Jump to content

random acts of violence

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pre par meseci sam sedeo na klupi sa curom u bulevaru (NS) i jedan lik se setao u prilicno pijanom stanju. I sad sta se desava.. ide lik i vice "olee olee" i tu izlete 3 klinca nagruvaju ga i nestanu, cenim da su negde 15-16 god.

Edit: usput su ga pitali jel zna u cijem je kraju.

Edited by Spork

Blue is the colour, football is the game

We're all together, and winning is our aim

So cheer us on through the sun and rain

'cause Chelsea, Chelsea is our name,

Here at the Bridge whether rain or fine

We can shine all the time

Home or away, come and see us play

You're welcome any day

Dok sam živeo tamo krajem 2009-te na staroj karaburmi( i sad živim u tom kraju doduše, al druga gajba :D ) , tako sam se često uveče vraćao gajbi peške od Vuka i uvek tu pri kraju ruzveltove bi me neki šabani prozivali kako se širim i slično, al uvek sam kulirao maksimalno.

Ah da taj kraj je poznat po sabanima, to je jos iz vremena kad sam izlazila u mamulo, sto bese otprilike pre jedno 5 godina ako ne i jace da se tamo skupljaju oni navijachi invalidi vozdovac, a i sada svaki put kad tuda prolazim vidim takve. Chesto tamo pazarim pljeske posle izlaska i uvek me gledaju kao da bi me rado premlatili jer ne nosim trenerku i najke

oO

vidi ovog buržuja.

i to imam zvezdin old skul jastuk fazon iz osamdeset i neke koji je mogao da mi stane u ranac!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

MA GAZI PIČKETINU BRE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

МА ОК БРАТЕ ЗВЕЗДИН ЈАСТУК, АЛИ БРАТЕ ТОТАЛНО МУ НЕ ИДЕ ЦРВЕНО-БЕЛО УЗ ЊЕГОВ ДРАП МАНТИЛ, КАПИРАШ БРАТЕ. НИЈЕ ШТО СЕ КУРЧИ НЕГО ШТО БОДЕ ОЧИ. МА ПОЛОМИЋУ МУ ГЛАВУ КО ГА ЈЕБЕ, ДРЖ ГА

Ah da taj kraj je poznat po sabanima, to je jos iz vremena kad sam izlazila u mamulo, sto bese otprilike pre jedno 5 godina ako ne i jace da se tamo skupljaju oni navijachi invalidi vozdovac, a i sada svaki put kad tuda prolazim vidim takve. Chesto tamo pazarim pljeske posle izlaska i uvek me gledaju kao da bi me rado premlatili jer ne nosim trenerku i najke

tamo se skuplja plava unija ne invalidi vozdovac, a nadje se i poneki shumar balkan mirijevo :tf: