Jump to content

Telenorov tStore - test

stankol

Recommended Posts

Ortak mi je rekao da je produzen period testiranja aplikacija na srpskom jeziku do kraja ove nedelje. Da li ima jos neko da je probao kako mu deluje? Imaju neke drustvene aplikacije koje mogu da nadju restorane I kafice, dodavanje novih zanimljivih mesta ovo ono zvuci interesantno! Zanima me jer su dzabe aplikacije dok je test period.

Nejasan mi je taj store skroz. Besplatne aplikacije su one koje su inače besplatne na android marketu. Ne kontam šta će biti kada istekne taj beta period? Naplaćivaće aplikacije koje su inače freeware ili će samo ubaciti nove koje se inače plaćaju?

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ne znam koliko ste pratili pricu o wac (Wholesale Application Community) http://www.wacapps.net/web/portal

ovaj tstore je korak u tom pravcu, za sada je samo test u srbiji od cele telenor grupe

manje vise wac bi trebalo da bude neki pandan apple i android marketima, doduse vise otvoreno, od appstore pogotovu, trebalo bi da radi na velikoj vecini telefona, i feature i smart, naravno, verovatno na itelefonu nece :) clanovi wac su operateri, softverske kompanije...

posto manje vise, kako sve ide da bude ip based, dosadasnji mobilni operateri bi na kraju bili samo internet provajderi, nije neka zarada :) dok bi sve ostalo uzimali content provajderi, voice preko voipa, filmovi, muzika, aplikacije... trebalo bi da olaksa development aplikacija i kasnije distribuciju, potencijalno globalna baza korisnika, 3 milijarde+... obecava ako nista, videcemo sta ce biti

ovde je spisak clanova wac http://www.wacapps.net/web/portal/membership