kiddo Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Neki mis do 3100 ,mx518 ili neki drugi sa slicnim klikovima! oni meki mi ne odgovarju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Sve zavisi da li hoces nov ili polovan. Za novi gejmerski mis, za taj iznos, nemas neki izbor, najbolje resenje ti je mx518 ili da probas negde da nadjes microsoft intelli 1 ili 3.0, oni su ti tu negde oko 3 -3.5k (intelli 1 oko 1.5-2k). Bar su takve cene bile do pre par meseci, u zadnje vreme nisam pratio te cene :D Edited February 26, 2011 by zex0n Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Samo nemoj da uzimas Razer, i to Deathadder model, mis kosta ~50 evra i posle dve godine casual koriscenja je prsao levi klik aka mogu da ga bacim sad... Za ostale Razer modele ne mogu da kazem iz licnog iskustva, ali sam procitao da i oni imaju problema sa tim tasterima, gamer mouse my ass. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiddo Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Izvinjavam se svima, sto opet spamujem :D nego interesuje me jel ima neko odavde mis SS KINZU ? i kakav je konkretno za kanter!!!! kosta 4k taman imam tolko xD? ili da si kupim mx518? Edited March 2, 2011 by Jose Murinho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Nemam kinzu ali sam igrao par dana na njega i mogu ti reci da mis izuva. Imam veliku saku ali je ipak savrseno legao u nju. Posto ima malo akceleracije stavis srednji ili veci sens i rokas. Moj savet je da ga kupis pre mx-a, igrao sam i na njemu prilicno dugo, skoro 2 godine i bolji je kinzu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts