DuHast Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 (edited) Zeleo bih da obavestim sve zainteresovane da se od veceras mozete prijaviti za Prvu CS Ligu preko naseg foruma http://www.prvaliga.rs/forum/ Edited February 19, 2011 by DuHast Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 jedan predlog. Posto se u svakom slucaju igraju obe mape u jednom mecu u grupama, bolje da domacinstvo odredjuje obe mape i strane, jer je isto birao kao domacin prvu ili drugi mapu ako druga ekipa bira preostalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) jedan predlog. Posto se u svakom slucaju igraju obe mape u jednom mecu u grupama, bolje da domacinstvo odredjuje obe mape i strane, jer je isto bgirao kao domacin prvu ili drugi mapu ako drua ekipa bira preostalu Tvoj nacin daje preveliku prednost "domacoj" ekipi, a ovo je ipak cs, a ne fudbal ili kosarka. Domacin bira svoju najjacu mapu, gde mu je sve jedno da li je CT ili T. Zatim bira laksi side druge mape. Taman mala prednost, a opet fer za sve. ps. ovo gore je primer samo. Edited February 19, 2011 by PlayMore hybaa Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 lose sam procitao onda. Ok je i ovako. Mada ne vidim problem ni sa mojim predlogom posto igras sa svakim i kao domacin i kao gost. nije velika razlika jer ces opet biti u stanju ti da biras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) lose sam procitao onda. Ok je i ovako. Mada ne vidim problem ni sa mojim predlogom posto igras sa svakim i kao domacin i kao gost. nije velika razlika jer ces opet biti u stanju ti da biras. Lose si procitao opet :). Igras 7 puta kao domacin, 7 puta kao gost i jednom neutralno. Ima 16 ekipa u diviziji, svako sa svakim jedan put :))) Edited February 19, 2011 by PlayMore hybaa Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 auuuuu sry. Ne znam gde mi je koncentracija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 auuuuu sry. Ne znam gde mi je koncentracija... Opusteno :))) Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomozA.eZ Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Sve je vrhunski isplanirano, samo jos da se sve lepo sprovede u delo, s' moje strane nema nikakvih zamerki... GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Alal vera Bojane! srecno, ako treba bilo kakva pomoc...tu je janko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Alal vera Bojane! srecno, ako treba bilo kakva pomoc...tu je janko. ahaahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 Alal vera Bojane! srecno, ako treba bilo kakva pomoc...tu je janko. Treba mi playmaker, ali nažalost Janko je prijavio da ozbiljno praccujete, 6x nedeljno, tako da ništa od kosarke sa njim :(((( Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Neske igra pleja! Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Treba mi playmaker, ali nažalost Janko je prijavio da ozbiljno praccujete, 6x nedeljno, tako da ništa od kosarke sa njim :(((( treba ti play pored mene?? mislio sam da me gotivis... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Neske igra pleja! kolala ko je tebe sta pitao :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Hvala ti Cole! Nasmejah se postenski :D Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 spreman sam za basket!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Udavite topik ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Svaki put, proto, svaki put. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPJK4ce Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 gl du and hf... Quote Verujem u kes, zato molim se u banci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trejnn Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 gl sa ligom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 kolala ko je tebe sta pitao :p tise cupavci ja igram i tacka :D Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zole Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ko ti brani evo pustam muziku samo igraj :P evo ti tvoja autobiografska samo cepaj : http://www.youtube.com/watch?v=IkkmprMKI7Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 Ovde možete naći informacije kako uplatiti novac za učešće u Prvoj CS Ligi! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 koliko ce trajati cela liga komplet sa sve lan delom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 koliko ce trajati cela liga komplet sa sve lan delom? Teško je reći. 7+1 nedelja :) će trajati online liga dok bi lan finale trebalo da bude ili odma posle, ili par nedelja posle. Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts