garneyyy Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 zaboravio sam da javim da ne dolaze baja and company (eSharks), javio mi je VIktor juce. Ocekujem jos 2 Niske ekipe da mi potvrde ucesce i ekipu NL. Nadam se da ce potvrda biti pozitivna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Jbga brate moram da ti kazem da nazalost ne mozemo da igramo tur (ekipa NL) jer nam 2 igraca rade i ne mogu da nadju zamenu tako da gl hf , btw docu makar da vas vidim malo i gledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 eh steta za NL momke.... inace do malopre smo namestali hostbota za lan, i mogu vam reci da radi..... perfektno, uostalom uvericete se i sami. Zao mi je sto je jedno 4-5 ekipa odustalo, ali u svakom slucaju ce biti dobar tur i dobro zezanje. u petak cu napraviti grupe i postovati ovde, i vidimo se u subotu ujutru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Bilo bi pozeljno da ekipe koje su se prijavile,i koje sigurno dolaze na turnir potvrde ucesce do sutra uvece, i jave da li ce novac za ucesce doneti na dan turnira ili uplatiti na ziro racun. Unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Moji klinci stizu, krecemo vozom u 3 ujutru u subotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 KIDAJ TAMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 znaci ovo su kao sigurne ekipe? ljudi koje ti znas a da nece ispaliti? :) toxi sa kim igras? visaTm ne dolazi? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Na zalost brate ne mozemo! :'(( iskreno bili smo dosta zagrejani da dodjemo, ali imam ja neke ispite, a to mi je bas bitno da resim sada kako bi posle mogli da nastavimo da vezbamo.. i jos igrmao neke kvalifikacije za vikend, a pritom jos nemamo ni pare.... onako sve nam je cim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 recimo da su sigurne, mada i sam znas niko nije siguran dok se ne pojavi :)) ja se nadam da niko nece da ispali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 videces maxo kad se nadjemo <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 vrlo sam razocaran u sve seljake iz beograda i iz novog sada khm khm khm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 ako si im rekao doktore :)))) drugari iz Prokuplja, ima mesta, samo mi recite ime ekipe, trenutno ste upisani Pk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Tomo nadam se da ces imati srca da nam oprostis, kad tad... <3 Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 (edited) Grupa A: Godfather Prokuplje BB Bmx Chw Grupa B: LaL SHI Toxi&co Worms Nsb Iz grupa prolaze dalje po 4 tima u cetvrtfinale, po grupama i u cetvrtfinalu se igra na jednu dobijenu partiju (bo1), dok se od polufinala igra na 2 dobijene partije (bo3). Sto se tice nagrada, bice za prva tri mesta, ukoliko svih 10 timova dodje bice- Prvo mesto - 20 000, drugo - 10 000. Edited April 1, 2011 by Godfather.gaRNySTATUE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 bilo je nekih prigovora sto se tice raspodeljivanja nagrada za osvojena mesta, mogu samo da kazem da svi osim organizatora turnira ne trebaju da se mesaju u to. Sutra prepodne ce biti doneta odluka da li ce biti nagrade za prva tri ili prva dva mesta. Molim ucesnike da se ne mesaju oko tog dela veznog za turnir. Sto se tice bo1 i bo3 sistema, to je ok, i to sam promenio, finansije prepustite organizatoru. pozdrav, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 GL & HF to all teams! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 pobegla mi 2 voza javljam kad sam tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Jebi maxu! Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 ko je pobednik? ripleji itd ?? ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 (edited) sta bi sa tomislavom i ekipom? Edited April 3, 2011 by Android@_@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 izvinite drugari sto kasnim, ali sam bio prebukiran oko svega sto se tamo desavalo pa nisam mogao ranije da postujem nista. Ovako stoje stvari, prvo mesto je osvojila ekipa eu4ia (toxi&co), druga je bila ekipa godfather. Zeleo bih da se zahvalim svim ekipama i njihovim pratnjama za dolazak na ovaj turnir, s moje strane je sve bilo super, nadam se da se ni vi niste lose proveli. Pozdrav za sve ucesnike, i vidimo se uskoro nadam se..... Sto se tice replay-a sa turnira, dao sam toxiju vecinu, pa ko prvi stigne da ubaci ovde.... :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOXIBRE Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 (edited) Odlican turnir i organizacija Garny!!!!!Jedino nam je m3llon pravio malo probleme u vezi warkeyeva ali smo to uspesno resavali <3.Nadam se da ces praviti nesto opet u Godfatheru i da ce doci vise ekipa jer je igraonica odlicna a zezanje vrhunsko.Odo da spavam caos :) Sto se tice replayeva videcu da ubacim posle ne znam gde sam sad :D Edited April 3, 2011 by TOXIBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 znaci maxa je bio jeban... :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Svaka cast za tur bilo je ekstra bez ikakvih primedbi stvarno (svaka cast garny) , a ti makso sto si pobego neces da igras za trece mesto a ? Pa ne bi ni ja da sam video onog mog pucka beyond godlike u polufinalu :))) i stvarno ko je isprogramirao one keyeve FF , po obicaju maxa je opet bio zakuvao corbu sto postaje ussual na svakom turu :( i cisto da spomenem ekipa PK/CHW su delili 3 i 4 mesto. JEBI TOMU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomyvisa Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 ocekivao sam ovo... svaka cast !! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts