Bahamut Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Amumu mi je postao omiljeni heroj sad, ima alatku za sve, jungle iskljucivo, obicno ide gank posle lizarda kad sam 4vrti lvl na lane koji pushuje pretereano. Tank koji ima veoma dobar magic dmg a da ne pominjem ulti koji resava igre. W je veoma dobar iako ne izgleda, trsi health tankove samo tako. I thought you'd never pick me, picka mala =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Uzeo sam Lee Sin-a juce, strasno kako bije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 lee sin je fake :D jedino sta je dobro su 2 blinka Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 auuuuuuuuu malfiti sabija pam pam pam predobar heroj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 normalno da sabija, da ne sabija ne bi se igrao u 90% finala turnira :) ja sam poceo opet zileana da igram, imam cesto osecaj da sam ja pobedio team fajtove a nekad i celu partiju iako sam support :) danas sam kupio i lux, i posle nje mi ostaje samo sona da imam sve support champione, ali sona mi se bas bas ne igra :/ Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Malphite nije ni tier 2 vise... niti je pikovan ni u jednom polu finalu i finalu turnira u poslednjih mesec dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Chegy, je l' igras samo od kuce, ili cepas iz neke igraonice sa drugima :) ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 pa ono najcesce od kuce, ali odem nekad u igraonu kod jednog ortaka koji je igrao wow sa nama, pa cepamo tamo :) bice turnir jedan uskoro, objavicu na vreme, sad se kao malo pripremamo ;) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Malphite nije ni tier 2 vise... niti je pikovan ni u jednom polu finalu i finalu turnira u poslednjih mesec dana... Yeah, posle silnih granite shield nerfova...Nije vise.On je cak bio i jedan od popularnih mid heroja nekada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 pa ono najcesce od kuce, ali odem nekad u igraonu kod jednog ortaka koji je igrao wow sa nama, pa cepamo tamo :) bice turnir jedan uskoro, objavicu na vreme, sad se kao malo pripremamo ;) Javi na vreme obavezno, znam da si jos prosle godine pricao o turniru :) Da ja skupim neku nub <30lvl ekipu :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Napravi topic za taj turnir i ja bih prijavio ekipu. Malo pre prvi put (posle mnogo) odigranih partija probao Amumua sa ortakovog acc-a. Odlican je, moze da prodje kao sjajan jungler, kao off tank i kao tank. Sto se tice Malphita, nerfovan je previse puta, ali opet moze da izvuce skoro svaku partiju. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 ne brinite za taj tur, bice najavljen na vreme, bio je neki mali probni tur vec da se vidi da li moze sve da prodje u redu i bilo je ok ali samo sa 6 ekipa :) elem bicete obavesteni na vreme. p.s. lux je do jaja :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toza Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Trundle ftw!:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Sad su nasli da gase server !@#$%^& :@@@@@ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Nastavio sam da igram sa Amumuom, batalio sam Vayne sad kad je free. Nemam ni jedan poraz (pu pu pu), i svaku partiju sam izvukao. <3 Amumu Mozda bi eventualno mogao da probam i Kennena. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Je l igra neko heimera? Ne moz' se izgubi mid sa njim, plus sto ima jedan od najvecih farmova u igrici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 i meni amumu odlicno ide, posebno u ovim normal gejmovima gde protivnik nema uvek heroja u sumi, pa imam konstantno plavi buff :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) Je l igra neko heimera? Ne moz' se izgubi mid sa njim, plus sto ima jedan od najvecih farmova u igrici. Malzahar, Vladimir, Twisted Fate (AP), Veigar.... Speaking of him...Upravo sam zavrsio ranked partiju sa Veigarom (bio sam poslednji pick ~1670 ratinga)...Is'o mid vs heimera, urnisao ga.Moja ekipa bila toliko ocajna da nista nisu mogli da rade (top lane Jaximus 0:7 za 15 minuta protiv Xina), 19:2 skor sa Veigarom, 840 ap-a i lichbane...Oneshottovao sam Heimera, Sonu, 2 shot ashe i xin-a.Rammusa sam samo trollovao. Edited May 26, 2011 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Igrao sam danas s nekim likom koji je igrao Blitza (od spellova je ima Revive i Rally) covek je povaljivao marvu non stop i insistirao da je on LEE SIN. Sve vreme je spamovao u chatu "I AM LEE SIN, I AM LEE SIN", kakav triper xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) Na koji nacin funkcionisu "rune" ? Uzeo sam 2x crit 1.26% u statsima sa strane pise da ih "imam" ali u partiji ne.. Imam samo iz skilova 2% ali ovih 2.5% iz runa nemam... u cemu je caka? Edited May 26, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 Prvo na svom profilu otvori tab runes, onda te rune sto si kupio prevuci na rune page. U champion selecton meniju, kada izaberes heroja, dole gde su se ranije editovale masteries izaberi rune page 1 i tu onda ces dobiti bonus u igri. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 ili ode u rune, klikne na tab rune koje je kupio (makrs seals glyphs quints) i desni klik samo? :D da ne mora da prevlaci :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 (edited) A da, zaboravio sam da je kupio samo 2 marka. btw, ljudi aktivirajte se slobodno. Pisite malo vise, treba podforum malo da nam se ozivi :) Edited May 27, 2011 by Ivan~ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Ocigledno sam zaboravio da napomenem da kada sam ih uzeo da sam ih istog trenutka i stavio u odgovarajuca polja, posto vidim da svi misle da to nisam uradio :D Ali ja i dalje imam 2% crita iz talenata.. Nisam se zamlacivao mnogo sa tim, proradio HoN, pa sam batalio LoL Salu na stranu, igracu jos LoL, ako neko zeli da me doda "Pajoslav" mi je nick. Edited May 27, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 Eu ili Us? Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts