Jump to content

Herbalife preparati

Recommended Posts

ja sam isto čuo od dvoje-troje ljudi za taj Herbalife šejk, i to su ljudi koji se ne tripuju na preparate i te suplemente, probali su i oduševili se. Jedan drugar je uspeo za 3 meseca da skine 15 kila, a pre znam da je radio sve i svašta kako bi smršao. Tako da šta znam, ja lično ne verujem u to, ali eto, ima uglavnom zadovoljnih ljudi

Uvek treba imati u vidu placebo efekat

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Herbalife = skoro prevara. Naravno da cesh smrshati ako zamenish jedan obrok dnevno sa shejkom koji se u sushtini sastoji od melevenih biljaka i soka. Izmelji pshenicu, kukuruz, i druge slicne zitarice, pomeshaj sa gustim sokom od breskve u chashi od 2 ili 3 deci i time zameni jedan obrok dnevno. Naravno da cesh smrshati pod uslovom da ostale obroke ne pojacash da bi izjednacio unos kalorija koji si imao pre promene u ishrani.

Taj herbalife je beshe smislio onaj americki lekar koji ima 29 doktorata...shto nije uzeo 5643 doktorata kada je vec krenuo u akciju...

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Bas to sto je Sting reko, + fazon placebo efekta sto spomenu Cali bez smajlija

Ako hoces da smrshash, pulsmetar na srce, i svaki drugi dan trchanje od 30-40 minuta pod jachim pulsom na granici sa anaerobnom zonom (znaci onako, dosta jachi tempo), u teretanu slobodno idi naravno, i ono sto je najvaznije iz ishrane izbaci sve sto je iz kesice (chipsevi i sva ostala chuda). Ostalo sto si jeo nastavi da jedes slobodno, ali budi umeren. Smanji hleb, ako ne mozes da ga izbacis jedi crni.

Simple as that!

Da je tesko, tesko je, ali to je jedini nacin. Herbalife samo bacanje para, ovako ces da ustedis 7000 ili koliko vec dinara i kad budes sam po svome oslabio osecaces se ko najveci car na svetu zato sto si uspeo!

najlakse mi je mesnu dijetu da odradim(jer znam da radi dobro) al treba mi fazon 500-1k dnevno, ono 2 nedelje izguram i gg. Nije preporucljivo al ko moze ima efekta.

Stinze konze, reko si ono sto sam i sam mislio :) tako mi jedino i ima smisla.

Edited by Kemp.

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

Ja mislim da treba baš suprotno COKO TRENERU :D

Znam na sta ciljash, ali postoje nova istrazivanja koja kazu da je bolje trchati ovako kako sam naveo, a ne onaj stari metod od sat vremena trcanja bash laganim tempom. Veci napor - srce vishe radi - vishe se troshi energija odnosno i kalorije.

Ovo naravno vazi za ne predebele ljude. Za debele mora onaj stari metod, inace bi umro. Posto kontam da on nije debelija velika onda moze da trchi kako treba :)

Naravno podrazumeva se da tu spada i voznja bajsa ili rolera, sve dolazi u obzir :)

"nova istraživanja" oooo kej :)

Drago mi je da si pomenuo bajs, jer onda po ovom "novom istraživanju" sprinteri bi bili suvi ko grane :)

Evo ti najjednostavniji primer, pogledaj neku trku (imaš sad na tv-u giro), imaš ove mršave što voze sa većom kadencom (br. obrtaja pedala u minuti) i ove sa debelim nogama što furaju teži prenos, a voze istom brzinom.

trco sam pre godinu dana 3-5 puta nedeljno po 30 minuta lagan tempo, + igrao basket, sad slabije , pljuge jebu, mogu 15ak minuta . ne preterujem za pocetak. A basket sam pre neki dan 3 sata igrao tako da generalno kondicija nije problem. Probacu sa ovim herba glupostima pa cu javiti jel ima efekta nekog

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

"nova istraživanja" oooo kej :)

Drago mi je da si pomenuo bajs, jer onda po ovom "novom istraživanju" sprinteri bi bili suvi ko grane :)

Evo ti najjednostavniji primer, pogledaj neku trku (imaš sad na tv-u giro), imaš ove mršave što voze sa većom kadencom (br. obrtaja pedala u minuti) i ove sa debelim nogama što furaju teži prenos, a voze istom brzinom.

Pa covece sta mislis zasto nisu suvi ko grane ? :))

Zato sto unose GOMILU ugljenih hidrata, proteina pa cak i masti, da bi mogli da se trkaju dalje. Bickilista recimo potrosi 12000 kalorija za trku, i treba sad nadoknaditi to. Ima tu citavih fora kako i kada se unosi, to je citava nauka o tome.

Kemp nece unositi gomilu UH i masti posle treninga, vec ce imati redukovanu ishranu ko sto je i sam vec krenuo da radi. Mislio sam na rad u zoni 70-85 % od maksimalnog pulsa, dakle ispod anaerobne zone, a anaerobna zona je zona od 85% od maksimalne srcane frekvencije. + ako ubaci teteranu u to onda ce da bude ko car.

Generalno, to su ti kardio treninzi, ranije poznati u narodu kao "matori, ja necu brze da trcim jer je to samo za kondiciju, ne gube se kalorije tako", mislim lol. Neko minimalno zadrzavanje unutar ove zone je recimo 20-ak minuta, zato sto manje od toga nema efekta raditi. Zato sam rekao recimo 30-ak minuta, ne treba da gleda KOLIKO je presao vec samo da prati puls na satu (preko pulsmetra jelte) i da gleda vremenski kako treba odraditi to.

Radilo se ranije o tome da se u zoni od 60 do 70% troshe masti, sto i jeste tachno, ali ovo daje jos bolji efekat za rad. Posto je on vec ranije trenirao i radio onda zna kako treba, te nije predebeo i moze da odradi ceo trening kako treba.

I zato ti kazem da ta nova istrazivanja to tako kazu. Mogao bih sad i da vadim knjigu iz fiziologije pa da prekucavam sta su struchi ljudi napisali o tome, ali nema potrebe. Ja sam licno probao ovaj nachin rada i stvarno donosi rezultate. Cak sam i profane dobro ispitao i tacno to su mi i rekli, da je sasvim logicno da se vishe energije troshi u takvom rezhimu rada.

Postoji unos ugljenih hidrata da bi se glikogen nadoknadio, a sad jos kazu da treba proteini da se unose, pa cak i masti i tako to....

Nisam ja ovo nista izmislio nisi se pravim pametan, vec samo pratim sta novo izmisle. A po svim istrazivanjima ovo daje efekta. :)

@ Kemp

Ne govorim ti ja da SAMO trchis, govorim ovako generalno, ako vec igrash basket i ovako si trchkarao, odnosno vec imas neku fizicku aktivnost, ti si na dobrom putu. Pljuge ce te uvek jebati ako ih ne ostavish, to vec i sam znash :D

Ti sad kako hoces, ako mislis da ce ti i taj herbalife pomoci, sto da ne, u svakom slucaju najbitnije je da ne moze da ti sjebe zdravlje ili nesto slicno :)

EDIT: DOOLIO BRATE MOJ PRVI WALL OF TEXT \o

Pa covece sta mislis zasto nisu suvi ko grane ? :))

Zato sto unose GOMILU ugljenih hidrata, proteina pa cak i masti, da bi mogli da se trkaju dalje. Bickilista recimo potrosi 12000 kalorija za trku, i treba sad nadoknaditi to. Ima tu citavih fora kako i kada se unosi, to je citava nauka o tome.

čekaj, nisi me razumeo, ja sam govorio od 2 tipa biciklista, koji pređu istu razdaljinu za isto vreme, s tim što jedan JESTE suv kao grana, a drugi NIJE :D Razlika je samo u tome što jedan vergla ko nenormalan sa malim prenosom, dok ovaj drugi sa debelim nogama piči teži prenos i sjebava zglobove :D

Ostalo si sve u pravu, sad kad si pojasnio

a evo c/p o zonama, koristiće nekome

Zona 1 - Zdravstvena zona

Od 50% do 60% od Max HR

Ova zona se postiže bržim pešačenjem ili nečim sl. Preporučuje se svima koji žele da unaprede svoje zdravlje. Efekti su: smanjenje krvnog pritiska, smanjenje nivoa stresa, manji nivo holesterola, manja kilaža… Međutim, u ovoj zoni se ne dobija veća kondicija niti izdržljivost. Praktikovanjem Zone 1 čovek postaje zdraviji ali ne i u kondiciji. Namenjena je pre svega za zagrevanje, kao i za rekovalescente, bolesnike i sl.

