milutin_mica Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ja sam mislio da je zaista syndovao pa je posle sredio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ja sam mislio da je zaista syndovao pa je posle sredio ne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 kili komsijski drugar Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 @ Lesko Aaa pa i meni je bila ortakinja isto mozda je znas , Ana Hucka kaze da je ludnica bila I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ona je na primenjenoj jel tako? (osim ako nije neka druga ana hucka lol) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 da da jeste ona je , to mi do jaja ortakinja :D I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Must ... fight ... the urge ... to troll. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 taj rad:) ne znamo se, al mislim da znam ko je, u svakom slucaju, nije tesko zapamtiti takvo ime kad jednom procitas na rezultatima kolokvijuma brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ana hucka,zvuci kao da mi je iz kraja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 pomesao si je sa anom kuckom :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Ne ne, ta iz kraja mu je Sucka jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) meni ana hucka zvuci kao : Edited May 6, 2011 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ana hucka,zvuci kao da mi je iz kraja pa jel si iz Jerkovica majku mu :D taj rad:) ne znamo se, al mislim da znam ko je, u svakom slucaju, nije tesko zapamtiti takvo ime kad jednom procitas na rezultatima kolokvijuma haha jel zna barem neshto , daj da je zajebavam malo :D I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 nisam iz jerkovica,ali imam mnogo slovaka u kraju gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 pa jel si iz Jerkovica majku mu :D haha jel zna barem neshto , daj da je zajebavam malo :D pa kazem ne poznajem je, niti znam kako radi, samo znam ime i mozda kako izgleda (plava kovrdzava?) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 pitajte docu, a i kili je tu blizu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 to je docin kvart . ja samo ganke drzim Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ana hucka,zvuci kao da mi je iz kraja POLIZES MI JAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 I TI MENI ISTO DA BUDEMO CISTO gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 powah to tha ppl11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 U jbt, koji si god of art. =) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 A ne ne, sad ce opet da kaze da mu je trebalo 10 minuta i da nashkrabao neshto za fax. :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 10 minuta je fapao na ovo kad je zavrsio jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 nista posebno sto ja ne bih uradio posle 2 piva gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 nista posebno sto ja ne bih uradio posle 2 piva Fapnuo bi na 2pija i trezan, priznaj! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts