BOKEE Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Cela ekipa NaBi-ja , standardne role , esenin bez role posto je retard :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Ko je stavio Nea, u top 50 je sto posto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 kao sto rekoh juce,fx ne moze 2 dana za redom odigrati lose :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ko je stavio Nea, u top 50 je sto posto :D ja stavio prvo NEO,Delpan,Xizt,Starix,Edward i zamenim nea sa markeloffom ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luck.ky Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ja stavio prvo NEO,Delpan,Xizt,Starix,Edward i zamenim nea sa markeloffom ;( to nije toliko strasno jos uvek , dok ne vidimo kako ce markel da odigra , ja sam zamenio NEA sa dsnom :D , da bih mogo delpana da priustim i corak nazalost :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 neo,kuben,taz,pasha i zeus,falilo mi nesto malo da stavim loorda mesto pashe ali ni ovako nije lose... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0k1p0z Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Neo, Starix, Markeloff, Edward i enemy :D nedostatak para ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 to nije toliko strasno jos uvek , dok ne vidimo kako ce markel da odigra , ja sam zamenio NEA sa dsnom :D , da bih mogo delpana da priustim i corak nazalost :)) i to sto kazes :)) valjda ce edward da igra bolje nego prvog dana .. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 kgr sigurno pobedjuje zbog nea ;D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ja glupan izbacim Nea i lorda 10 min pre meca zbog Xizt-a i dsn , sada bi osvojio DT... kakav sam glupan Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Edward & Fallen nice :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 mora da me zajebavaju,pa ako on nije zasluzio na nuke-u ne znam ko je... Neo lost -200€ in role: Hacker against fnatic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luck.ky Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ja glupan izbacim Nea i lorda 10 min pre meca zbog Xizt-a i dsn , sada bi osvojio DT... kakav sam glupan takodje, imao sam nea i lorda jos od drugog dana i tipovo sam da ce fnatic da dobije ali lose sam tipovao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultranumb_ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ja stavio Neo AIMSTAR Player value +/- 23550€ (7) Role +/- 1255€ Player Role Aimstar Al sjebo me pita Player value +/- -8750€ (2) Role +/- -595€ Player Role Sprayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Od DT-a sam odustao, dajte neke tips za ovaj betting, 10 sam na lederu :D Bar tu da se ovajdim! o/ Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 uzeh ceo SK uzdam se u njih da sutra prebiju ove imaju veliku sansu :) RobbaN - first fragger f0rest - pistoleer GeT_riGht - Sprayer face - camper dennis - tac leader Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 uzeh ceo SK uzdam se u njih da sutra prebiju ove imaju veliku sansu :) RobbaN - first fragger f0rest - pistoleer GeT_riGht - Sprayer face - camper dennis - tac leader pucash ko zvechka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 danas ceo na vi mi doneo pare,za sutra cu da napravim neki mix navi-ja i sk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ma ti kidas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 f0rest - first fragger gtr - camper face - sprayer markeloff - sinper enemy - brise monitore :D Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 f0rest - pistoleer zonic - camper GeT_RiGhT - sprayer esenin - tac leader RobbaN - first frager Nadam se da esenin nece da usere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) za sutra starix markeloff neo taz face Edited March 3, 2011 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ma poserem ti se na DT i ovaj sistem sa fees u bo3 formatu. Trebaju da se racunaju i prethodni mecevi pa da nemas veci fees sada ako koristis prethodno kupljenog igraca. Sad ko je gadjao fnatic je izduva realno, 2 mape, prsli, veci fee, ne igraju dalje i slicno. Aj sto moras da pogodis ko igra dobro, nego pogadjas i pobednika a to je pure luck. Dzaba i ako izgube a daju mali plus, fee te usere!! Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ne lozi se :) 70ti sam bio na kraju dana, Xizt je malo podbacio, cekamo sutra! He who dares, wins! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Buduci da sam tu negde oko 100og mesta, uzeo sam ceo mTw za kraj, pa ako olome mozda imam neke sanse :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts