Jump to content

PC igra godine 2010

voodoo_

107 members have voted

1. 1. Najbolje PC igre 2010

• Alien Breed Impact/Assault/Descent
      1
    • Alien Swarm
      4
    • Aliens vs Predator
      1
    • Alpha Protocol
      3
    • Amnesia: The Dark Descent
      3
    • Arcania: Gothic IV
      0
    • Assassin's Creed 2
      14
    • Bioshock 2
      4
    • Call of Duty: Black Ops
      6
    • Civilization V
      14
    • Disciples 3: Renaissance
      0
    • Drakensang: The River Of Time
      0
    • Fallout: New Vegas
      17
    • FIFA 11
      4
    • GTA: Episodes From Liberty City
      4
    • Gray Matter
      2
    • Just Cause 2
      0
    • King's Bounty: Armored Princess/Crossworlds
      7
    • Lara Croft and the Guardian of Light
      2
    • Mafia 2
      7
    • Mass Effect 2
      10
    • Metro 2033
      6
    • Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge - Special Edition
      6
    • Need for Speed: Hot Pursuit
      8
    • Pro Evolution Soccer 2011
      17
    • S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
      6
    • StarCraft 2
      52
    • Transformers: War for Cybertron
      3
    • Two Worlds 2
      3
    • Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Chaos Rising
      4
    • World of Warcraft: Cataclysm
      15
    • Worms: Reloaded
      2
    • NBA
      2

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_II

Release date(s)

Microsoft Windows:

* NA March 9, 2010[7]

* EU March 5, 2010[8]

* AUS March 4, 2010[9]

Da samo sto braca rusi to Hakuju i prerade za PC pre nego sto zvanicno izadje. Mrsite muda tbh samo sam rekao da je mogla da udje u konkurenciju zato sto je igra igrana 2010-te, mene je licno odusevila. :D

Edited by pirun

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_II

Release date(s)

Microsoft Windows:

* NA March 9, 2010[7]

* EU March 5, 2010[8]

* AUS March 4, 2010[9]

Dragon Age: Origins – Awakening

Release date(s)

NA March 16, 2010

EU March 18, 2010[1]

AUS March 18, 2010\

Smartass... :)

Edited by pirun

Evo ga i ovaj kontrash. Da sam stavio na slici Dzesiku Albu koja dudla peji kitu on bi se javio da kaze kako je ta slika realno fejl i da bi bilo bolje da je na slici peja koji dudla nekom crncu.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ne, objasnio sam ti zasto je fejl.

a i sere mi se od tog tvog pomirivackog stava gde kao smirujes situaciju gde god stignes i pravis se kul, a svaki treci post ti je nista drugo nego podjebavanje i pokusaj da izazoves reakciju (ima jedno 5 primera na onom sc topiku)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Evo ga josh jedan internet pravednik! Koji ti je ratni poklic interesuje me?

sto internet pravednik, covek kaze 'ne stavljamo ekspanzije', ovaj mu onda kaze 'pa stavili ste kataklizmu' i sad je internet pravednik lol...da nije reko 'stavili ste kataklizmu' bio bi lud i glup, valjda je onda bolje da bude internet pravednik, aj ges:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Nije mi jasno cemu stavljanje Cataclysm ekspanzije u istu korpu sa drugim ekspanzijicama (jep, moze se dati takvo poredjenje), WoW-ove ekspanzije ne mogu da se mere sa istim drugih igara, s obzirom da je broj igraca izmedju 10 i 15 miliona (pretplatnika, ko zna koliko njih stvarno igra). To sto je on spomenuo Kataklizmu, to je cisto hvatanje za slamku spasa, jer ocigledno nije mogao da navede bolji primer.

@peja: ti nekom pricas da su mu postovi podjebavanje, lol

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

WoW-ove ekspanzije ne mogu da se mere sa istim drugih igara, s obzirom da je broj igraca izmedju 10 i 15 miliona (pretplatnika, ko zna koliko njih stvarno igra).

Ne zato, već zato što je Kataklizma praktično nova igra, WoW reboot, a ne ekspanzija.

Edited by voodoo_

@peja: ti nekom pricas da su mu postovi podjebavanje, lol

procitaj celu recenicu. ja se ne trudim da ostavim utisak dobrog drugara i nemam 'hajde da se druzimo' stav nego kazem ono sto mislim. on u jednom postu kaze 'joj ajde da prekinemo bezveze je ovo', a onda u sledecem podjebava.

a ti si dalje glup

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

vudu, kili:

pa da, ali pravite babe-zabe i demagogije. bitnost cate nema veze sa njenom prirodom. moze da bude 'razlicita od ekspanzija drugih igara', moze da bude najawesomnija ekspanzija ikad ikad ikad, to ne pravi nikakvu sustinsku razliku.

mislim 'cata je prakticno nova igra'. pod jedan nije, pod dva, ako idemo tehnickom logikom, ne mozes da pricas stvari kao 'skoro', 'prakticno' i slicno. kataklizma nije nova igra ekspanzija, evo, moram da imam sve pre nje da bi nju igrao i to je tako i nikako drugacije, isto tako ima prefiks wow. sto se mene tice, moze da stoji na listi slobodno i treba da stoji na listi jer nece nikom pasti glava, sto se mene tice, ja bih stavljao i uspesne ekspanzije drugih igara, sto da ne, ako su dobre. MEDJUTIM, argument 'ne stavljamo ekspanzije' ne moze da stoji, moj matematicaru i programeru:) znas ono, if ekspanzija, then not na listi:) onda kazes 'jeste ekspanzija al je awesome i boli me kurac rawwr' sto je postenije i gotivnije i podrzavam.

ko da pustis toma kruza u patikama na splav, dodje ti gazda posle i kaze 'jesam reko da nema u patikama', a ti kazes 'ali to je tom kruz lol'. a on ti opet kaze 'brate, nek je vanzemaljac, nego jel u patikama?'.

dakle, obrlatio sam paznju na argumentaciju, ne na prisutnost cate na listi, posto imam utisak da ste vi shvatili da ja kudim to sto je cata na listi.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

kataklizma nije nova igra ekspanzija, evo, moram da imam sve pre nje da bi nju igrao i to je tako i nikako drugacije, isto tako ima prefiks wow.

Pa tehnički, moraš da imaš kupljene i evidentirane CD ključeve, a diskove ne moraš, Cata DVD uključuje prethodni content (i instalira ga đuture, znači nema "sad ide classic, pa sad tbc, pa onda wotlk").

Znači Awakening je najklasičniji mission pack u najoldskulnijem smislu tog pojma, Cata je nešto što prosto ne može da se okarakteriše kao klasična ekspanzija (ne može ni kao standalone nova igra, ali ekspanzija po definiciji ekspanzija iz vremena CD klubova nije).

pa da, ali ako vidim u novinama da je izasla nova igrica kataklizma, odem srecan u prodzu da je pazarim, instaliram i startujem, videcu da mogu samo da pusim kurac:)

mislim, to sto kazes ne pravi nikakvu razliku, mogu ceo content isto tako da skinem s neta, ali moram da ga kupim. nema veze disk sa tim.