Guest Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 ova dunja je forever alone izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spork Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Pre par meseci sam sedeo na klupi sa curom u bulevaru (NS) i jedan lik se setao u prilicno pijanom stanju. I sad sta se desava.. ide lik i vice "olee olee" i tu izlete 3 klinca nagruvaju ga i nestanu, cenim da su negde 15-16 god. Edit: usput su ga pitali jel zna u cijem je kraju. Edited February 28, 2011 by Spork Quote Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name, Here at the Bridge whether rain or fine We can shine all the time Home or away, come and see us play You're welcome any day Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 desi spork jebote 200 godina sta ima novo u kraju jel i dalje blejite u parkicu tamo kod crkve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Dok sam živeo tamo krajem 2009-te na staroj karaburmi( i sad živim u tom kraju doduše, al druga gajba :D ) , tako sam se često uveče vraćao gajbi peške od Vuka i uvek tu pri kraju ruzveltove bi me neki šabani prozivali kako se širim i slično, al uvek sam kulirao maksimalno. Ah da taj kraj je poznat po sabanima, to je jos iz vremena kad sam izlazila u mamulo, sto bese otprilike pre jedno 5 godina ako ne i jace da se tamo skupljaju oni navijachi invalidi vozdovac, a i sada svaki put kad tuda prolazim vidim takve. Chesto tamo pazarim pljeske posle izlaska i uvek me gledaju kao da bi me rado premlatili jer ne nosim trenerku i najke Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 fashion police Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 vidi ovog buržuja. i to imam zvezdin old skul jastuk fazon iz osamdeset i neke koji je mogao da mi stane u ranac! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 BRATE 'EL TO ON NOSI ZVEZDIN JASTUK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Nemoj Kaurin koji ti k****...daj brate svaki dan pravis frku Tjomi brate drzi ga, ubice nekoga... Edited February 28, 2011 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 MA GAZI PIČKETINU BRE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunja Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 ova dunja je forever alone izgleda ....and I'm proud of it ... Quote I wanna take you home... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 ne ne, ipak mi je zanimljivije da vam prepriračavam sve to uz pivce u raku Dealio! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 МА ОК БРАТЕ ЗВЕЗДИН ЈАСТУК, АЛИ БРАТЕ ТОТАЛНО МУ НЕ ИДЕ ЦРВЕНО-БЕЛО УЗ ЊЕГОВ ДРАП МАНТИЛ, КАПИРАШ БРАТЕ. НИЈЕ ШТО СЕ КУРЧИ НЕГО ШТО БОДЕ ОЧИ. МА ПОЛОМИЋУ МУ ГЛАВУ КО ГА ЈЕБЕ, ДРЖ ГА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ah da taj kraj je poznat po sabanima, to je jos iz vremena kad sam izlazila u mamulo, sto bese otprilike pre jedno 5 godina ako ne i jace da se tamo skupljaju oni navijachi invalidi vozdovac, a i sada svaki put kad tuda prolazim vidim takve. Chesto tamo pazarim pljeske posle izlaska i uvek me gledaju kao da bi me rado premlatili jer ne nosim trenerku i najke tamo se skuplja plava unija ne invalidi vozdovac, a nadje se i poneki shumar balkan mirijevo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 a kul, pa meni su ranije rekli da su to invalidi, ali stagod navijaci su navijaci Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 tamo se skuplja plava unija ne invalidi vozdovac, a nadje se i poneki shumar balkan mirijevo i tebe cemo prebiti, jer siris los glas o nama. znamo gde zivis i imamo tvoj kontakt telefon. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 realno reve za ovu uvredu ce ti suditi karaburma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts