m3hanizam Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Momci, sutra idem do Beograda, i menjam addera, e sad koji mis da uzmem, mnogi su mi pricali da je dobar Ikari optical ili Inteli ... Napisite mi vase misljenje ili ostavite jos neki mis koji je dobar Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Uzmi Xai ali samo ako ti je cista podloga ako nije ima da se pokvari Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 ja sam zadovoljan mojim mx500 definitivno najbolji mis ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 (edited) mx blah old school:P Podlogu uzeo pre 4 nedelje (QcK+ Fnatic edt) , ne znam dal' ce mi odgovarati ruci... Edited March 20, 2011 by m3hanizam Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 moj savet ti je ne menjaj addera ... Ne postoji bolji mish,isprobao sam ikaria laser tj imao sam ga ... Mish je chisto nj*sra ... Od addera neces naci boljeg ... citiram o5 moj savet a ti kako hoces ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Fora je u tome sto je meni izjeban skrol, kad skacem na skrolu gore, izjebe mi se i ide dole -.- (glupo sam objasnio xD), sve u svemu dosta je izjeban, koristim ga vec godinu dana. A hocu da isprobam neki nov mis. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 nakupila ti se prasina na senzorima , duni u skrol , i resices problem Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Fora je u tome sto je meni izjeban skrol, kad skacem na skrolu gore, izjebe mi se i ide dole -.- (glupo sam objasnio xD), sve u svemu dosta je izjeban, koristim ga vec godinu dana. A hocu da isprobam neki nov mis. totalno te razumem shta hoces da kazes ... Ali ne izjebe se na adderu tek tako skrol osim ako ne skrolash kao telac,imam ga 2+ godine i nishta mu ne fali... A ako bash hoces da uzmesh neki drugi uzmi Razer Imperator ako mozes da ga nadjes,a moci ces sigurno... Neces se pokajati ... Oblik slichan mx-u samo dosta kvalitetniji laser i dosta precizniji mish .. Super lezi na ruku a i ima osetljive clickove shto je za cs boli glava ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 U slucaju da ne promenim mis, uzecu slusalice 5H v2, ali preporucite mi jos koji mis, zainteresovao sam se za xai :P totalno te razumem shta hoces da kazes ... Ali ne izjebe se na adderu tek tako skrol osim ako ne skrolash kao telac,imam ga 2+ godine i nishta mu ne fali... A ako bash hoces da uzmesh neki drugi uzmi Razer Imperator ako mozes da ga nadjes,a moci ces sigurno... Neces se pokajati ... Oblik slichan mx-u samo dosta kvalitetniji laser i dosta precizniji mish .. Super lezi na ruku a i ima osetljive clickove shto je za cs boli glava ;) "Skrolam" samo na ctrl, jebem ga izjebalo se -.-, Razer Imperator koristi moj ortak nikako mi se ne svidja :S Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 inteli 3.0 ... mnogo bolja stvar od xai-a ... i vishe cesh para ushtedeti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Cuo sam da je dobar, ali neki pricaju da kad igras odskacuje ti mis... I na to se bas mnogo njih zale. Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 samo da ti kazem na inteliu se skrol brzo sjebe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Fora je u tome sto je meni izjeban skrol, kad skacem na skrolu gore, izjebe mi se i ide dole -.- (glupo sam objasnio xD), sve u svemu dosta je izjeban, koristim ga vec godinu dana. A hocu da isprobam neki nov mis. a u pm-u Ja u ponudi imam: Razer Deathadder star 2 meseca u odlicnom stanju... huh, imao sam sreće ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 sto se mene tice samo DA/MX518... ne svidjaju mi se ss misevi nikako,iako su "uber pro"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 uzmi mx518 i bices najsigurniji ili pak inteli, zajebi ova nova sranja, imas u grappolo group u bgu za 2,500 mx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 sto se mene tice samo DA/MX518... ne svidjaju mi se ss misevi nikako,iako su "uber pro"... brao,a shto se tiche steelseries-a jedino su im mishevi shit ... Neka pricha shta ko hoce adder je za xai-a ili bilo koji drugi steelseries mish UBERPRO mish .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwl Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 a po cemu to molim te shit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 1. Oblik ne valja [brzo se umori ruka na xai-u] 2. Cena 3. clickovi manje osetljiviji nego kod addera [primer] 4. ne mozes da koristish svaku podlogu za njih ... 5. nisu se pokazali kao neki dugotrajni mishevi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knezha Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 ss kinzu takodje odlicna opcija za fin kesh... Quote KNEZHA_M v2 : jack aj mi reci na koji interp igras? ***2FAST4YOU*** (RADIO): Fire in the hole! Jack Herer : kablovski Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 samo da ti kazem na inteliu se skrol brzo sjebe ;) lol koja glupost bravo za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXANR Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 lol koja glupost bravo za tebe hoces da ti nadjem bar 5 lika da potvrde to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 ja koristim ikari optical, i radi mi savrseno dobro, ne mogu da se pozalim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwl Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 1. Oblik ne valja [brzo se umori ruka na xai-u] 2. Cena 3. clickovi manje osetljiviji nego kod addera [primer] 4. ne mozes da koristish svaku podlogu za njih ... 5. nisu se pokazali kao neki dugotrajni mishevi ... 1.oblik je savren , namenjen i za desnu i za levu ruku 3.nakon nekog igranja postanu , kao kod svakog drugog misa 5.a koji misevi jesu ?ikari ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 hoces da ti nadjem bar 5 lika da potvrde to ? da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 imam xai godinu i 2,3 meseca,radi bez greske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts