Al Bundy Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 (edited) Get Free Dreadknight Garen Skin (EU Only) http://mobamonster.com/get-free-dreadknight-garen-skin-eu/ Edited March 13, 2014 by Herr Flick 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Hvala Flick, uzeh skin! :) + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Da li neko igra Jaxa? Volio bih cuti vase misljenje o njemu. Meni je on main champ, i po meni jedan od najjacih 1v1 heroja u igrici nije pretjerano tezak. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 sranje mu je early game ali ako prezivi i ostane okej sa farmom do 7-9 levela moze da 1v2/3 splituje i mnogo je jak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 (edited) Jeste u early game, farmati je malo teze,ali ja volim genkati kad god neko pridje blize upalim E+Q+W i spustim na pola u early game. Kad kupim BotRK onda tek pravim haos :P, Cesto ga kupim i prije 6 lvl, tako da na 6lvl ubijam sve 1v1 jer mu je ulti dobar, imam ignite+flash i slow od BotRK-a. Inace volim da izaberem champa za partnera koji ide samnom lane ili ako sam solo top, junglera, pretezno odgovara mi Lee Sin, Shyvana,Kha Zix i Yi kao jungleri, a ako neko ide samnom normalno pretezno Hook champovi Tresh,Nautilus,Blitz ili Lulu/Leona kao supp. Edited March 18, 2014 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 ugh.. ti ne igras dugo lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 (edited) Ne, samo kazem kako se meni cini i kako igram. :P Mislim da ima mjesta i za amatere. Edited March 18, 2014 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 ma opusteno, samo citajuci ovo sto si napisao, vidim da si tek poceo :) prvo sto ides duo lejn jax, nisam znao da i dalje postoji to a da nije bot ad+sup :D a i nemoguce je zavrsiti bork pre 6og levela, i tu si se malo zajebo :D no nema veze, ima vremena, skontaces vec kako i sta treba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Solo top stalno idem, mislio sam bot duo lane ali rijetko, posto ne idem cesto Jaxa bot, BotRK kupim prije 6 lvl ili tacno na 6 lvl jer chase-ujem i genkam stalno suprotnog chempa, farmam fino i idem u pomoc na drugi lane kad je moj cist, nisam rekao stalno da uzimam prije 6lvl ali tu je. EUW Normal igram tj 20 sam lvl :D, i imam fin skor sa Jaxom. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 koji su lvl tvoji drugari u tom trenutku?!? ja kada vidim jax-a sa botrk-om na 11om nivou, odem sa lane-a i ne vracam se dok ne udje u nasu bazu... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Jel postoji neki sajt za LoL na kome moze da se vidi status odigranih mecava ubistava i tako to, kao sto je recimo dotabuff za dotu 2? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 http://www.lolking.net/ slabiji je dosta od dotabuffa ali to je to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) poslednji promo za silver mi se zavrsio tako sto sam pao u bronze 4, i ovaj sam jedva dobio Edited April 3, 2014 by Tofz 1 Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 (edited) Tofz ako si na westu dodaj me da se mucimo zajedno, ja sam S 5. IGN - Nakitiminajasi Edited June 26, 2014 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Iz bronze 3 u silver 2 samo supportovi (sa par izuzetaka i kha zix) jos malo pa gold.. :D Ako nekobima pitanja vrlo rado cu mu odgovoiti oko suportovanja u bilo kojoj diviziji (sem diamond). http://eune.op.gg/summoner/userName=ma3x92 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 bulbi gonna bulbi Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 A ma dajte, ozb sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 i ja sam ozbiljan, smesno mi je :) izasao si iz bronze i mislis da znas nesto o odredjenom rolu, i to dovoljno da nekome objasnis, u bilo kojoj diviziji sem diamonda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 A to.. Imam racionalno objasnjenje.. U btonzu sam pao jer sam pravio veliku pauzu zbog dote i sad sam odlucio da se malo vise posvetim lolu. Igram na online turnirima i sa dosta igraca iz visih divizija.. Da nemam znanje i iskustvo na svojoj strani iz bronze ne bih izasao ni sa midom niti junglerom a kamoli suportom. Takodje bih bio u fazonu svi su nubovi ja sam pro kojijr zaglavljen u elo hell-u.. Tako da sto se suportovanja tice mislim da sam kompetentan da odgovorim na sva pitanja (skoro sva) iz razloga sto sam igrao protiv svih divizija (pa i challengera i diamonda, sto timske sto random) zasto sam rekao sem diamonda jeste taj sto nemam dovoljno iskustva protiv igraca iz te divizije (pogotovo iz D1, D2).. Za ostale divizije znam kakav se playstyle primenjuje (manje-vise).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 :::DDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Kako vam se cini novi patch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 ekstra je, tebi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 meni se bas dopada, a vama momci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Meni je kul.. Vracam se mom starom alistaru. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts