abohac Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Jel ima u BG neka firma koja placa umesto mene preko neta? Naime rado bih platio nesto ali kreditna koju imam ne radi. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Se racuna da uplatis nekom na racun a on prosledi dalje? :) Inace, nisam cuo da tako nesto uoposte postoji kod nas. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 si probao Intezinu internet platnu karticu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 Se racuna da uplatis nekom na racun a on prosledi dalje? :) Inace, nisam cuo da tako nesto uoposte postoji kod nas. Naravno, ponude na pm, dajem 15evra za uslugu :) Intezu nisam probao nego rajfajzenovu vizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 bilo je po oglasima (ne ovde) onih firmi koje odrade umesto tebe ceo taj proces (naručivanje, plaćanje, eventualno carinjenje, špedicijia) i naplate ti proviziju, al kapiram da je to skupo do jaja. izvadi neku od internet kartica, lako je, ne moraš da primaš platu preko banke i sl.za 15e ću ja da ti platim to što oćeš, pod uslovom da je neki kršten sajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts