j0keBG Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ok, kriva je guzva, ne organizacija :) @Balu: Ma opusteno, al kad vec hltv-a nema, bilo je logicno da su tu bar rezultati na vreme. Ko su extradition? eX. su ti bux i kompanija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ok, kriva je guzva, ne organizacija :) @Balu: Ma opusteno, al kad vec hltv-a nema, bilo je logicno da su tu bar rezultati na vreme. Ko su extradition? Bux, salitra, mali, phacer i lesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) http://www.hltv.org/?pageid=18&threadid=62677#r1458829 GAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA DAL JE MOGUCE OVO?! ne razumem ljude koji koriste cheat cemu to kad ce kad tad biti provaljeni...kakva dileja... Edited January 24, 2011 by CONFY Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ladno nisu disq, igraju sad vs Portugal, izgubili su prvu mapu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ladno nisu disq, igraju sad vs Portugal, izgubili su prvu mapu. * PORTUGAL SHOUW changed name to nicetry *DEAD* PORTUGAL dzt : hope that clanbase will invest some money on anticheat program *DEAD* PORTUGAL dzt : to catch u some day *DEAD* Pandemonium <3 MONTENEGRO : hope so Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 meni izgleda kao da ne cituje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 sure Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomozA.eZ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Online svaki drugi tetreb f0rest i edward... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathspam Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 line up i-Nation na ovom turu ? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 migz1,ynk,kassad,pajser i jordan je lineup e sad ne znam da li su u ovom sastavu igrali ovaj tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathspam Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 druze pa valjda sam zato i napisao na ovom turu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 a ok procitao sam povrsno nisam ni obratio paznju da si to pitao na kraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 migz1,ynk,kassad,pajser i jordan je lineup e sad ne znam da li su u ovom sastavu igrali ovaj tur Samo umesto jordana igra misica na ovom turniru. Sad krecu finale vs bgdonline meni izgleda kao da ne cituje ima 2-3 scene koje su cudne... sto nemora da znaci da je citer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Najcudnija je scena kad se sklanja od flesa koji je sam bacio a iza zida je ^^ Takodje ono na midu kad puca na one u toweru pre nego sto je izasao + iz busta kad izlazi vrlo summnjivo u najmanju ruku Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNI Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 http://www.hltv.org/?pageid=18&threadid=62677#r1458829 GAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA DAL JE MOGUCE OVO?! Sramota brate :/ mene bi iskreno bilo sramota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Cudno mi je ako je imao WH kako nije skontao lika na midu koji je ubio i njega i saigraca, i kada je i prazan pesak identicno izlazi i busi iz busta isto mesto. Realno nijedna situacija nije potvrdila da je citer, treba ceo demo pogledati par puta pa onda donositi zakljucke. Edited January 24, 2011 by p@jseR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypeer Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Sramota brate :/ mene bi iskreno bilo sramota! zasto kazes to unaprijed kad jos nije potvrdjeno da je koristio wh? Quote :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNI Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Cudno mi je ako je imao WH kako nije skontao lika na midu koji je ubio i njega i saigraca, i kada je i prazan pesak identicno izlazi i busi iz busta isto mesto. Realno nijedna situacija nije potvrdila da je citer, treba ceo demo pogledati par puta pa onda donositi zakljucke. Pali/gasi pisu italiani da je nekolicinu puta imao problem sa kompom itd, brate, ali ja sam vristao kad se lik okrenuo sam na svoj flesh :D zasto kazes to unaprijed kad jos nije potvrdjeno da je koristio wh? Da ne spamujem, edit cu samo, brate, ne vidi se!? Aj, lazi sebe jos malo :) al ono, ko zna, bicu covek pa cu da se izvinim ako gresim :) Edited January 24, 2011 by DNI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ne daj se nosfe! ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 DNI kolko placaju italijana da znam dal da se prodajem il ne :)))) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ajmo puleni! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ja mislim da je ovo pravi topic da pricate o crnogorcima i njihovom cheatu! sto se turnira tice, velika steta sto nema hltv-a, bilo je nekoliko stvarno dobrih meceva. Prvu mapu u finalu je dobio BGD, 16-13, vrlo zanimljiv mec sa dosta preokreta, pajser polomio igru. Druga mapa u toku. Pozdravljam sve, od organizacije do drugara sa turnisa, pa se vidimo drugom prilikom. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Izgubili smo i drugu Djole. :) 16-12 chini mi se. GG svima, super je bio turnir! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Dobar turnir je bioo. cestitam svima I ko je osvojio na kraju? Edited January 24, 2011 by owned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 svaka cast svim ekipa i bravo za organizaciju. samo ako budete organizovali jos turnira nabacite neke pesme, ili cu ja da donesem nije problem, da ne slusam ceo dan 'gledaj kako rolam sad (skank)' - pesma udavila :D alal vera BGD <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts