boss_ns1 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Igrate i vi? haha igram i to sa tobom u grupi ...ako si ti bumeran..karaj djapeta hehihieheihe :DDDD Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
z0la Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 @uNkind Dejane lepo ti kaze decko , zabranjen ulaz i cao poz , zalim , a bio si tako hraba i lep mladi deckic ali prepano si nas napustio :'( <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Hoce li biti pokojni hltv? i ako moze KOH lineup... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Hoce li biti pokojni hltv? i ako moze KOH lineup... tesko da ce online hltv biti.... koh line up kolko ja znam : stw , dfe1g , avanti ,ortak i nzm ko je peti.... gl hf svima ^ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 @uNkind Dejane lepo ti kaze decko , zabranjen ulaz i cao poz , zalim , a bio si tako hraba i lep mladi deckic ali prepano si nas napustio :'( <3 http://divx-titlovi.dnh.sk/ProgramVozackiTestovi.aspx Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 tesko da ce online hltv biti.... koh line up kolko ja znam : stw , dfe1g , avanti ,ortak i nzm ko je peti.... gl hf svima ^ :) mbl 5i :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 dakle , zasto se 1/2 finala igraju u razlicito vreme ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 tesko da ce online hltv biti.... koh line up kolko ja znam : stw , dfe1g , avanti ,ortak i nzm ko je peti.... gl hf svima ^ :) thanx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 gogo koh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi MM Posted January 22, 2011 Author Report Share Posted January 22, 2011 Bice HLTV..samo verovatno offline,videcemo jos do sutra sta i kako,sto se tice 1/2 greska moja..igrace se u isto vreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 haha igram i to sa tobom u grupi ...ako si ti bumeran..karaj djapeta hehihieheihe :DDDD Ma daaaaaaaaaaaaaaj brate, jebo sam te :D Kazem ja da od tebe ne mogu pobeci!!! E ima da te karam :D P.S. Ako uzmemo vise od 3 runde, brisi cs.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Shomi sredi hltv da gledamoo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 cisto me zanima zasto igraju ekipe tj igraci koji nemaju ruke neka deca koje pizde materine a ne igraju neke normalne ekipe? koji su ti KOH,GP i ostatak tih novokomponovanih ekipa? erceg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbl Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 cisto me zanima zasto igraju ekipe tj igraci koji nemaju ruke neka deca koje pizde materine a ne igraju neke normalne ekipe? koji su ti KOH,GP i ostatak tih novokomponovanih ekipa? erceg Pokazace ti KOH sutra ko je ;) I kako mozes da nazoves novokomponovanih ekipa ? igraci koha su svi 94.95,97,ali su bili na wcg 2009,wcg 2010 ,i jos na nekim sitnim turnirima po beogradu,dobijamo pozivnice za svaki tur,a to sto si ti neobavesten to je tvoj problem. STW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Hahaha, pa imao si vremena da se prijavis i uplatis, niko ti nije kriv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Kao prvo koh su klinci to stoji samo me zanima ko im je poslao POZIVNICU? i da ne moras da izigravas ninju preko neta hvala. a sad da odgovorim i djapetu meni je trebao da bude sacuvan slot odavno posto sam znao za tur jos pre dva meseca kad mi je shomi rekao da ce biti nego je covek ostavio meni slot na ime iNation sa tim da nije znao da ne igramo kassad i ja zajedno,tako da je bio dogovor da mi ostavi i ispalo je ovako kako je ispalo i treba da bude u interesu da bude sto jaci tur sa sto jacim ekipama a ne da od turnira naprave vrtic. erceg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbl Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 (edited) Kao prvo koh su klinci to stoji samo me zanima ko im je poslao POZIVNICU? i da ne moras da izigravas ninju preko neta hvala. a sad da odgovorim i djapetu meni je trebao da bude sacuvan slot odavno posto sam znao za tur jos pre dva meseca kad mi je shomi rekao da ce biti nego je covek ostavio meni slot na ime iNation sa tim da nije znao da ne igramo kassad i ja zajedno,tako da je bio dogovor da mi ostavi i ispalo je ovako kako je ispalo i treba da bude u interesu da bude sto jaci tur sa sto jacim ekipama a ne da od turnira naprave vrtic. erceg Nisam izigravao nindzu,samo ti lepo kazem,videces sutra da nismo slabi ,to je to :) Edited January 22, 2011 by mbl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 E jebi ga brate, za taj vas dogovor nisam znao, i sranje je ako je tako kako si ti rekao da je. :) A i te "novokompanovane" ekipe moraju negde prvi put da se pojave, mada verujem da su u tim ekipama ljudi koji igraju odavno cs, samo sa mix ekipom, pa su lupili ime ekipe cisto da igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 koh > erceg:DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ajmo demoi. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 hahahaha:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 cisto me zanima zasto igraju ekipe tj igraci koji nemaju ruke neka deca koje pizde materine a ne igraju neke normalne ekipe? koji su ti KOH,GP i ostatak tih novokomponovanih ekipa? erceg Smesno je sto ljudi prozivaju ekipe cak i NE ZNAJUCI njihov lineup :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Nisam izigravao nindzu,samo ti lepo kazem,videces sutra da nismo slabi ,to je to :) u jbt igrao si wcg 2009 i 2010 si pro sad? Erceg igra svaki tur od tipa 2007 (mozda i ranije nzm tacno) i ide na svaki lan tur (malte ne) i ti sad kazes kako ti je ekipa poznata i da imas slot jer je isla na dva wcg,i pitanje da li je prosla prve grupe uopste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 alo erceg ja igram za koh breeee... salim se naravno Quote <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 gl svima vidimo se sutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts