akva viva Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) Sjebali me 2 igraca po pola kosa Derozan i onaj glupi valanciunas, prvi dao 22 granica 22,5 a ovaj valanciunas 12 granica 12,5 BOZE ! Neverovatno kako nije dosao + Valanc, na poluvremenu je imao 10 poena, cekao sam ga -, nikad me nije vise usralo :) Koja zavrsnica Milvokija... Edited March 25, 2015 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Dada izgubio majami samo tako :) A wade-a sam isto pao za 1 kos dao 21 a granica 22,5 sad bi cekao jos jedan tiket :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) brate novicki 15 poena ako da jos 1 kos padam za 2300 edit: Novicki <16.5 dao 15 Antetokounmpo >14.5 dao 16 Westbrook <31.5 dao 27 Leonards >16,5 dao cini mi se 19 11,5kv 200din to je to :) sa poslednjim dinarom na racunu (mozzart) predjI u drugu kladionicu,mocart ima ocajnu ponudu kosarkasa... Edited March 25, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Ma ne mogu da se cimam, sta je tu je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 ponovo 1,aflalo u prvih par minuta imao 5,zavrsio sa 9,katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1073-8832138-1277 mene konacno posralo malo na 900 uplatu, ae mada ovde nemam sta da objasnjavam :D osecaj mada sam mislio i kazinsa + i karija + Edited March 25, 2015 by grbic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) Sta vam je najveci fix veceras, kog igraca igrati? (NBA) Edited March 25, 2015 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 evo mojih 6 za veceras,kemba,galovej,kerol,lu viliams,dieng i gortat,svi plus,dejvis iz pelikansa bi takodje trebao doci plus,lin iz lejkersa iako su mu povecali granicu,lavin iz minesote itd,itd,ima jako puno utakmica,samim tim i igraca,bice zanimljivo veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Mislim da je veceras dan za uzimanje para! :D Odigrao sam nesto skroz lupacki sto mi ostalo sitno, a ako se nakanim da odem do kladionice ispraticu te Arizu mozda dodam, njega cesto u poslednje vreme hvatam jer je granica generalno mala(13.5) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marks Posted March 25, 2015 Popular Post Report Share Posted March 25, 2015 Meni je Kris Pols večeras minus. 22p granica u balkanbetu; igraju vs Niksa kod njih i mislim da će biti u fazonu da razigrava ostatak ekipe. Bruk Lopez brutalno igra u poslednje vreme. Igraju vs Šarlota u gostima i trebalo bi da prebaci 18p (Džeferson će verovatno da igra ali izgleda da nije baš nešto spreman). Jebeni Derozan mora da uđe u plus. Lowry ne igra. Boston mi je kec večeras. Jure play off, treba im pobeda. U Cripple fightu između Minesote i Lejkersa očekujem Wigginsa da prebaci. Kevin Martin je izgleda povredio šaku u prethodnom meču pa se ne zna dal će igrati. San Antonio - OKC. Očekujem plus poene; verovatno Vesbruk ima da uzme jedno 50 šuteva pa možda i prebaci 30, Kanter predobro igra, verovatno je i on plus. Finiks u seriji od 4 pobede, Sakrametno vezao 3. Ako izgubi okc večeras, može Finiks da se umeša u borbu za 8. mesto. Bledso moguć plus. glhf 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) martin nije ni igrao prosli mech,cela ekipa im maltene ulazi u plus koliko mali broj igraca igraju,dieng,lavin,wigins pa mozda cak i badindzer,svi moguci plusevi veceras :) edit> ariza je proslu utakmicu imao 2 poena cini mi se a sutirao je 2 ili 3 puta,pre toga je vezao par utakmica plus Edited March 25, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Westbrook 30.5 + Minesota - Lejkersi over 201.5 Wade 22.5 + i moze horford da se proba +, mala je granica 13.5 srecno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 (edited) Nalupao 3 tiketa, 2 po 3 igraca , a treci sistem 7/8 14k max dobitak na 200din, neam sta da postavljam to je to u sustini sto ste i vi igrali a i klasicno lupanje je u pitanju :D edit : prosao mi jedan tiket Favors >, Irving >, C.Paul < kvote 1,85 klasika za 200din 1266din....drugi tiket nije igrao wade, Bogdanovic mi dosao <, al me zeznuo Davis dao 24 a meni granica 25,5 overa bila..... a ovaj sistem B.Bass me prodao dao samo 9 a granica 12,5 ja igrao over, prosao mi Valanc, Millsap, Favors, Paul, West, Wiggins i cekam jos Cousinsa over 24,5 za taj minimalni dobitak na sistemu cini mi se da je 1500 din .... nije lose bem li ga :) 2 dana 3600dobitak (za sada ;) ) edit2: Prodo me Cousins za pola poena :( jbt delilo me 5 poena ukupno da mi sve prodje ~16k Edited March 26, 2015 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 jel se ovo bertans povredio ? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Kazu da je ozbiljno, izgleda ligamenti opet :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Iako ima 1 tekma mora se ispratiti nesto... West < ,Hill >, MCW > , Hibbert < kv: 11.71 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Kazu da je ozbiljno, izgleda ligamenti opet :/ stavio san emeteria kog sam pogodio u minus proslo kolo(sad ocekivao plus) i onda ga izbacio i stavio bertansa,jebes tiket,decko zavrsio sezonu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Prodo me MCW za pola kosa :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 ja se nadao da ce midlton ili si dzej majls uci minus ali obojica prodjose laganica :),ipak,i dalje mi je vise krivo za bertu nego sto sam njega stavio umesto emeteria na prvobitno odigranom tiketu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 E ja se zeznuo i zakazao isplatu na mozzartu i otiso da dignem kazu tek za 24h mozes doci, i sad nesto razmisljam i da ih ne dizem uopste....a oduzeli su mi to sto sam rezervisao, pa hoce mi se automatski vratiti ? da ne bude da mi progutaju ako ne odem sutra :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 ponovo danas 2 tiketa po 1,i dok skorcijanitis igrao samo 10 minuta i imao 3 poena,gortat za 44 poena ne moze 10 da prebaci...tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 cekao bruksa za pare,dao 12,granica 13.5...,izveo ga jos na polovini 3/4 i nije ga ni vracao,verujem da ima onih koji su ovako slicno kao ja pali na gasola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 menjate ime topika u kukaonica umesto kladionica 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 haha,true,ali frustracija izbija kad ti dan za danom na jednog igraca pada tiket :D(poen/dva),hvala sto si me utesio :),novo kolo,nova sreca veceras,izbacim posle sta sam igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Tuga ljudi 2 tiekta tadanas po 1 par :s:S:S:S:S:S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts