milasinn Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Interesuje me gde mogu online da kupim serial za Warcraft III,ali za oba . Ako neko zna neki ali proveren sajt, neka mi postuje ovde? Ili jos bolje da mi da neku adresu u beogradu gde mogu da idem da pogledam, ali da nije cena 5000 din :D Bio sam u TC Usce i TC Delta i nema tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 imas u uscu jako blizu bioskopa u radnji "gamer"i kosta soma komad. 1000000% provereno, nisi dobro gledao :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 moja preporuka ti je da uzmes keyeve na nekom ghost forumu od likova koji su prodali dosta. Probaj ovde: http://www.codelain.com/forum/index.php?board=25.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 da, uvek je bolje kupiti key na ko zna kom forumu nego kupiti u radnji. Poslušaj Žabu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 da, uvek je bolje kupiti key na ko zna kom forumu nego kupiti u radnji. Poslušaj Žabu da, uvek je bolje kupiti key za 2000din, kad mozes da ga kupis za 500. codelain nije "ko zna koji forum" i imas likova koji to prodaju vec dugo(ja uzimao keyeve za botove davno i sve je ok) tako da je skroz ok kombinacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Samo bih rekao da se radnja zove GameS :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Samo bih rekao da se radnja zove GameS :) a jbg brate, otiso mi mozak u kurac a mrzelo me do jajaaaaaa da guglujem ^_^! hvana na ispravci! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milasinn Posted December 18, 2010 Author Report Share Posted December 18, 2010 Hvala momci, ipak cu ja do usca i da dam 2000 din, nego nekom da dam 500 i da posle 1mesec, ne mogu da udjem kao covek na bnet :D Imam ja vec original cd key, ali ovaj cd key ima 13214523431342 ljudi i smorim se sto ne mogu da udjem :) Hvala u svakom slucaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vemium Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 nema na cemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Ma opušteno, tu smo da se pomažemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts