reiser Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Crkao mi monitor danas, pa gledam da pazarim neki novi, kriterijumi su da bude TFT 22/23/24", vreme odziva pozeljno 2ms i dobra hercaza. Treba mi prvenstveno za rad (programiranje), ali sa vremena na vreme pikam i igre tako da mi je i odziv relativno bitan. I da li da uzimam HD ili ne, koja je konkretno razlika, posto se cena dosta razlikuje izmedju istih ne-HD i HD modela ? Hitno je :) Hvala unapred o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 HD=1080p=1920*1080 rezolucija. Znaci ako planiras da gledas neke HD/mHD filmove ovo je svakako bitna stavka, a pride je i veci desktop uvek dobrodosao prilikom programiranja :) Sto se tice monitora, vidi u oglasima, prodajem mog za 200e :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 Ne kupujem od cigana :DPazario BENQ G2420HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 jel to onaj shto je u emmiju bio ispod 19k? to je super kupovina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 yep, 18.500 u Emmi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts