chegster Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Mohi ti si decko toliko retardiran i pun sebe da je to strasno, sto ne odigras neku partiju pa onda seres? i sto ne nadjes nesto pametno u zivotu da radis osim da flamujes na topicu igre za koju jedva znas kako se zove? Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 dotasi su toliko zajebana masa da mislima koriste skilove njima tastature nisu potrebne!! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Mohi ti si decko toliko retardiran i pun sebe da je to strasno, sto ne odigras neku partiju pa onda seres? i sto ne nadjes nesto pametno u zivotu da radis osim da flamujes na topicu igre za koju jedva znas kako se zove? Ne igram takve igrice iz istog razloga zbog kojeg ne gledam tuletubise. Zaglupljuju. Naucno dokazano na ovom topiku. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ne znam sto se onda brines, gluplji od ovoga ne mozes da budes Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 ne znam sto se onda brines, gluplji od ovoga ne mozes da budes +1 Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 +3 mohican idi u bush mislim na brdo lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 lol ovako izgleda isto glavni forum lola :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 koji ne postoji manje vise, sto je sramota iskreno :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 jbga ali smo dobili 350rp :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) samom logikom da je covek koji je napravio dotu, pravio lol, nema sta da se raspravlja. lik je iskoristio sve sto zna o doti i napravio igricu koja je zanimljivija i drugacija... ae dodajte me bokusc, ko vec igra lol. btw jova, viktore jeste presli na HON ili jos uvek igrate dotu? i koju ligu igrate? Edited April 14, 2011 by Boku Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 samom logikom da je covek koji je napravio dotu, pravio lol, nema sta da se raspravlja. lik je iskoristio sve sto zna o doti i napravio igricu koja je zanimljivija i drugacija... 3 bambija za tebe i tvoju logiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Viktor presao na real life, ja igram dotu sa nekim drugarima, ponekad hon i malo lol, samo kad imam sa kim. ako neko hoce da suri: Hon: Jpt` LoL: JezikomPoBulji Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Dobro nisi napravio acc "IzvatasMiKevu", priznaj da je malo falilo da tako stavis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 back on topic jel zna neko da li ce biti, kada i u kom formatu kvalifikacije za wcg? pretpostavljam da ce biti online jer riot ne daje server nigde osim bas na wcgu :( Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 back on topic jel zna neko da li ce biti, kada i u kom formatu kvalifikacije za wcg? pretpostavljam da ce biti online jer riot ne daje server nigde osim bas na wcgu :( http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=58 ovde prati i cekaj oficijelno saopstenje za domace predkvalifikacije, mada da sam na tvom mestu ne bih se previse nadao, tesko da ce poslati lol tim... slotovi ce biti kao i obicno rezervisani za cs plus jednog eventualno dva solo igraca i tu racunaj sc2 igraca kojeg definitivno salju, eventualno wc3 igraca sto je vec neizvesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Dobro nisi napravio acc "IzvatasMiKevu", priznaj da je malo falilo da tako stavis :D bilo je zauzeto ... Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 sto se tice odlaska na wcg igraj go4lol doguraj do top 8 2-3 puta nadji strane sponzore i gg drugacije nikako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Sta ti vrede strani sponzori, kada za wcg moras da osvojis nacionalne kvalifikacije (kojih nece biti)? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 ukoliko imas zponzore mozes da odes... mislim mozes ti iovako da odes ako ces da platis iz svog dzepa... ili gresim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 kvali mozes digras samo u svojoj drzavi. sem naravno ako nemas 4 drugara koji imaju nemacki pasos zajedno stobom, pa da zapalite tamo digrate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 ne mozes 3/5 igraca moraju imaju drzavljanstvo srbije i mozes da igras ako organizatori dopuste a ne znam sto nebi ako vec nemamo predstavnike za istu igru... :) mada sumnjam da i jedan srpski tim moze da dogure dotle xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 gresis, mora da se plati licenca za kvalifikacije za svaku zemlju koja ucestvuje, koja za druge igre iznosi oko 1000$ dolara po igracu, jedini drugi nacin je da dobijes invite, sto ako nisi top top ekipa jako su malo sanse da se to desi Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 pa to kazem ako si sposoban da nadjes sponzora koji ce sve da izfinansira oko 2500-3000$ kolko sam upoznat resio si problem :) a sto se tice wcga mislim da ce samo francuska nemacka i spanija dobiti invajt ali to nisam siguran a kvalifikacije u nemackoj ce biti skoro jace nego sam wcg xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 ne vredi ti sponzor, jer ne moze on da kupi licencu, vec firma koja inace organizuje nacionalne kvalifikacije u ovom slucaju http://www.wcg-adria.com/, a i to bi te izaslo licence 5k$ za celu ekipu + prevoz + smestaj do koreje sto mu dodje preko 10000$ Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts