Jump to content

Dell i7 SandyBridge za 65k

Dobermann

Recommended Posts

eo spec http://www.laptopovi.rs/proizvodi/dell/inspiron-n5110-pj8pw-bk-i7-2630q-6831

3 godine garancije, jedino sto mi se ne svidja je 525 grafika ali kolko videh posle, tera ona i crysis 2 sa nivoom detalja za smrtnike a meni treba za PS, ArchiCAD i Revit.

Dakle, tehnicki do jaja masina ALI kakav je DELL po pitanju kvaliteta u zadnje vreme? Hteo sam lenovo al 250e skuplji >.>

Preporuka or not?

where x = 3 ?

Mozda je ta serija koju furate ti i ortak dobra, mozda je nekoliko serija dobro ali generalno apsolutno ne vlada miseljenje da je dell do jaja. Zapravo od svih zivih koji su koristili doticni (sve od dela ne samo lapove) sam slusao samo kuknjavu. Tako da mozes za neki model reci da je dobar ali dell je generalno omrazena firma medju it profesionalcima.

Od licnih iskustava, cale ima dela koji se sav izguilo i izlizao poput msijeva i sl. Radio sam sa njihovim "serverskim" switchevima i serverima i ostavljaju jako budjav ukus u ustima, od activex exporer only ui-a za switcheve do uglavnom winfriendly serverskih kontrolera itd itd.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

where x = 3 ?

Mozda je ta serija koju furate ti i ortak dobra, mozda je nekoliko serija dobro ali generalno apsolutno ne vlada miseljenje da je dell do jaja. Zapravo od svih zivih koji su koristili doticni (sve od dela ne samo lapove) sam slusao samo kuknjavu. Tako da mozes za neki model reci da je dobar ali dell je generalno omrazena firma medju it profesionalcima.

Od licnih iskustava, cale ima dela koji se sav izguilo i izlizao poput msijeva i sl. Radio sam sa njihovim "serverskim" switchevima i serverima i ostavljaju jako budjav ukus u ustima, od activex exporer only ui-a za switcheve do uglavnom winfriendly serverskih kontrolera itd itd.

x = 5+

generalno, za apsolutno svakog proizvodjacha cesh chuti praises i kuknjavu :)

eo spec http://www.laptopovi.rs/proizvodi/dell/inspiron-n5110-pj8pw-bk-i7-2630q-6831

3 godine garancije, jedino sto mi se ne svidja je 525 grafika ali kolko videh posle, tera ona i crysis 2 sa nivoom detalja za smrtnike a meni treba za PS, ArchiCAD i Revit.

Dakle, tehnicki do jaja masina ALI kakav je DELL po pitanju kvaliteta u zadnje vreme? Hteo sam lenovo al 250e skuplji >.>

Preporuka or not?

Jedno pitanje - da li si mazohista?

Ako je odgovor "ne", onda razmisli o sledecem - raditi u ArchiCAD-u ili Photoshopu na 1366x768 je pakao. Dzaba mu i core i7 i nvidija grafika kada je radna povrshina mala... E sad, ako razmishljash da ga kachish na normalan monitor to je vec druga pricha, ali se onda pitam, koj' ce ti moj laptop?!?

А в чем сила, брат?

preciznije na Dell IPS 24"

lapatopa mi trebala zbog stalnata pokretala ;P puuuuuno sam u pokretu pa bi bilo glupo da vucaram desktop i/ili monitor svuda uza se je l' de.. ovako, ako mi treba neka brza prepravka/model na licu mesta mogu to da odradim. a kad sam ciku onda naravno na monitor i cao zdravo.

Zanima me jos jedna stvar, da li kod nas garanciju racunaju kao void ako ja zamenim hdd na SSD na svoju ruku?

Zanima me jos jedna stvar, da li kod nas garanciju racunaju kao void ako ja zamenim hdd na SSD na svoju ruku?

Da, bilo koja radnja na laptopu, ako nije u ovlascenom servisu se smatra 'nestrucnim rukovanjem/servisiranjem'.

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.