Jump to content

Logitech G5 support

millanče

Recommended Posts

Danas sam kupio Logitech G5 na buvljoj pijaci za 200 din!!!

Klizači su mu u malo lošijem stanju, i fali fiokica za tegove i tegovi, ali radi :-)

Zanima me da li je moguće kupiti i zameniti te klizače, fioku i tegove? Mada, jebe mi se za tegove, realno, samo što je rupčaga ispod, ali, eto, zanima me, ako je neko imao iskustva sa tim...

Edit: Sad videh da već ima topika o tome, onda samo ostaje neka preporuka, od koje firme uzeti, gde ima da se kupi, cena, itd... Ovi klizači/glajderi su katastrofa, kao da je neko pokušavao da zakuca ekser u gornji i donji, a ovog sa strane ni nema :-)

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Glajdere sigurno ima Steelseries, pogledaj u bilo kom GameS-u. Fioku sam gotovo siguran da niko nema na prodaju, ne mogu da zamislim trenutak da ti ostane fioka a da nemas misa vise. A tegice moze bilo ko da ti proda ko ne koristi punu tezinu (cak i tada moze da ti proda lakse tegice ako se dobro secam, ima dva kompletna seta najtezih i najlaksih)

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

Steelseries glajderi su izgleda ono što mi treba, ovi su očaj. Ne razumem kako neko može tako da se ponaša prema ovako divnoj i vrednoj stvari... Enivej, piše na sajtu da ih nema na stanju, a ovde u Šapcu ne verujem da ima smisla da uopšte gledam po prodavnicama. A krajem aprila ću sigurno biti u BG, pa ću probati da to nađem i pazarim.

Ako neko ima pokvaren G5, a da je sačuvao fiokicu i tegove, nek se javne :-)

• 1 month later...

Sutra (petak, 29.) sam u Beogradu, i voleo bih da kupim ove Steelseries klizače. Na GameS sajtu piše da nema na stanju, na Gigatronovom nema uopšte (a svi imaju za MX-a :-). Ima li neko ideju gde bih još mogao pogledati?

Edited by milanche