Jump to content

d1AbLosfa

The X
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by d1AbLosfa

  1. Super turnir, bilo je sve na mestu sem kfc-a. Dobro ajde, necu da hejtujem vishe kfc, mater im jebem. Sve super, sve na mestu. Ali denis i migzi su mi svrstali ovaj turnir u nekih top3, bruka sam se proveo vilenuci solo kroz delta siti, bar jedno sat vremena. Znaci... Show show, kolko mi je bilo bruka. Jebem vas u usta. Rekoh vec, mozda top3 najboljih momenta u zhivotu. Radujem se unapred sledecem.
  2. uhvatio se za glavu, kad je video da za 2 mala kupona i 1 veliki dobija malecki sendvic, i bajata krilca ;d
  3. kao prvo, doshao sam da igram kanter dok jedem. kao drugo, ja se ne drogiram... puno. kao trece sramota je ovo, bolje neko svinche da sam doneo, da ga propechemo za neko meze. od kfc-a nema leba. http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e03-medicinal-fried-chicken
  4. znaci mnogo sam besan i na ljude ljut. kao prvo sramota je da u kfc-u sa 1315 kupona dobijem 'SENDVIC BATO, MNOGO DOBAR! DOBIJES 2 KRILCA I POMFRIT MATORI, JOS TI I SOK DAJU!' vazi vazi, sve je to super. samo to shto je sendvic 7cm u duzini, 2.5 u shirini, bolje kinezu kurac da sam ispushio za 200 dinara. 2 krilca? od morkinje shta? po 1 zalogaj, poz hvala. SOK? TO MI JE OMILJENI SOK IKADA! bacio sam ga odma, jer je mnogo bajat i jadan. zhelim nazad svojih 200 dinara. A i mnogo sam ljut na sve ljude, sutra mozete to da ispratite na STRIMU, i na HLTV-u.
  5. Vlasnik i organizator turnira su trebali da daju coveku potvrdu za skup koju su izvadili, i to 24h pre pochetka turnira. Ali je dobio jedno 10h pre turnira, i pozvao je komunalnu zbog dreke i urlanja. (moze da dobije otkaz glat, i chovek je upravu, greshka vlasnika i organizatora). Tako da je bil o nekih dogovora da se nastavi turnir sutra (nisu mogle 2 ekipe), da se igra online? (nisu htele 2 ekipe) ili da se ide odma do kgba, ai-a ili neke igranice (nisu mogle 2-3 ekipe, razlog umor). Tako da se odluci da se podeli fond, i da oduzme igranice od sebe deo fonda, jer je to njihov propust. I tako je doslo svakom igracu po 1700din.
  6. Marija sabila realno. :) E sad, gg svim ekipama,i cestitke finalistima... Ok druzhenje, ok obilazak, ok bleja, ok cirka. :) E sad moji organizatori, sledeci put kad pravite turnir, znachi dajem vam predlog, da lepo ni ne pomishljate da pravite neshto dok ne proverite svih 10 mashina, da budu u full stanju. Pod hitno da sredite neku ventilaciju u sobici (SAUNI). Da se raspitate malo kako se dizhe server. I da odradish hltv onlnie, i tada si spreman da odrzhish jedan normalan turnir i da privuchesh vishe ekipa. poz
  7. ponesite kameru i markere za autograme.
  8. kidajte kobre, samo tako! zelim pivo i picu djuske, a od menke pljuga :D
  9. srecno momcadijo , samo lomi. btw ako bude roshtilja, dolazim. ;D
  10. sad sam sa parama DE_RESET , i da idem svih 16 partija eko, necu imati za full.
  11. meni je do jaja na ovom gatheru, iskreno. igrao sam malo , jedno nedelju dana , imao preko 1000spa i 10 sick kilova. prave mi movie, a i svuda sam glavna tema za citera. sve u svemu , hltv je jedino nesto korisno na tom gatheru. btw prota , veno , mita i stefan jebeno ste ruzni.
  12. I od mene isto, klinci su ispali skroz ok. Tako se radi kad ti neko dodje u goste... Saletu daj krevet i hranu, meni hranu hranu i krevet, a ostali se zadovoljavaju i podom.
  13. covece, pa ne mozes ti ljudima da objasnish kolko je teshko da igrash vs d1abla, i neko ti oduzme tu partiju... :x
  14. http://www.youtube.com/watch?v=HxNawEwuxi4&feature=related losa ti je procena.
  15. daj ne seri sale? JEREMI UZEO MISHA? SHTO NE RECHE RANIJE KAD SMO BILI TAMO, PA DA MALO KORNIDJA ZA SHAMARE?
  16. opushteno brate, ja ne znam za 1 turnir a da nije kasnio bar 1-2sata? samo da sredite preko linuxa , sve do jaja, interp bla bla i ono sto smo pricali... opusteno cucemo se, uzmi od nekoga moj stim ili fb, pa cemo da popricamo sve. n1 gl
×
×
  • Create New...