3MAJ86 Posted December 7, 2010 Author Report Share Posted December 7, 2010 Ja samo kažem šta sam pročitao >.< nema potrebe da se praviš pametan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Pa? Wow se ne igra na battlenetu. Nego na chemu? Ja imam ljude u friend listi koji igraju WoW... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Chet je povezan, useri su zajednicki ali sam wow server je odvojen od battleneta. Primera radi, restart bilo kog ili svih wow servera ne povlaci restart battlenet servera. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Chet je povezan, useri su zajednicki ali sam wow server je odvojen od battleneta. Primera radi, restart bilo kog ili svih wow servera ne povlaci restart battlenet servera. primera radi nisi u pravu, nije u pitanju restart servera. =>> http://img401.imageshack.us/img401/9986/firefox2010120714505024.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 ? ugasili su komjuniti WEBSAJTOVE da bi WEBSAJT za aktiviranje cata key-eva bio manje opterecen. Game server procesi su nesto sasvim drugo. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Sinoc su serveri takodje bili ugaseni iz tog razloga, ne razumem zasto capsujes. Danas je US server offline. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Kapsujem zato sto si mi linkovao vest da su namerno ugasili komjuniti websajtove da bi mi dokazao da su wow i bnet game serveri povezani, a nisu. Postoji mogucnost da su ugasili sc servere da skinu load sa tih servera zbog necega drugog sto im radi na tim serverima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ne znam koje je tvoje iskustvo, ali svaki put kada je bnet sajt bio offline, bili su i serveri na neko vreme. Nisam ni u jednom trenutku rekao da su wow i sc2 serveri direktno povezani, samo sam ukazao na to da sc nije online zbog kataklizme, sto si ti osporio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ja sam rekao da nema tehnickog razloga da sc2 server bude down zbog kataklizme, gde preopterecenost servera nije tehnicki vec finansijski razlog. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted December 7, 2010 Author Report Share Posted December 7, 2010 Ljudi, otvorite drugu temu i raspravljajte o tome da li su povezani SC2 i WoW serveri. Cilj ove je priča o nadolazećem patchu za sc2, a ja sam pokrenuo priču o 'obaranju', pitanjem da li se možda slučajno 'stavlja' patch pa je zato server bio down. Na žalost, ta priča ode u totalno drugom pravcu. Mislim da je dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ae ovo je offtopic ali opet, ne verujem da je blizz investirao u nova postrojenja sa serverima samo zbog sc-a (makar ne jos uvek). Velika je verovatnoca da wow i sc trenutno dele zajednicke servere. Mada opet, verovatno i nisam u pravu :). Bitno je da je eu server ponovo online \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Da li je neko odigrao malo više partija juče i danas ("malo više" >= 10)? Da li se osećaju promene u balansu? Na kraju nije bilo fungal nerfa, mada to se znalo odavno da neće biti. Zanimljivo je ovo da neće biti više moguće blokirati rampu sa po 2 bunkera ili pilona. Mislim da toga nije bilo u najavi. Ove nedelje ako stignem da odigram jednu ili dve partije biće dobro, baš nemam vremena. P.S. Ušao sam u platinum (jeee) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ne znam sem da finiksi stvarno izlaze brzo i ne znam koliko je pametno da bas za 29 sekundi mogu da izlaze jos ako se dizu iz 2 stargatea totalno tera zerga da ide na hidre i dozvoljava protosu da ode expand i 2 robo colosuse. Ovo sa popravljanjem tora ili tenka jos nisam iskusio tako da ne znam :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ne znam da li je neko provalio, ali stavili su prechicu u SC2 folder u My Doucments. Stavili su prechicu za nalog da se ne smarash i klikcesh josh 3-4 puta kad udjesh tu nego odmah imash shortcut za nalog. Tipa meni stoji Rema.888@2. Udjem tu i odmah imam replays folder i ostale fodlere. Mislim nije neshto mega bitno, ali jedna lepa olakshica koje su se setili. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 da, i vise na otvara 2 minuta prvi ekran kad se udje na bnet:)...odigrah par partija i jes da me je sabio mist zvp, al odlicni su fenixi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 (edited) Meni je i ranije odmah otvarao prvi ekran... A fenixe josh nisam video u akciji. Edited January 14, 2011 by Rema Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 jeste da je glupost ali jel izvalio neko na scrap stationu na desnoj strani mape kad se spustate od rampe ka sredini i dodjete do onih burica da se cuje kao neka muzika iz njih? :) izvalio odavno ali zaboravim da napisem :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted January 14, 2011 Author Report Share Posted January 14, 2011 Pa čuju se i one turbine koje rade na nekim mapama. Nisam znao za buriće :) Raspevani burići :P Znate za cow chat koji je uveden nakon patch-a? Pristupa mu se tako što se klikne na onu sličicu ispod logoa igre na sredini gornjeg dela ekrana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 dual phoenix u 2v2 je sada too imba :C Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts