sevaj Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 slazem se sa eleom ne treba da igram! al tu su confy i zeus koji igraju cs i koji treba da igraju ;) Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Realno gledano, repka je izabrana prema trenutnim stanjem na sceni, ekipa koja je najjaca je dala 4 igraca + kingor, igrac koji je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) u drzavi. Ne verujem da bismo necijom izmenom, gore pomenutih, dobili uigraniju i kvalitetniju ekipu. Ovih 5 momaka igraju najbolji cs u zemlji trenutno. Igrati za repku je mnogo veci teret od klanse igre, u svom timu igras za jos 4 lika, a ovde za celu naciju (ili ~500 ljudi koji prate cs :D). Gubitak od Madjara, pa dobro svakome se desava da kiksne, da lose odigra mech, njihovo je da u nastavku daju svoj maximum i doguraju sto dalje mogu. GL u narednim mechevima! Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 zasto su ljudi stekli utisak da madjari igraju los cs,pa je ovo kiks ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Nisam rekao da igraju los cs, nego realno bili smo favoriti, a i igramo bolji cs od njih. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Na osnovu cega? :D To je tvoje misljenje...ali oni su pokazali kakav cs igraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Na osnovu toga sto su nase top ekipe redovno dobijale njihove. A i mnogo dobro su se pokazali protiv Rumunije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Cime su pokazali? Sto su rumune dobili na steam id? :D Jedna dobijena mapa ne znaci da su bolji. Mozda su nasi imali los dan. Ali moje misljenje je da smo kvalitetnija ekipa od madjara :) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) A mi bi izjurili rumune?Mozda stari nW,za bgd ne znam...A trenutno niko iz tog tima ne igra osim kingora.I kad su to nasi poslednji put igrali oficijalni mec protiv nekih madjara?Do sutra mozemo ovako,ali cinjenica je da su nas dobili i da su bolje odigrali. Edited February 2, 2011 by trigz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Bio sam ironican, Rumuni su ih izjurcali :) Realno bio je bo1 i to jos dd2, desava se jbg... Kvalitetniji smo sigurno, ali ocigledno i madjari znaju da igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pa da,isto bi i nas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Tacno je da mozemo ovako do sutra, samo sam hteo da kazem da nasa repka igra dobar cs, i da taj gubitak od madjara nije razlog za: "menjajte ovog, ubacite onog", desava se... A ne znam sta si ti hteo tvojim postovanjem da postignes, osim ako si madjar (onda razumem) :D edit: ubacio se toma :D Edited February 2, 2011 by zex0n Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 haha,nisam :)Isto sto si ti hteo da kazes sam hteo i ja,da nije samo zbog loseg dana,vec i zato sto madjari znaju da igraju igru kao i mi,mozda i bolje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 haha,nisam :)Isto sto si ti hteo da kazes sam hteo i ja,da nije samo zbog loseg dana,vec i zato sto madjari znaju da igraju igru kao i mi,mozda i bolje :D ne bih se slozio. nisu madjari dobili zato sto su bolji, nego zato sto nasi nisu igrali onako kako znaju da igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 trigeru priznaj da si madjarchina, oprosticu ti <3 Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 slazem se sa eleom ne treba da igram! al tu su confy i zeus koji igraju cs i koji treba da igraju ;) biza ne igra odavno! penzionisani matorac ne moze da pruzi partije kao pre 5 mes :DD Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 moze,moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) ne bih se slozio. nisu madjari dobili zato sto su bolji, nego zato sto nasi nisu igrali onako kako znaju da igraju. nadam se da gresim,ali juce je madjarska bila bolja i igrala bolje,u cs je sve moguce pa i slabija ekipa da dobije jacu.Sve sto zelim da kazem je da ljudi potcenjuju madjare a slicnog su skilla kao mi.Da smo toliko bolji ko sto ljudi misle,i pored loseg dana bi ih dobili,a ustvari je skill gotovo isti i los dan tada moze da utice. @PARISSS Ti ces da mi kazes :)))))))) Edited February 2, 2011 by trigz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Samo 1 stvar... Koju mnogi ljudi zaboravljaju... CS kod nas nije profesionalan. Znaci niko ne placa YNKu (uzeo sam kao primer) 1000e mesecno da on mora bespogovorno da radi kako mu se kaze. Isto tako, imajte da na umu, da su mnoge svadje izmedju nasih najboljih igraca dokumentovane bas na ovom forumu. Pocele tu, i zavrsile se. U ovoj repki postoji 8 ljudi koji pricaju jedni sa drugima. Kada sam stavio na papir 20 igraca, bilo je tesko uklopiti. Verujte mi. Ovo je najbolja EKIPA koju Srbija trenutno ima. Ne treba nam sklop pojedinaca, to ne vodi nicemu. Zeus nema ekipu, a ni Peca nije imao u trenutku kad se pre vise od mesec i po dana povela prica o ovome. Nema nezamenljivih. Koga nema, bez njega se moze. I MORA! Edited February 2, 2011 by DuHast Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Evo sad malo ozbiljno, zasto se posle svakog gubitka nase repke na ovom ruru pojavi flame od ljudi koji CW u zivotu nisu videli koji ce dozivotno biti "PROOOO" sa publica ? Drugari uzmite igrajte cs vezbajte pokazite sta znate pa onda mozete da uputite neku losu rec momcima koji igraju. Du je sastavio ekipu za koju je mislio da ce odigrati najbolje, tako da ako neko misli da moze bolje slobodno nek se prijavi. Idealna ekipa : Hybaa - jedan od najboljih team leadera na balkanu [ hejteri slobodno produzite dalje ] Pecika[sewAy] Kingor Zeus Dejan J Zamene : EDIT : obrisan po zahtevu. sasa karas [ da dize moral ekipi] poz. Edited February 2, 2011 by EnzoPoz Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Enzo zamolio bih te da mene ne spominjes zato sto ja ne igram kanter odavno , i da ga igram ne bih igrao i da me zove neko tako da u svoju zamenu slobodno stavi nekog drugog Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Enzo zamolio bih te da mene ne spominjes zato sto ja ne igram kanter odavno , i da ga igram ne bih igrao i da me zove neko tako da u svoju zamenu slobodno stavi nekog drugog Oprosti na mom bezobrazluku o mocni bizicu :D Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Evo sad malo ozbiljno, zasto se posle svakog gubitka nase repke na ovom ruru pojavi flame od ljudi koji CW u zivotu nisu videli koji ce dozivotno biti "PROOOO" sa publica ? Drugari uzmite igrajte cs vezbajte pokazite sta znate pa onda mozete da uputite neku losu rec momcima koji igraju. Du je sastavio ekipu za koju je mislio da ce odigrati najbolje, tako da ako neko misli da moze bolje slobodno nek se prijavi. Idealna ekipa : Hybaa - jedan od najboljih team leadera na balkanu [ hejteri slobodno produzite dalje ] Pecika[sewAy] Kingor Zeus Dejan J Zamene : c0nfy [ jebiga bizicu :D] sasa karas [ da dize moral ekipi] poz. treba nam awp Vlada macka! Edited February 2, 2011 by N1k0L4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 ajd na svez vazduh ljudi, beskorisno pisanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ma da ovo vise ne vodi nigde poetna price je da sledeci put treba da gledate malo dalje od Beograda. Mada svaki put ista prica i svaki put popusimo kitu zbog forsiranja lan igre! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 ajd na svez vazduh ljudi, beskorisno pisanje. +1 Samo 1 stvar... Koju mnogi ljudi zaboravljaju... CS kod nas nije profesionalan. Znaci niko ne placa YNKu (uzeo sam kao primer) 1000e mesecno da on mora bespogovorno da radi kako mu se kaze. Isto tako, imajte da na umu, da su mnoge svadje izmedju nasih najboljih igraca dokumentovane bas na ovom forumu. Pocele tu, i zavrsile se. U ovoj repki postoji 8 ljudi koji pricaju jedni sa drugima. Kada sam stavio na papir 20 igraca, bilo je tesko uklopiti. Verujte mi. Ovo je najbolja EKIPA koju Srbija trenutno ima. Ne treba nam sklop pojedinaca, to ne vodi nicemu. Zeus nema ekipu, a ni Peca nije imao u trenutku kad se pre vise od mesec i po dana povela prica o ovome. Nema nezamenljivih. Koga nema, bez njega se moze. I MORA! +1 Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts