Jump to content

problem sa grafickom

peja_

Recommended Posts

igram ja tako hon i hon zabode - slika zakucala i ne mrda, a zvuk zakucao tj lupuje 0.1s zvuka u beskraj.

posto mi se to desavalo i ranije (doduse pre se uvek odmrzne sve za 2 sec i ja nastavim da pikam), resetujem ja na dugme (nista nije radilo od kombinacije dugmica) i probam opet. opet zakuca. ok, sad vec skontam da nisu drajveri (posto mi je receno da zbog drajvera kuca na sec-dva u honu), uradim jos jedan restart u win da vidim temperature i to.

login screen u 800x600 :c

udjem, temperature ok. namestim rez, device manager - hop, uzvicnik na grafickoj - Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

ali ja gledam desktop u full rez, 32bit.

jos jedan restart za svaki slucaj.

ovog puta login screen u full rez, ali uzvicnik i dalje tamo.

izvadim ja graficku, ocistim sve (jeste se bila nakupila prasina), vratim, uzvicnik i dalje tu.

hon ne mogu da pokrenem (d3d create device failed tralala). dakle sta je crklo ako ja vidim desk u full rez i full bojama + temperatura (everest ultimate) kaze 55

edit: ne radi mi ni winpvr (softver za gledanje tva), ni opengl u mom fejvorit 3d softveru, ali mi radi big bang theory u vlcu sa ne tako osetnim dropom u frejmrejtu. good enough.

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

ne ne, meni je serviser testirao karticu sa istim OSom i najnovijim drajverima i njemu sve radi, pa se sad tripuje kako je hard u pitanju (iako nov reinstaliran OS (?) krene da baguje tek posle instalacije nvidijinih drajvera i posle prvog reboota pokazuje samo windowsov znak iako se chuje ona melodija dizanja sistema)... sutra nosim komp opet kod njih u atom pa cemo zajedno da ga reinstaliramo da se lik uveri da nije jebeni hard disk..