ghost... Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Meni je uplaceno sve, 2 meseca za 15k, sve uradjeno fer i korektno. Stoji mi panding na oba meseca posto mi je account aktivan jos par dana... Za sada sve izgleda super, decko je maximalno korektan. Uostalom ako bude da mi lock dok ne platim, makar sam dobio na odlozeno za 15k golda, sto mu dodje ok, manje-vise, i ovako nemam sada da uplatim hehe A nadam se da nece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Sve korektno sa njihove strane, dobio sam vreme, samo sa moje strane je bilo malo debilizma, ali ipak su imali strpljenja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 ovim putem pozdravljamo krejzibona,najjaceg roga na eu serverima :D drustvo sa chromaggusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosko85 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 i kod mene sve odradjeno korektno hvala crazybone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemac.wow Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Izvinjavam se svima koji su u poslednja 2 dana hteli da kupe gc zbog malih tehnickih problema. Prodaja se nastavlja, ko je zainteresovan neka se javi! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtavladan Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Sve je proslo u najboljem redu! Preporuka i od mene! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Ono sto je postovao sveto jeste tacno, znaci to je protiv njihove polise ALI to se desava samo ako se vas acc nadje u nekom problemu pa oni provere vas acc i saznaju da ste to radili. Zato lepo kad dobijete 2 meseca ili mesec+raketu samo vratite nazad zemlju na Srbiju ili w/e i to je to. Moj drug je zvao blizard da pita sta se moze desiti i kako oni to proveravaju i oni su mu odgovorili da oni to nikada ne proveravaju osim ako se nesto ne desi sa acc kao shto sam reko (ban, botovanje, hack etc..)Ja sam ovo inace uradio jos u decembru prosle godine i nisam imao nikakvih problema cak i ako sam imao problema sa acc etc...Tako da eto zavisi kakve ste (ne)srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemac.wow Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Izvinjavam se svima koji su u poslednja 2 dana cekali za gc a vec su platili, imao sam nekih "tehnickih" problema sa bracom Kinezima. Sad je sve ok, a kako bih se iskupio za zakasnjenje sa uplatom, za ekipu sa DUNEMAUL servera iz BG-a sam uplatio +1 mesec gratis svakom. Sad kad je sve ok idemo dalje sa uplatama!!! Crazybone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridjobradi Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Samo da potvrdim da je sve u redu bar za sada:D Vrlo je lepo naici na ovako poslovne ljude! Ridji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole83 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 I ja potvrdjujem :) momak je dobar :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankevichijus Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Uzeo 2 meseca od decka, za sada sve radi kako treba. Preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicnab Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Jel moze neko detaljnije da mi objasni kako funkcijonise raf? Znam da se dobija neka vrsta mounta (valjda) ali ostalo mi je ne nepoznato :S I da @Toxico ako mozes da me add na skype-u: nihaololz Edited May 10, 2011 by epicnab Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoldSoul Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Toxico da li ces se mozda nekad pojaviti na skypu ili se makar javiti na telefon...5 dana te jurim da mi uplatis acc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Uzo bih raf, ajde pojavi seee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemac.wow Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 Ljudi ja ne znam da li vi mislite da sam ja jebeni no lifer koji visi na kompu po ceo dan ili vam nije jasno da i ja imam svoje obaveze kao sto su skola etc. etc. tako da ne mogu ja da radim kad se vama hoce... Imajte malo razumevanja ja se trudim da stignem sve da usluzim, previse musterija imam po danu tako da nemojte se ljutiti i misliti da vas izbegavam. Hvala, Crazybone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemp144 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 dodaj me na skype nick : kemp144 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 wtf Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 kemp fanboi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 @Crazybone Ma matori ja ti verujem. Nego pojavi se na skajpu, dodao sam te pre 10 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takeshi Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ja sam te dodao pre 10 dana i dalje nista skajp stolario86 .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemac.wow Posted May 12, 2011 Author Report Share Posted May 12, 2011 Molim sve koji imaju problema sa skajpom neka me zovu na mob. ostavio sam broj gore. :) Hvala, Crazybone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemp144 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 upravo uzeo 2 meseca sve je proslo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemac.wow Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 Pocela je prodaja ekspanzija za gold, ako ima zainteresovanih neka se jave! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 -kolko golda je cata? Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodbina Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Jep, ajd daj info koliko golda za Catu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts