manager Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 imate u meridianu odlicnu ponudu za kladjenje na svetskom prvenstvu mnogo igara, zaista, a ako nesto nema, a zeleli biste da odigrate, mozete odigrati kroz slobodnu igru. tipa, mesi pogadja tacno 5 puta stativu u grupnoj fazi takmicenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 imate u meridianu odlicnu ponudu za kladjenje na svetskom prvenstvu mnogo igara, zaista, a ako nesto nema, a zeleli biste da odigrate, mozete odigrati kroz slobodnu igru. tipa, mesi pogadja tacno 5 puta stativu u grupnoj fazi takmicenja. i ja sam primetio da kod njih ima solidna ponuda , a ni kvote nisu lose uopste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Sutra je poslednji dan za igranje ovih igara pre pocetka SP, mogli bi malo da pisemo o tome posto verujem da su mnogi igrali svasta :) Ja se jos igram i sastavljam i mislim da se stvarno lepe mogu uzeti, kad zavrsim pisem sta sam igrao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 kvota da nemacka prolazi grupu je ~1.10 jel ima neko 100k eura na zajam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 ja sam drknuo za big money obalu slonovace da prolazi grupu, posto je kvota nerealnih 1,9 medju Grcima, tricky Japancima i Kolumbijom svedenom na Dzeksona Martineza:) Naravno, odigrao sam i jak kombo brazil, belgija, urugvaj, obala 1x i francuska, kosovarski stajl Mesija na kvotu 10 da ce biti najbolji strelac, i vezao sam da ce Kavani biti najbolji strelac Urugvaja + Eto najbolji strelac Kameruna. Odigrao i kombo da ce CR7, Benzema i RvP biti najbolji strelci u svojim repkama...Trazimo dalji value :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 ortak zabo milionče pre neki dan :) http://www.mozzartsport.com/vesti/ludi-tiket-utorak-1-000-000-dinara-katarza-maksimala-u-sudijskoj-nadoknadi/78658 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 ni miskovic ne bi uplatio ovo ludilo za 750 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Dobro si pros'o grujo ^^ Sve pare na favorite u nastavku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 eheheehe vidi gruja pao tikete! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Branio sam obalu na 1:1 u 88om minutu,kvota 15 na grke bila, kristijana ronalda mi dali kvotu 0,5 po pravilima planetwina i taj tiket mi je ziv, mesi mi je i dalje u igri, ne vidim nikakav problem :DD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 kostarikanci bogovi jebeni, ali bogovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Kolumbija 2&GG oko 10 kvota Holandija 1 & 2-3 oko 4, will do! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 minusujte me, jebi ga, ali ja moram da se pozalim :c a imao sam i drugi, sa 16 parova, tu sam promasio 3 komada, na 20 dinara dobitak 80.000 0-2 sam igrao bilo 1:2 u 90+, isti ovaj 3+ i jos jedan 3+ ali je tamo bilo 0-0 :) ali 5. jebeni minut 1-0 :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 nema razloga za minus,vise srece iduci put ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 polako krece nova sezona kladjenja (kao da je ikad bilo pauziranja),danasnji fix kola za mene je lajpcig protiv alena,moze da se proba i 1 t12+...lajpcig se veoma pojacao i iako su tek usli iz trece lige jedni su od najozbiljnijih kandidata za plasman u prvu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Da, da... napokon se zahuktava malo kladža :)U to ime, odigrao sam je dan rekreativo tiket.Nemam analizu, samo osećaj!Evo, možda dam nekome ideju za nešto! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 dolazi ti ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 polako krece nova sezona kladjenja (kao da je ikad bilo pauziranja),danasnji fix kola za mene je lajpcig protiv alena,moze da se proba i 1 t12+...lajpcig se veoma pojacao i iako su tek usli iz trece lige jedni su od najozbiljnijih kandidata za plasman u prvu!http://www.flashscore.com/match/AkxHrYi7/#match-statistics;0lol Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 strasno...ne znam samo zasto nije igrao terens bojd,pojacanje iz austrijskog rapida,u svakom slucaju,lose... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 U svakom slučaju hvala za info da su se ovi pojačali :>Treba ih juriti ove sezone izgleda, danas samo "nije lopta htela da uđe" a kvota će verovatno sve više padati na njih. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Taj rad, ja isto pratio malo na flashscoru, inace nisam znao za njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 (edited) red bull ih je uzeo ako se ne varam,verovatno ce jos dovoditi ali evo danas,prvo pa musko :D,lik koji radi u kladionici mi ih pomenuo jos pre nekih mesec dana... jos jedno cudo od utakmice,izgleda da je danas poseban dan za njih... http://www.rezultati.com/utakmica/65B49h5B/#statistika-utakmice;0 Edited August 2, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Mogli bismo stvarno da ujedinimo infoe pa da probamo da ih orobimo na pocetku! (tj. da ne budemo na kamati bar do oktobra!) :tf: Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 videh da je lajpcig doveo i rebica iz fiorentine :D,pozajmica doduse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) mozda i najbolji poznavalac francuske druge lige i njegov preview za istu...kasnim nedelju dana, ali odmarao sam pa sam se sada vratio u kolosek...enivej, na osnovu ovoga, veceras bih probao Dizon i Anze... http://forum.punterslounge.com/threads/152110-Ligue-2-Preview-2014-15 Edited August 8, 2014 by gruja 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts