Corey Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 Последња сезона ми је била најобичнија трилерска сапуница, имаћу ноћне море од оног старијег Телеровог клинца, менаџер му је промашио жанр јер онаква "глума" је само за треш хороре. Сцена када врти прстен у последњој епизоди, ајој, да су га заменили на пола серије са другим клинцем не бих им замерао. Зашто сапуница? Претерали су са обртима обрта, да ми гледање више није било занимљиво, постало ми је но брејнер. Што се тиче краја Телер није заслужио да сам изабере смрт, ово је најсапуњавији моменат целе серије. Шта је све оставио иза себе, требао је неки рандомаш да га уцмека за стрит кред, овако је крај један од два најклишеа, где је први да он победи све и свја, и онда напише манускрипт који ће преузети сви бајкери света. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Realno je da je klinac preocajan, ali scena sa prstenom je po meni presjajna, ostavlja tu neku mogucnost da klinci ipak saznaju za taj zivot. Sto se tice kraja mozda bih vise voleo da je se zavrsilo u krugu kluba, samo je pitanje kako bi to izneo fenomenalni škot. Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 Заборавих да исхејтујем Куртово бављење симболиком у последњој сезони, нарочито у крајњој епизоди (гаврани, причест, итд...). Па оно је смешно, серија нема тај сопрановски вајб због кога бих то схватио озбиљно, већ никада није била ништа више од приче, како млада уличарска битанга, замишља да криминал функционише ван пеглања по улици. Да се држао тога, а не уносио нешто што тренутно не уме да прикаже, све би било кул. Његово чишћење "зликоваца" у последњој епизоди, па онакав моменат себи не би дозволио ни Сморвил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Meni su bas te simboli oko gavrane, priceste i slicno, ostavili dobar utisak u zadnju epizodu. Sve u svemu vrhunska serija, 7 jebeni sezona, puno preokreta, Oto car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Odgledao sam sada drugi put poslednju epizodu.... I vec pola sata sam ovakav, od prilike -> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 isforsirana,predvidiva poslednja sezona,verovatno i najlosija od svih do sada,to mi nije toliko pokvarilo celokupni utisak sto se serije tice ali sumnjam da cu je ikada ponovo gledati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 zato sto ti je bilo tesko dok si gledao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 tesko ? not at all,smorno je prava rec,pateticno ubada u centar,kvalitet joj je jednostavno opadao iz sezone u sezonu i dobro je da se na vreme zavrsila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 ako ti nije bilo tesko onda nisi razumeo seriju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Braco i drugovi Odgledah seriju za oko mesec dana svih 7 sezona i to tacno pre nego sto je dosla i poslednja epizoda ! Snazna je, nikad mi se nijedna drama ovoliko nije svidela. U nekim momentima mi je bilo vrucina koliko je zajebano to sto su smislili kao pricu :D a postojali su i momenti kada men tear se desava u strasnim situacijama. JT - opet faca iz britanije (kao the wire sto ima luthera ^^) lik je pobedio bad ass karaktera kako treba da se igra i izgleda i kurac za ljude koji su mu skratili kosu posle prve/druge sezone (no homo ofc) Svaki lik je pobedio svoj deo kolaca, kao i Gemma koja je ponovo podsetila na to koliko su zene zlo u stvari a moze da se povuce i paralela sa majkom iz Sopranosa - takodje bi dodao da je falilo samo mali deo humora kako bi ovo moglo da se nosi sa titulom jedne od boljih serija ikada. Ostace mi urezano u glavi, kada treba nesto sjebano da se uradi, nacin na koji Gemma izgovara da je to dobro za klub i njenu porodicu. Samo mi je potvrdilo gadjenje prema takvim stavovima (sto kapiram da je jednim delom i bila poenta) Muzika iz serije je za oskar takodje. Sto se poslednje epizode tice.. (cela sedma sezona mi je isforsirana malo billa tj zbrzana) ali nije moglo drugacije da se zavrsi i potpuno mi je mirna savest sto se poteza tice :D Inace 3 smrti za onoga ko je ubacio klinca (onog starijeg) od sestre od tetke, posto nije odsecen od glume nego od oba zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 ipak si se slozio sa mnom oko poslednje sezone a ovamo me trolujes :D,za muziku se apsolutno slazem,mislim da nikad nisam gledao seriju sa tako dobrom muzikom kroz celu seriju... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts