ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ^ this igrici nedostaje LAN... mada pitanje je da li bi mogli da se zastite od pirata, jer bi u suprotnom bila ista situacija kao sa warcraftIII i retko ko bi kupovao original, a poznato nam je kakav je blizzard po pitanju para :( btw ima li neka igraonica u beogradu starcraftII na kompovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) ATG u sklopu onog kompleksa igraonica kod Vukovog spomenika (skontaces je po plakatu Jima Rainora), jedna je od manjih ali i komfornijih igraonica tamo Edited February 11, 2011 by Prajm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 hvala na odgovoru :) obisao sam sve moguce i nemoguce igraonice i svaki put sam dobio isti odgovor:"kada bi vise ljudi igralo scII mozda bi i imali" -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nancomerian Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 dodushe nije mi jasno zashto je problem njima da uzmu i instaliraju igru al ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ^ this igrici nedostaje LAN... mada pitanje je da li bi mogli da se zastite od pirata, jer bi u suprotnom bila ista situacija kao sa warcraftIII i retko ko bi kupovao original, a poznato nam je kakav je blizzard po pitanju para :( A ti kao ne bi zheleo pare da se cimash oko pravljenja svake igre minimum 5 godina, pa onda josh 4-5 sa balansiranjem i prepravljanjem na nama zaludjenicima bude lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts