Deadlift Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 E ljudi jel ce imati negde oko vukovog spomenika da se kupi bez pre-ordera ? , ako ne . nek mi se javi neko ko moze da mi uradi upgrade acc na cata preko kartice....pozz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander aka G Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 E ljudi jel ce imati negde oko vukovog spomenika da se kupi bez pre-ordera ? , ako ne . nek mi se javi neko ko moze da mi uradi upgrade acc na cata preko kartice....pozz! Biće bez problema, ima dovoljnih količina i u ComTrade SHOPu i u Gigatron-u. Inače, slažem se sa Pantom. Kutija samo skuplja prašinu! Uzeh digi-preorder čim se pojavio. Iskreno mislim da blizz ubija retailere ovim potezom... Quote Meus vita, meus nixor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Inače, slažem se sa Pantom. Kutija samo skuplja prašinu! Razni ljudi, razne ćudi. Ne bih mogao da zamislim da instaliram ekspanziju bez kutije. Da je ne posložim pored vanile, tbc-a i wotlk-a. Čak i da sam kupio digitalnu kopiju, opet bih voleo da imam kutiju i diskove. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliford Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Ortak je kupio u orangeshop-u (computerland) ispod vuka, preko puta KGB-a , treba samo da preuzme veceras u 24:00 kad pocinje ponocna prodaja, rekli su mu da ce deliti i poklone (majice, postere, bedzeve) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Razni ljudi, razne ćudi. Ne bih mogao da zamislim da instaliram ekspanziju bez kutije. Da je ne posložim pored vanile, tbc-a i wotlk-a. Čak i da sam kupio digitalnu kopiju, opet bih voleo da imam kutiju i diskove. Nista te ne sprecava da za godinu dana je kupis za 1500 dinara. Kod das nekome, a kutiju slozis na policu :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Pile Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Nije neka razlika u ceni za Cataclysmu. Necu da rizikujem sa downloadom kada za malo vise novca mogu da dobijem kompletno pakovanje. Vidim da ce u Orange Shopu biti i neki bedzevi i posteri... neko je spomenuo i majice?? Jos da docekam 00:01 ihhh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander aka G Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Nije neka razlika u ceni za Cataclysmu. Necu da rizikujem sa downloadom kada za malo vise novca mogu da dobijem kompletno pakovanje. Vidim da ce u Orange Shopu biti i neki bedzevi i posteri... neko je spomenuo i majice?? Jos da docekam 00:01 ihhh! U pravu si, skroz si u pravu... Samo, mnogi će igrati u 00:01, a ti... u najboljem slučaju, ćeš biti u gradskom prevozu. :) Quote Meus vita, meus nixor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 i ja jedva cekam da dobijam dc/world server is down poruke u 00:01! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Ja sam zbog toga odluchio da ne uzmem expanziju odmah. Par dana necu igrati uopshte, tek oko Nove mozda kupim Catu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 ista stvar i kod mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 pre 30ak min poslati keyevi good luck pplz :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
shammyftw Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Jbm ti blizzovu digitalnu kupovinu..... Buguje ceo dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts