Guest account 5 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Monitor mi neprestano blinka od jutros :( U pitanju je Samsung T220. Pocelo je dok sam pikao igru preko neta i onda se nije zaustavljalo osim kada bih prestao da pomeram misa..a sada iako ne radim nista i dalje blinka..pisem ovu poruku na slepo :P Ae ljudi, ako ima neko neki savet, bio bih zahvalan :) POZ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Hardver problem. Plasim se da sam ne mozes nista da uradis. Meni je bilo slicno sa LG 1900J , srecom bio je pod garancijom i odneo ga u servis, sredili ga za 15 dana. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 ...LG 1900J... <3 @topic Kako blinka, da li kao da se polako gasi i pali - onako kao kad instaliraš WinXp, pa kad prepoznaje prvi put grafičku, ili treperi brzo, ili nešto treće? Ako je ovo prvo što sam naveo, može biti i do grafičke... Ali, ne trebamo ti mi tu, samo probaj kod sebe drugi komp na svom monitoru, ili drugi monitor na svom kompu, i sve će ti se samo kasti... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts