uk1g Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Izvini sto te ovako pitam , ali kako to igrash da imash kapitena i to :D ? posto lol gubi drazhi sa nekim igrachima koji nece da slusaju i to ;D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Pa kapiten si dok god to odgovara timu. Cim krene negodovanje, mozes ti da budes kapiten kol'ko hoces, nista ti ne vredi :) Edited May 7, 2011 by Loopy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Pa kapiten si dok god to odgovara timu. Cim krene negodovanje, mozes ti da budes kapiten kol'ko hoces, nista ti ne vredi :) Nisam na to mislio :) . Video sam pick / ban kao u doti na -cm , pa me zanima kako to :D ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 To je ranked. Moras da budes 30 lvl da bi mogao da igras. Igra se kao -cm u doti tj. draft pick kako se ovde zove, i igra se po sistemu ratinga (slicno kao u wowu). Za svaku izgubljenu partiju gubis - dok za dobijenu dobijas rating. U sustini ranked igraju likovi koji imaju full rune za skoro sve tipove heroja, tako da ne bi trebalo da pocnes dok ne skupis rune bar za 1 vrstu inace ti je skoro instant izgubljena partija. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 To je ranked. Moras da budes 30 lvl da bi mogao da igras. Igra se kao -cm u doti tj. draft pick kako se ovde zove, i igra se po sistemu ratinga (slicno kao u wowu). Za svaku izgubljenu partiju gubis - dok za dobijenu dobijas rating. U sustini ranked igraju likovi koji imaju full rune za skoro sve tipove heroja, tako da ne bi trebalo da pocnes dok ne skupis rune bar za 1 vrstu inace ti je skoro instant izgubljena partija. Hvala na objasnjenju :) Jos 15 levela me cheka onda :P Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Izvini sto te ovako pitam , ali kako to igrash da imash kapitena i to :D ? posto lol gubi drazhi sa nekim igrachima koji nece da slusaju i to ;D kada igras rank meceve, igrac sa najvecim ratingom je kapiten... u prevodu random je sve dok ne budes imao najveci rating na serveru... onda si sigurno kapiten :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Hvala na objasnjenju :) Jos 15 levela me cheka onda :P Ceka te 15lvl-a i minimum 16 heroja na picku ukljucujuci i free pick heroje za tu nedelju :) U ranked mozes da udjes solo/duo ili kao 5men - drugacije ne mere :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 A i koliko sam primetio taktike su potpuno drugacije na ranked partijama. Nema ono standard 2-1-2, ili 1-1-2 sa dzanglerom pa vozi, nego vidim ima prvo neki roam na pocetku, pa su tu prebacivanja lejnova, pa partneri moraju biti savrseno odabrani za lejning, itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 obicno je roam do protivnickog plavog creapa da se spreci njihov jungler itd Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 A i koliko sam primetio taktike su potpuno drugacije na ranked partijama. Nema ono standard 2-1-2, ili 1-1-2 sa dzanglerom pa vozi, nego vidim ima prvo neki roam na pocetku, pa su tu prebacivanja lejnova, pa partneri moraju biti savrseno odabrani za lejning, itd itd Za ranked je prilicno standardno 1-1-2 (top-mid-bot) lane i 1 dzangler. Taj raspored iz razloga sto su dvojica na donjem lejnu blizi zmaju za ubijanje. A sto se tice roam-inga; ja sam u jednoj partiji sa evelynn ostao lvl 1 do nekog 8og minuta smarajuci njihovog fiddlesticks-a koji je mukica ostao bez ijednog ubijenog moba (jer nema smite), a onda sam ga pretekao vrlo brzo sa 3 assist-a i smajtovanjem svakog moba cim prodje cd. Zavrsio sam kao lvl 18 sa pravim carry/ubica skorom :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) A i koliko sam primetio taktike su potpuno drugacije na ranked partijama. Nema ono standard 2-1-2, ili 1-1-2 sa dzanglerom pa vozi, nego vidim ima prvo neki roam na pocetku, pa su tu prebacivanja lejnova, pa partneri moraju biti savrseno odabrani za lejning, itd itd Klasican 1 top - tank / tanky carry (jarvan, irelia, renekton, nasus itd), 1 mid (ap), 2 bot (support/ad), 1 jungler. Ili 1-1-1, 1 jungler i 1 roamer (eve, alistair, taric).Ali u ovom slucaju bot AD mora da bude neko ko nece lako da umre 2v1. Edited May 7, 2011 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 7 partija / 0 pobeda => kad se zavrsila poslednja => start => control panel => uninstall a program => League of Legends videcu kako se osecam za nekih 2 nedelje xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 lol taj rad :D 19 sam level, treba mi jos dve pobede do 20, sto znaci najzad rune. 5 uzastopnih poraza = pauza od lola :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 na eu svi vec duze vreme igraju sa 2 apea tank junglerom dole ad+supp bar u mom elu ~1700 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 Ja sam vezao jedno 10 poraza za redom. I to nije da sam lose odigrao (neke partije bas i jesam) nego su saigraci bili mentalno zaostali (ad amumu, ad malz (???), i pobednik tank ez - prosto mi je bilo zao sto nisam ukljucio lol recorded ta snimim par partija) i cak i kada sam igrao kerija (mf) nismo mogli da dobijemo iako sam u 3 partije zavrsio build i ubijao main tanka za ~8 sec. Btw, jel probao neko Vayne? Iz champion spotlight-a izgleda prilicno op. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 na eu serverima jos nije izasla, ali cim izadje ima da je kupim :D tj. sutra nadam se :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Bafovali su je dosta cini mi se, dve partije sam igrao protiv nje, u jednoj nije mogla da prdne od pocetka jer joj nismo dali da se nabudzi, a u drugoj nas je prcala vec od 5-6 lvla. Sa pride Twistedom i jebenim Vladimirom (kol'ko me nervira taj heroj, pogotovo sto sam naletao na picke od igraca koji su igrali s njim. Jos kad krene da bezi, da l' ukljuci neku magiju ili nesto, pa cujes podrugljiv smeh :@). Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 prvi pentakill nakon pola godine igranja :) sa Vayne xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 blah, moram priznati da se nisam nesto preterano odusevio njom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 ima slican princip kao kenen, sivir, gragas i sl ... pecka te dok ne popizdis a onda te pwnuje .. svidja mi se kolko sam video.. nisam jos stigao da probam, ceka se sledeci rotation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 ima slican princip kao kenen, sivir, gragas i sl ... pecka te dok ne popizdis a onda te pwnuje .. svidja mi se kolko sam video.. nisam jos stigao da probam, ceka se sledeci rotation Ako pod peckanjem podrazumevas elektro sok od 380 volti, slazem se :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Nije bas 380, ali ozezi te prilicno jako svaki treci udarac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 mislim na laning fazu.. bolts ukljucis, udaris dvaput, tumble da cancelujes cd i opet udaris, pa nazad i opet tako... ekstra je ona 1v1 ali je CC ubija na mrtvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Bafovali su je dosta cini mi se, dve partije sam igrao protiv nje, u jednoj nije mogla da prdne od pocetka jer joj nismo dali da se nabudzi, a u drugoj nas je prcala vec od 5-6 lvla. Sa pride Twistedom i jebenim Vladimirom (kol'ko me nervira taj heroj, pogotovo sto sam naletao na picke od igraca koji su igrali s njim. Jos kad krene da bezi, da l' ukljuci neku magiju ili nesto, pa cujes podrugljiv smeh :@). jel si ti kreki u igri? Igrao sam protiv tebe, ja sam Jamaican Roots Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Krekivs, mada se ne secam tog nicka :O Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts