Coyote Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Interesuje me gde je najpovoljnije odraditi ovo :D Da li ima neko nekakve preporuke ili sta vec.. Hvala unapred drugari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Ja vec nekoliko meseci prebacujem svoje stare snimke. Jeftino prebacivanje znaci krsh kvalitet, veruj mi. Bolje uzmi pa sam to odradi. Ako su ti snimci dragi i hoces vrh kvalitet, onda se prvo prebacuje u nekompresovani 768x576, pa ga onda natenane kompresujes u 640x480, plus editujes po potrebi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Puni su oglasi tih što prebacuju, ne znam koje su cene, ali vrlo je moguće ovo što kaže čovek, da i kvalitet nije baš najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Video-in tv tuner 20€ Not getting your private videos on youtube - priceless Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Toga sam svestan, problem je sto meni ne radi video.. :D Da radi nista od toga ne bi bio proble.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Okreni NN electronic na 3432-017, oni su do pre par meseci prodavali nove video-rekordere po ceni od 4.000 din ili tako nesto... A polovne imas da nadjes na svakom koraku, bas kao i servise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts