F1Qs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Pa zato sto se mi ne bih slozili :) .. Jer nigde nisu pisala nikakva pravila :) nema tu sta da se slozi, ako svi igraju tako i mi cemo... sto da se odvajamo? i plus kad je AP doso posle reko je da mogu dve iste mape da se igraju btw Kobrica koji zna sva pravili, vi ste nasli da ga ucite tamo. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Zato i postoji eliminacija realno..da se ne bi igrala ista mapa 2 puta.bo3,eliminises dve,ostanu 3 i poz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksi Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Zato i postoji eliminacija realno..da se ne bi igrala ista mapa 2 puta.bo3,eliminises dve,ostanu 3 i poz... ali 2007 se igrala 2x ista mapa u bo3 XD Edited February 13, 2011 by Niksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 FX je igrao 2 puta dust2, prvu i treću mapu pre par nedelja u BO3. Zašto ne bi moglo. molim link sa tog mecha :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 ali 2007 se igrala 2x ista mapa u bo3 XD Zato sto je prva mapa odredjena verovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 meni je bolja varijanta da se prva mapa izvlachi, drugu bira porazheni, pa ukoliko ima potrebe trecu opet porazheni, stim da ne mozhe da bira mapu koja je vec odigrana. u tom sluchaju ekipa koja izgubi prvu mapu ima vece shanse da izjednachi, a ako uspe u tome onda to chini mech mnogo zanimljivijim i napetijim u 3oj mapi, shto i treba da bude cilj. ako se to desi, ekipa koja je dobila prvu a izgubila drugu bira trecu mapu, pa je situacija opet fer jer obe ekipe igraju po jednu mapu koju su sami birali + jednu random. u sluchaju da se mape izbacuju postoji manja shansa da se ekipa koja je izgubila prvu vrati ponovo u igru izjednachenjem, prvo zato shto je njihova najbolja mapa vec mozhda izbachena u startu od protivnika, a drugo shto i ako nije mozhe biti treca po redu, pa ako izgube prve dve nece ni stici da je odigraju. takodje mozhe da se dodje u meni malo glupu situaciju da ekipe svaki put izbacuju iste mape, pa se mappool koji je iovako dosta tanak u cs-u dodatno smanji. to da porazheni bira a da su sve mape u opticaju je po meni najgore moguce reshenje, jer poenta celog bo3 je da pokazhesh da si bolje od nekog na dve mape a ne dva puta na jednoj istoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Bas to :) Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksi Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 meni je bolja varijanta da se prva mapa izvlachi, drugu bira porazheni, pa ukoliko ima potrebe trecu opet porazheni, stim da ne mozhe da bira mapu koja je vec odigrana. u tom sluchaju ekipa koja izgubi prvu mapu ima vece shanse da izjednachi, a ako uspe u tome onda to chini mech mnogo zanimljivijim i napetijim u 3oj mapi, shto i treba da bude cilj. ako se to desi, ekipa koja je dobila prvu a izgubila drugu bira trecu mapu, pa je situacija opet fer jer obe ekipe igraju po jednu mapu koju su sami birali + jednu random. u sluchaju da se mape izbacuju postoji manja shansa da se ekipa koja je izgubila prvu vrati ponovo u igru izjednachenjem, prvo zato shto je njihova najbolja mapa vec mozhda izbachena u startu od protivnika, a drugo shto i ako nije mozhe biti treca po redu, pa ako izgube prve dve nece ni stici da je odigraju. takodje mozhe da se dodje u meni malo glupu situaciju da ekipe svaki put izbacuju iste mape, pa se mappool koji je iovako dosta tanak u cs-u dodatno smanji. to da porazheni bira a da su sve mape u opticaju je po meni najgore moguce reshenje, jer poenta celog bo3 je da pokazhesh da si bolje od nekog na dve mape a ne dva puta na jednoj istoj. decko je sve objasnio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 molim link sa tog mecha :) Pokušao sam da nađem pre da napišem post al nisam uspeo, znam samo da je bio stream..valjda je bio Fx :) Ali je verovatno prva mapa bila određena kao što trigz kaže, nisam imao to na umu. Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 Hvala Darko ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Lence, hoce li biti demoa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Jbt, dajte coveku vremena da se naspava malo. Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 Lence, hoce li biti demoa? Nece Hmmm... bice ih, ako odes do igraonice, iscimas Zubca da ti otvori komp na kome su demoi, ubacis ih na neku flesku i okacis.. Jer ja za sat vremena palim za Bg :) tako da od mene nema vajde sto se toga tice.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadz1 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 GG svim ekipama turnir je bio sasvim okej,a sto se tice interp-a ja sam pogresio sto sam izlazio iz igrice i onda mi se vratio na interp na 0.1,bilo je 7 ujutru spavalo mi se ,ni na kraj pameti mi nije bilo da se vratio na 0.1, a kao drugo uopste nisu trebali njima da dodaju 3 runde nego samo nama da oduzmu 3 , ali dobro nismo hteli da se prepiremo :D BRAVO ZA URBAN :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Nece Hmmm... bice ih, ako odes do igraonice, iscimas Zubca da ti otvori komp na kome su demoi, ubacis ih na neku flesku i okacis.. Jer ja za sat vremena palim za Bg :) tako da od mene nema vajde sto se toga tice.. Ajde videcu ja do odem do igraonice da ubacim demoe na flash i uploadujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) STRAH! i TREPET! cudna stvar... Mora da je to. Edited February 13, 2011 by kGk.lazin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) gj urban, gj wbg, niksi je zrikav. miske je ruzan. <3 Edited February 13, 2011 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Hell on Earth , gledao sam ih na jednom lan turniru, secam se bilo je odavno pre 2 ako ne i 3 godine, shoxy i tako ta ekipa iz Krusevca u finalu sa old Urban mix, bio je tu i creat1ve ako se dobro secam... HoE je pobedio ne secam se kojim rezultatom, ali gj :), mozda se ponovi :) Molim te da ne lupas gluposti :) A da sto se tice org. sve je bilo na mestu!! NJII :) Edited February 13, 2011 by Andjeo pakla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalton91 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Ajde videcu ja do odem do igraonice da ubacim demoe na flash i uploadujem :) Ajde ljubim te :) Quote WEMADESHOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Kazneni su davani samo tako i jednoj i drugoj ekipi u polufinalu :D Bravo WBG odlicni ste bili s obzirom da vam je prvi tour, sve najbolje !!! Ovom prilikom se izvinjavam mojim dragim drugarima shto sam prodao mec, KRLE za predsednika !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1cm1 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 gj urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 bravo za urban :) A u bo3-u ne bi trebalo da se 2x ponovi mapa. Mozda su FX igrali 2x ako su dolazili iz loser bracket-a, pa se igrao novi bo3 nakon prvog dobijenog :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 gj urban, gj wbg, niksi je zrikav. miske je ruzan. <3 hvala lepotane :D Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1cm1 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 ae ubacite demoe :D :) ako mozete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 GeGe svima :) 7:31 finale? Pa tacno bih se slupao nazad do Beograda ;DDD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts