Veljok Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Poz :) E, ovaj mix je satkan od masnih i catchy bass linija i ima za cilj da opravda svoj naziv :) Imao sam smetnje oko 42-og minuta i trajale su nekih 1 minut, vanzemaljci su pokushali da me spreche da podelim ovaj mix s vama, ali nisu uspeli... :)) UZHIVAJTE!!! http://soundcloud.com/boykovich/boykovich-tech-house-that-moves-your-ass Tracklist: 1. Santos - San Francisco 2. Noir - Disco.Nnected 3. Chrisitan Smith - Flyertalk (Wehbba Remix) 4. Nalin & Kane - Beachball 2010 (Marco Lys Remix) 5. Paolo Mojo ft. Ryan Starr - Crazy For You (&ME Remix) 6. Gabriele Baldi - All I Want 7. Ant Brooks - Sometimes (Original Mix) 8. Olene Kadar ft. D-Low - Baby Keep It Up (Parental Advisory Edit) 9. Jay Lumen - All Right (Original Mix) 10. Mikalogic - Spiritual Healing 11. Kenny Hawkes & Louise Carver - Play The Game (Joris Voorn Dusty Dub Stab) 12. Flavio Diaz - Blue (Uto Karem Remix) 13. Alex Piccini & Olderic - Deep On (Original Mix) 14. Ramon Tapia - You Got To (Keep Movin) (Original Mix) 15. Muzzaik - Manduco (Luca M 'Panara Me' Remix) 16. Chris Lake & Marco Lys - Running Out (Original Mix) unapred hvala na komentarima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Skroz solidan mix, ima gotivnih trekova, klubski fazon skroz... Sto se smetnji tice, rastereti komp na kojem snimash (kapiram da je ovo radjeno u nekom Traktor softveru ili traktor scratch sistemu ili nekom slicnom sistemu ili pak Abletonu...), samo stavi PC na BEST PERFORMANCE mod rada! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Hvala puno!! I hvala za savet za ove smetnje, da znam za sledeci put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Dobar tracklist, cu da skinem i preslusham :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 i? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Evo preslushah ga, odmah da ti kazem jednu stvar: POPRAVI TU ZVUCNU ILI STA VEC TI KRCHI brate pola miksa ti je unisteno time, aaahhhh kad je krenulo da prshti kod 42. minuta, glava mi explodirala Cecka ti puno komp ili virtual dj ili sa cega god da si miksao, tako da obrati paznju na to. Ovako inace odlichna zika, malo pazi na prelaze da ne bezhi i vrhstra ce biti sledeci mix! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Daj brate kakav si shaban, pa sta ako je radio softverski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 To je bio troll sa moje strane, krukice Nemoj da ti Radojka dodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 ma ne, nemam nista protiv, samo mi nije jasno kako ispada, a radjeno je softverski. mislio sam da je to dovedeno do perfekcije u poslednjih nekoliko godina :) De nije, onaj Arambat je objasnio kako se rade ti one-click mixevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Osim tog krchenja na 42om min i mozhda josh na jednom, nigde drugde nije bilo duzheg krcenja, samo negde, i to po 1 sekunda, shto je zanemarujutje, ali ok, sreditju to za sl put, sigurno :)) Za bezhanje, kolko ja znam, a slusham svoj mix svaki drugi dan mozhda na par mesta (2, 3) se chuje bezhanje, ali i tih para puta tju da se potrudim da ne bude... U svakom sluchaju, hvala na kritikama :) Edited November 18, 2010 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Ne pravdaj se nego ispravljaj to sve :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 to to, htedoh da editujem na kraju i da kazhem isto to shto si i ti, ali zaboravih (opet pravdanje) :) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts