Jump to content

Battlefield 3

dNte

Recommended Posts

Sto vishe citam o igri,to mi se manje igre.Pa bukvalno na svim forumima su je usrali,a eu/dice samo reklamira i forsira svoju fejsbuk(battlelog) stranu.

Sad mi je nekako drago sto sam izdrzao pod pritiskom i sacekao sa preorderom. Znaci prvo i osnovno pravilo svakog gamera u 21. veku, CEKAJ godinu dana posto izadje igra. Ako je se neko i dalje seca, vidi rivju pa razmisli dal da igras.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

igra stvarno izgleda odlicno i sve je to uredu ali... da li neko ko ne voli mapu velicine Srbije i voznju svih vrsta vojnih vozila (smatrajuci ih ne taktickim) treba uopste da igra BF3? Ja jesam pristalica COD-a ali stvarno jel vam se BF saga cini takticnom igrom ili opstenarodnom jebacinom na 20km2?

Ne hejtujem i svidjela mi se igra tokom bete ali samo dio bez vozila i mapa koja moze da se predje pjeske za 5 min.

Zato se tebi i svidela beta...mapa je klasicna CoD varijanta.

Ja sam dosta vremena proveo u BF2 na tim ogromnim mapama kao pesadinac/tenk,heli i avion samo da dodjem od A do B i onda iskocim ;)

Peglao sam i MW mnogo,dosta je brzi,zato sto su mape manje,mnogo je bolji hit detection i infantry deo od BFa,al CoD mi ima totalno drugaciji filing od BF.Ko da igram Quake ffa 20 igraca...ides sam i pisas svima u oci i seva ti paja za tim.

U BFu sa druge strane tacno znam dal sam bio koristan u partiji ili ne + onaj osecaj kad postavis antitank mine i dignes u vazduh 2-3 vozila,bazukom sjebes helis,igranje u istom squad-u sa drugarima preko venta nikad veca sprdnja,istrcavanje iz sume kad ono tenk ispred-sjajno...naravno da ne zaboravim zvuk iz BFa,bas zato sto 100 razlicitih stvari puca oko tebe dobija se drugaciji filing od CoDa.

I jedna i druga igra su meni dobre...nikad ih nisam stavljao u istu grupu(sem toga da su obe pucacine) i drugacije ih igram,zato su mi obe zabavne.

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

problem sa otvorenim mapama, je da uvek ima smradova koji se stekaju i to u povelikom broju... i tako sede i sede i puckaju...

ako hocete teamplay onda igrajte ro2 :) (doduse i kod njega je squad sistem nezavrsen)

problem je sto se svi loze na k/d ratio i nema sanse, to ce uvek biti boljka fps-a, osim ako ne nadjes superiska ekipu i frp-ujete po mapi :D

cod ima dobar teamplay u hc modu, i zapravo sve je sasvim solidno u svakom modu osim u tdm (ali kao sto rekoh kad tad se skupi kricina masa klincadije koji ne igraju na objectives vec samo za kill vise... zato bih izbacio lvlupovanje po ubistvu - ili ne daj boze totalno lvlupovanje)

btw stigao key [:D]

fallout_table.gif

Nemojte me jebati :D

28. je ipak za eu, a do kurca bash

Jeste, od Wahada je, i dobili smo nazalost standard edition samo, zato sto ih EA zajebao bla bla ne znam ni ja... U svakom slucaju ja sam to za 2600 uzeo a i ne dobija se nista spec sa LE verzijom , tako da zadovoljan sam i jedva cekam :tf:

Kako se ne dobija ?

Gamers who pre-order Battlefield 3 are assured a copy of the Limited Edition, which includes the Back to Karkand post-launch digital expansion pack at no extra charge. With Back to Karkand, players can wage all-out war on four of the most celebrated maps from Battlefield 2 including Strike at Karkand, Gulf of Oman and the Sharqi Peninsula, all stunningly re-created using the power of Frostbite 2.

Select retailers are also offering Battlefield 3 pre-order customers the following promotional items:

Physical Warfare Pack --Storm the battlefield armed with a set of three exclusive weapons in the Physical Warfare Pack including: 1) the Type 88 light machine gun with bipod for deadly firepower and total zone control; 2) the SKS sniper rifle flash suppressor that provides increased stealth abilities for Recon soldiers; and 3) the lethal armor-piercing flechette ammo for the DAO-12 semi-automatic shotgun that will tear through anything in its path. Each weapon will be available for a limited time in-game, and will later become available to all players. Also unlocked is instant access to the highly versatile DAO-12 semi-automatic shotgun.

http://www.youtube.com/watch?v=kD1iK9ZFAWc

SPECACT Kit -- Players can expand their customizable options in Battlefield 3 with a set of eight unique multiplayer skins, one for each class in Battlefield 3.

Dog Tag Pack-- In Battlefield 3, dog tags serve as the player’s in-game signature, allowing gamers to customize their soldiers. Dog tags are displayed on screen every time a player takes down an enemy or claims an opponent’s dog tags. This pre-order exclusive item comes with five new, unique dog tags.

Koliko sam shvatio izbacice ovo posle i za normalu verziju kao dlc i placace se.

BF ce imati 9 mapa,tako da mu ove dodatne 4 dodju kao pola igre [:D]

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

pa jeste ali gde si mogao da uzmes standard verziju za 2100 din ? :) to je 20 eur + dodatne mape za LE verziju ce biti naknadno ubacene kroz patch kada krene prodaja i dlc-a ... dlc ce biti 13 eur + 20 eur = mnogo jeftinije nego dosta opcija za preorder

fallout_table.gif