Zona 2 - Zona za regulisanje kilaže

Od 60% do 70% od Max HR

Do Zone 2 se stiže laganim joggingom ili nečim sl. U ovoj zoni organizam troši mast kao energiju, pa je i zovu "Fat burning Zone". Zapravo oko 85% energije se crpi iz masti. Zato se ova zona preporučuje onima koji žele da skinu kilažu. Da bi se to postiglo treba što duže trenirati u ovoj zoni. U Zoni 2 počinje porast kondicije i izdržljivosti, ali ne bitnije. Osim za mršavljenje ova zona se koristi i za zagrevanje, "hlađenje".

Zona 3 - Aerobna zona

Od 70% do 80% od Max HR

Do ove zone se stiže trčanjem, vožnjom bicikle, plivanjem... srednjim ritmom. Vežbanjem u Zoni 3 postižu se najbolji efekti treninga. Povećava se kapacitet i efikasnost pluća, povećava se veličina i snaga rada srca, povećava se broj i veličina krvnih sudova koji napajaju srce, mišiće i ostale organe, povećava se opšta izdržljivost, snaga, itd. Smanjuje se nivo šećera u krvi, smanjuje se krvni pritisak, nivo holesterola, masti, stresa… Kod ove zone izvor energije su šećer i mast u odnosu oko 50-50%. U ovoj zoni treba trenirati najviše kako bi se postigla izdržljivost za uspone na visoke vrhove.

Zona 4 - Anaerobna zona

Od 80% do 90% od Max HR

Zona 4 podrazumeva brzo trčanje (plivanje, biciklizam…). U njoj kardiovaskularni i respiratorni sistem nije više u stanju da snabde organizam sa dovoljnom količinom krvi (kiseonika). Zato mišići rade na bazi kiseoničnog duga. Kao rezultat toga javljaju se određeni produkti u organizmu (kiseline). U ovoj zoni se može ostati relativno kratko (u principu do 1 sat). U Zoni 4 izvor energije je skoro iskljčivo šećer koji se nalazi u krvi i jetri. Zbog toga se ovde ne mršavi. Zona 4 se uglavnom koristi u kombinaciji sa Zonom 3, kako bi se dobili bolji efekti po kondiciju i izdržljivost.

Zona 5 - Crvena zona

Od 90% do 100% od Max HR

Ova zona se vežba samo na veoma kratkim deonicama. Najčešće je koriste atletičari za tzv. intrevalne treninge. U principu nkada ne treba ulaziti u ovu zonu osim prilikom nekih testova ili na vrlo kratkim deonicama.

a to za kalorije, ne znam da li je baš toliko, ali znam za vreme trke jedu one gelove kao, čija je prednost u tome što organizam ne mora da vari hranu već u roku od par minuta nakon unosa energija je tu! :)

Iskreno me mrzelo da citam sve postove.Moja sestra,njen decko i njegov burazer su pili te sejkove nekih 2 meseca ili tako nesto.Burazer sestrinog decka je isto upao u taj piramida sistem prodaje da bi na kraju cuo na nekom sastanku da imaju problem sa proizvodima jer sadrze suvise neke supstance sto moze da dovode do nekih losih pojava tipa sjebava zeludac i varenje itd...od tada su svo troje batalili.Ako te bude bas zanimalo sta su culi,raspitacu se detaljnije kod njih pa cu postovati.

Smanji unos uh , povecaj unos proteina, barem 2g/kg(belo meso, tunjevina, belanca), kreni u teretanu, kreni na kardio treninge, ako imas para za whey kupi ga, ako imas jos kesa kupi i bcaa. Izbaci skrob i secere u drugom delu dana, i nemoj da jedes velike kolicine voca. To bi bilo to ukratko. Inace sto se tice onog obroka jednom dnevno, to je glupost jer metabolizmu trebaju kalorije da bi radio.