte, ja pridjem, i ONDA NAJJACI HIT, pitam ja sto prodaju, kaze ova MISLILE SMO DA JE OVO BLIZE BINI A JA ZABORAVILA NAOCARE GAJBI A IMAM DIOPTRIJU -5 A OVA CE DA SE SOLIDARISE SA MNOM :D :D :D i prodaju mi 2 karte za 20 evra, jes da je bio onaj parter 2 daleko od bine, al svejedno, mobi je iskidao za sve pare :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts