Jump to content

AMD Catalyst Von modded

Ste

Recommended Posts

http://forums.guru3d...ad.php?t=332395

Ja sam probao sa 11.1.e driverima i ovim modovima i mogu vam reci da je fps primetno porastao u Bad Company 2, pre je padao na 16-17 u firefightu. Sada je konstantno iznad 30 na serverima 32/32 . Sa manje ljudi je naravno dosta veci. U pitanju je ATI 5750 .

I imam jedno pitanje za overklokere. Imam E2180 , u biosu sam namestio 30x100 , dok mi u my computeru prikazuje E2180@2ghz 2.67ghz , zar ne bi trebalo da bude E2180@2ghz 3ghz??

Jos nesto, imam 2gb kingston memorije, ali koliko vidim u biosu mi pokazuje brzinu 667mhz? Jel moze da utice na performanse u igrama? Ako utice, kako najbolje da regulisem?

Edited by BISS

Ova druga je DDR3 :tf2:

Ne znam dokle možeš da guraš, ne još mnogo, možda 200-300 megaherca max i to da dižeš napon (a nemoj, dosta je 3 GHz za aktuelne igre).

Bolje malo overklokuj grafičku, imaš onaj overdrive direktno u Control Centru, stavi da sam nađe frekvencije i malo podigni broj obrtaja na kuleru.

Jel mogu da odmognu?

I koja je bezbedna temperatura za graficku?

Damn stavio sam overdrive radio je radio i onda se ekran zacrnio i morao sam restart, jel moguce da je to zbog ovih drivera ili modova sto sam namestio??

I jos jedna stvar nemam 2gb @ 667

nego 2x1gb i to mi pokazuje 400 u cpuzu :((

Ako stavim 2gb kingstona ddr2 jel mogu da sjebem? Sta je najpametnije uraditi u ovom slucaju.

Edited by BISS

stoji isti zato sto je to brzina na kojoj rade desktop aplikacije. o/c se radi tek kad upalis igricu i sl - sve je u redu

btw nikad vise ati kartica, puca mi displej drajver na nedeljnoj bazi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ma najradije bi ta prodam ovu konfu, dodam kolko para treba za pristojnu konfu i ne zajebavam se.

koliko bih dobio za

E2180@2ghz klokan na 3ghz

PA-35-DS3L

Kuler za procesor Hyper TX2

Napajanje LC7560

ATI 5750 512 garancija jos 2,5 godine / tu sam se najvise iznervirao posto je burazer pre par meseci bez mog znanja dok sam bio odsutan dao vise od 11-12k za ovu graficku

2gb ram

sound blaster audigy

HD 320gb

DVD

??