Snd Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ahhahahahah +++ Ne volis lobi-hangar, aaaa?!?!? :DDD Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ne volis lobi-hangar, aaaa?!?!? :DDD hahaha .l. mrtvi vuco, njega ne volim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1AbLosfa Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ponesite kameru i markere za autograme. Quote cao , ja sam jelena imam 13godina, nevinost sam izgubila sa 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 hahaha .l. mrtvi vuco, njega ne volim :D Njega ni majka ne voli! Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 (edited) ponesite kameru i markere za autograme. dada, jer dolazi veliki Elie :DD @Sando hHAHAHA :D Edited June 17, 2011 by eLie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 hahaha .l. mrtvi vuco, njega ne volim :D dobro nemoj brata vucenovica da mi diras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 hahahahaha pa ovde se svakog trenutka menjaju grupe :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 @Krle: Nije li to car modernog CS-a? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 kako ne drzati ucesnike u neizvesnosti do samog kraja :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 @qubical naravno jer igra sa tobom u ekipi org :) i mutavac bi video da grupa A i grupa C naspram grupe B i D su jedno 10x slabije ekipe, al sta vam vredi kad necete ni takve grupe proci , a i da prodjete ukrstite se sa jos slabih ekipa...ne znam sta nekom znaci to da igra protiv slabih kad pare uzeti nece... nema veze vas turnir vasa pravila, meni je drago sto u grupi imam dobre ekipe i sto mi je ukrstanje sa jos jacima... @krle eh tako ti je to svake godine :) namazi dupe vidimo se sutra :* GL SVIMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Vidimo se ! Poz za orgu ! :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 @qubical naravno jer igra sa tobom u ekipi org :) i mutavac bi video da grupa A i grupa C naspram grupe B i D su jedno 10x slabije ekipe, al sta vam vredi kad necete ni takve grupe proci , a i da prodjete ukrstite se sa jos slabih ekipa...ne znam sta nekom znaci to da igra protiv slabih kad pare uzeti nece... nema veze vas turnir vasa pravila, meni je drago sto u grupi imam dobre ekipe i sto mi je ukrstanje sa jos jacima... @krle eh tako ti je to svake godine :) namazi dupe vidimo se sutra :* GL SVIMA Dace bog da se ukrstim sa tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 mta a da prestanesh da kenjash vishe i o organizaciji i o grupama i o svemu, je l' mozhe? Vec sam vishe puta objasnio o chemu se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mTa Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 meni kazes? ej svi vas pljuju...meni najmanje smeta moja grupa i organizacija...meni je drago sto igram sa dobrim ekipama... ti kazes da si ti nekom izasao u susret, KOME SI IZASAO U SUSTRET, KOME? sebi si izasao i svojim drugarima...ja sam pricao sa ljudima iz unity a , nsb a , inationa, kg mix a ako su to ti, kgb storma....i ostalim mixevima iz a i c grupe, ejjj svi ti se smeju ali svi...ali su svi dobri momci i doci ce da igraju kanter...i drugar mi kopirao sta je napisao igrac iz tvog klana, kako je bolje to da se slabije ekipe pokazu ovo ono.. ja ti poslednji put kazem, meni je najdraze sto su mi jake ekipe upale i iskustvo vise boze moj...ali tvoj turnir tvoje grupe i pravila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Dobro ajde onda iskuliraj, je l' mozhe? Ako si prichao sa tim igrachima onda su ti verovatno rekli da su me zamolili da ih stavim u poslednju grupu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 mTа prekini sa spamom. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsaaa Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Mjesalica do finala B| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djeka Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Mjesalica do finala B| Ne pali se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Zbog nesporazuma oko dogovora, greske organizacije i delimicno lose organizovanih ekipa, ne javljanja na vreme i tako toga, a i da bi ispali fer prema svima koji su imali zelju da ucestvuju Grupa B ce dobiti jos jednu ekipu "MIX Ekipa" sto znaci da ce ta grupa imati 4 ekipe, gde ce eliminacijom proci dve. Izvinjavamo se zbog nelagodnosti koje su ispale i nadamo se da ce sve proci u najboljem redu. Moli se da ta "mix ekipa" dodje na vreme kako se ne bi dodatno turnir nepotrebno oduzio. Zahvaljujemo se svim ekipama na ucestvovanju. GL & HF /// Igraonica GIGABIT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Jel ce biti HLTV ili ne??? Quote ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
werz Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Ukoliko nam posalju konkretna podesavanja za nas internet, cekamo lika iz HLTV-a da se javi da na posalje...iNation je otkazao svoj dolazak iz tehnichkih razloga, tako da je turnir sada kao po planu, sa 12 ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 jel ta mix ekipa sad prelazi u grupu D ? Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ne Krle,ostaje kod vas,nemoj da brines... :D :D :D Quote ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ne Krle,ostaje kod vas,nemoj da brines... :D :D :D meni je svejedno ti sto pisas po terenu :D Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 evo sad,4 i po sata pre polaska smo skupili mix posto nismo u mogucnosti da dodjemo u fullu,ipak cemo se pojaviti...gl hf svima pucamo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts