Dobermann Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 eo spec http://www.laptopovi.rs/proizvodi/dell/inspiron-n5110-pj8pw-bk-i7-2630q-6831 3 godine garancije, jedino sto mi se ne svidja je 525 grafika ali kolko videh posle, tera ona i crysis 2 sa nivoom detalja za smrtnike a meni treba za PS, ArchiCAD i Revit. Dakle, tehnicki do jaja masina ALI kakav je DELL po pitanju kvaliteta u zadnje vreme? Hteo sam lenovo al 250e skuplji >.> Preporuka or not? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Dell je kao i uvek do jaja :-) imam njihov lap i prezadovoljan sam.. ortak iz Subotice uzeo isti kao moj i prezadovoljan je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 suboticari Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Dell je kao i uvek do jaja wat? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 wat? dat. znam X ljudi koji furaju iskljuchivo dell godinama i nikad nisam chuo da se neki sjebao or something ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 kad sam pročitao koja je konfiguracija, očekivao sam 3+ kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 where x = 3 ? Mozda je ta serija koju furate ti i ortak dobra, mozda je nekoliko serija dobro ali generalno apsolutno ne vlada miseljenje da je dell do jaja. Zapravo od svih zivih koji su koristili doticni (sve od dela ne samo lapove) sam slusao samo kuknjavu. Tako da mozes za neki model reci da je dobar ali dell je generalno omrazena firma medju it profesionalcima. Od licnih iskustava, cale ima dela koji se sav izguilo i izlizao poput msijeva i sl. Radio sam sa njihovim "serverskim" switchevima i serverima i ostavljaju jako budjav ukus u ustima, od activex exporer only ui-a za switcheve do uglavnom winfriendly serverskih kontrolera itd itd. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 treba da naucim da stisnem f5 pre reply-a :c Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 Znaci ono sto ste vi sad rekli je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 where x = 3 ? Mozda je ta serija koju furate ti i ortak dobra, mozda je nekoliko serija dobro ali generalno apsolutno ne vlada miseljenje da je dell do jaja. Zapravo od svih zivih koji su koristili doticni (sve od dela ne samo lapove) sam slusao samo kuknjavu. Tako da mozes za neki model reci da je dobar ali dell je generalno omrazena firma medju it profesionalcima. Od licnih iskustava, cale ima dela koji se sav izguilo i izlizao poput msijeva i sl. Radio sam sa njihovim "serverskim" switchevima i serverima i ostavljaju jako budjav ukus u ustima, od activex exporer only ui-a za switcheve do uglavnom winfriendly serverskih kontrolera itd itd. x = 5+ generalno, za apsolutno svakog proizvodjacha cesh chuti praises i kuknjavu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 eo spec http://www.laptopovi.rs/proizvodi/dell/inspiron-n5110-pj8pw-bk-i7-2630q-6831 3 godine garancije, jedino sto mi se ne svidja je 525 grafika ali kolko videh posle, tera ona i crysis 2 sa nivoom detalja za smrtnike a meni treba za PS, ArchiCAD i Revit. Dakle, tehnicki do jaja masina ALI kakav je DELL po pitanju kvaliteta u zadnje vreme? Hteo sam lenovo al 250e skuplji >.> Preporuka or not? Jedno pitanje - da li si mazohista? Ako je odgovor "ne", onda razmisli o sledecem - raditi u ArchiCAD-u ili Photoshopu na 1366x768 je pakao. Dzaba mu i core i7 i nvidija grafika kada je radna povrshina mala... E sad, ako razmishljash da ga kachish na normalan monitor to je vec druga pricha, ali se onda pitam, koj' ce ti moj laptop?!? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 preciznije na Dell IPS 24" lapatopa mi trebala zbog stalnata pokretala ;P puuuuuno sam u pokretu pa bi bilo glupo da vucaram desktop i/ili monitor svuda uza se je l' de.. ovako, ako mi treba neka brza prepravka/model na licu mesta mogu to da odradim. a kad sam ciku onda naravno na monitor i cao zdravo. Zanima me jos jedna stvar, da li kod nas garanciju racunaju kao void ako ja zamenim hdd na SSD na svoju ruku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Zanima me jos jedna stvar, da li kod nas garanciju racunaju kao void ako ja zamenim hdd na SSD na svoju ruku? Da, bilo koja radnja na laptopu, ako nije u ovlascenom servisu se smatra 'nestrucnim rukovanjem/servisiranjem'. Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted May 12, 2011 Author Report Share Posted May 12, 2011 Znaci, moracu da cekam 3 godine na SSD ukoliko gejevi ne budu hteli da ga ubace odmah pri kupovini >.> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Ja imam jednog della 6 godina i i dalje radi, cak ni win nisam reinstalirao. radi savrseno. jedino sto sam primetio kod dellova jeste da im baterija ne potraje bas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 HP FTW Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts