K0baya Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Je l' ima neko ovde da je higher level marauder? Treba mi neki feedback za melee (2h mace/axe) maraudera.Citam po poe forumima, ali svi tamo idu na nekog bow maraudera ili wand ili sta god, nesto sto nije melee. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 S druge strane poe je po meni isuvise kratak ,a klase su takve da mozda 1,2 builda su dobra a ostatak ne moras ni da se trudis da ih razvijas.Sa tehnicke strane po meni zamerka je to sto je igra nekako suvise zoomirana sto je verovatno zbog snage servera i same igre koja ne bi mogla da verovatno izdrzi toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Izdrzi sta? Sve sto ti vidis tvoj racunar obradjuje ne njihov server. A posto nije MMO u standardnom smilu vec je instanciran jedino gde server ima vise posla je po quest hub-ovima gde se igraci skupljaju da uzmu misije i ostave iteme a i tada je to slanje podataka gde je ko i kako izgleda i sta radi. A lag sto se javlja je zbog konekcije a ne zbog grficke opterecenosti, pre ce da ti zabode jer nisi uspeo da skines update gde se ko nalazi u realnom vremenu nego sto ce racunar da ti stucne da to obradi. Igra je zumirana jer je to pola igre, neizvesnost onoga sto te ceka iza coska. Nisam igrao preterano mnogo, nema se vremena, mislim da sam kod sirena, znaci tek Act1 i to stoji tako metar dana. Elem, osim nemog koji je pomenuo kako postoje 2-3 builda a ostalo je sranje to oduvek postoji jer se samo sotona bavi apsolutizmom kao sto je balans u klasama, realno uvek ce postojati nesto to radi bolje od neceg drugog a POE ima takav sistem gde mag moze da postane renger pa to postane ociglednije. Prosto neke stvari rade bolje za PvP ili PvE. Ostale zamerke tipa "Joj sto je ruzno!!!" i "Kakva losa grafika!!!!" naravno izgovaraju nesigurne lezbace koje se pale na grafiku. Ko ima vremena da gleda grafiku taj igru i ne igra vec trazi socijalnu interakciju sa ostalim igracima i larpuje da je zensko dok peca malu decu za svoje pedersko pedofilske namere :D 2 Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 (edited) S druge strane poe je po meni isuvise kratak ,a klase su takve da mozda 1,2 builda su dobra a ostatak ne moras ni da se trudis da ih razvijas.Sa tehnicke strane po meni zamerka je to sto je igra nekako suvise zoomirana sto je verovatno zbog snage servera i same igre koja ne bi mogla da verovatno izdrzi toliko. Ovo da je POE kratak jeste istina, medjutim drugacije je osmisljena igra, ubacivace free content non stop... npr cak ni akt 3 nije zavrsen do kraja ubacivanje ostatka akt 3 se ocekuje za oko mesec dana. Nakon toga ide akt4 koji se ocekuje krajem godine itd u nedogled tj dok zivi igra. Jedan akt godisnje u proseku. Jos 5 godina igre 8 aktova. Bice ok. Igra je zumirana iz dva razloga ( nekada je bila jos vise zumirana btw ) stilski efekat gde hoce da te priblize karakteru koga igras i gde ne mozes da vidis daleko da bi nabilo efekat horora (ovo je vise za ljude koji ne rokaju non stop arpg) i ne zbog servera nego da bi igra mogla da radi i na starim masinama, to nema nikakve veze sa serverima kao sto je pekar vec napomenuo. Sto se tice klasa lupio si i ostao ziv. Klase ti jako malo u igri odredjuju koji build ces da igras, frozenpuls mozes npr da igras sa 4 klase (witch shadow marauder i templar) bez problema, razlikuju se u nekim finesama. Buildova imas koliko god hoces koji su odlicni. Naravno stalno se tu vrti desetak buildova koji su FOTM. Ali u principu mozes da igras na sta god hoces do 70lvla nema veze bukvalno i kao sto rekoh mozes da miksujes klase kako god hoces. Npr lighting arrow ranger je dobar koliko i lighting arrow templar. Imaju neke drugacije fokuse ali su slicni i funkcionishu na slican nacin. Trenutno FOTM buildovi su: Lighting arrow / ranger, shadow, templar Ethernal Knives / shadow / marauder Ground Slam / marauder Dual totem Summoner / templar, witch Freeze Pulser / templar, shadow, witch, marauder Dual totem Spark (Spork) / witch, templar Rain of Arrows / templar, ranger, witch itd itd ima tu i dosta jakih buildova koji su dosta teski da se izvedu i nadje oprema za njih ( templar wander of krippariana itd ). U svakom slucaju ima mnogo buildova koji valjaju. Naravno sa losim odabirom geara i skill poena i najbolji build moze vrlo lako da se upropasti. Je l' ima neko ovde da je higher level marauder? Treba mi neki feedback za melee (2h mace/axe) maraudera.Citam po poe forumima, ali svi tamo idu na nekog bow maraudera ili wand ili sta god, nesto sto nije melee. :( Najbolje i najlakse (ali i najdosadnije) je da ides na ground slam maraudera. Ima takodje i druga opcija a to je leapslam. Da skaces po mobovima ko blesav :) Zabavnije je ali je i rizicnije... generalno je slabiji build. Ground slam je sigurica za prvi build. ovde imas proverene buildove koji rade i za end end end game :) Ground Slam> http://www.exilepro....ound-slam-melee LeapSlam duelist (moze da se prilagodi za maraudera bez problema)> http://www.exilepro....aura-tank/build Edited March 20, 2013 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 pa ako je tako sto je onda toliko zumirano.Ja sam mislio da je problem u serverima koji ne mogu da obrade podatke ako je toliko mnogo mobova i ostalih cuda 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 lepo ti covek rekao i ti opet trolujes :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Igra je poprilično napredovala u vizuelnom a i u tehničkom delu do sada,veoma dobra besplatna igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 igram je jos . nije lose uopste , prija uz ovaj pacovski zivot u jazbini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Ja igram 2handmace cyclone maraudera na onslaughtu zabavno je Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 imam ROA rangera i Infernal blow marauder tanka,ali sada idem sa necromancer witch posto ne postoji bolji farmer od necro witch,nigde ne mogu toliko nagurati IIR i IIQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 imam ROA rangera i Infernal blow marauder tanka,ali sada idem sa necromancer witch posto ne postoji bolji farmer od necro witch,nigde ne mogu toliko nagurati IIR i IIQ Može verovatno u lowlife dual spork, ali je to još veći smor od summonera:-) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 I ja sam isto mislio da je necro smor,ali sada kada ga igram čini mi se zanimljiv,a loot...o tome da ne pričam,ne mož` sve pokupit :D 2x po mapi idem da praznim inventory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 http://www.gametrailers.com/videos/lhwfkl/path-of-exile-release-trailer Jeste,Blizzard ume lepše i bolje trejlere da napravi,ali čini mi se da ne ume bolju igru da napravi od ove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Igra izlazi zvanicno 23. Oktobra, sto ce reci za 2 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Danas je igra izašla zvanično,ima dodata i nova klasa Scion,ako neko igra tu klasu neka kaže neki dobar build. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 ja eo sad uranio pa ako uvatim vremena na poslu cu da probam i vidim sta se desava :) mada igram hc fire witch 81 lvl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Fire witch lvl 81 heroic,i još nisi zaginuo,svaka čast ja cu probati sada na Nemesis da igram necromancera pošto mi se cini da je to najsigurniji build za solo a da ne umires. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 i ja krenuo nemesis sad igram templara i opet neku vatru mixujem mada mi isto necromancer izgleda zanimljivo BOMBA ma samo polako i pazljivo i uvek gledam u grupi da peglam i ide exp i sve lagano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Cudi me da vise ljudi sa rura nije ispratilo ovu igru Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubivam Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Mnogo dobro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 krenuh i ja skoro da pikam ovo, i vidim da necu biti istrajan posto mi je nekako kratka igrica mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Kako kratka? Imas tonu buildova da isprobas, mape posle merciless-a, uvek ima onih race eventa. Poprilicno contenta ima za potpuni f2p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 dajte nick ako neko igra . ja sam na nemesisu zavrsio normal eo . pa ako je neko za neku igranku neka se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 igrica je odlična! preporučujem je svima koji su se razočarali diablom. ovo je kao d2 sa dodatnim stvarčicama. 10/10 Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Odlucih opet da igram, sada stavio na download, ne znam kako cu uskladiti vreme pored PoE i dote! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts