sinister Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 odradili smo. udje on u igru, al je nenormalno sporo. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Evo neki talenti :) (Defanzivni :D) GK: Alphonse Areola (PSG) *17godina David Ospina (Nice) Sinan Bolat (Standard) Vincenzo Fiorillo (Sampdoria) --------------------------------- DC: Phil Jones (Blackburn) *18godina Daniel Carrico (Sporting) Simon Kjaer (Wolfsburg) Danny Wilson (Liverpool) *18godina ------------------------------------- DL: Atila Turan (Grenoble) *18godina Gareth Bale (Tottenham) Thimothee Kolodzieczak (Lyon) *18godina Lucas Digne (Lille) ***16godina! ------------------------------------------- DR: Diego Renan (Cruzeiro) Jackson Ramm (Blackburn) *17godina Romario (Vitoria) ***16godina! Sime Vrsaljko (Dinamo) *18godina Videcu da ubacim sad za sredinu terena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 skinuo ga jos kad je izasao,poceo danas i posle par sati (nisam se snimio) u sred utakmice me izbaci skroz bez mogucnosti povratka > control panel > remove/delete...inace nije los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 I meni se desavala ista situacija nekoliko puta, ima neki bag... Ima li neko resenje za problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 mozda neki patch...tj ne mozda nego sigurno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ako nekom treba jos talenata kazite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Krenuo da igram sa drugarom Seriju A, on uzeo Juve, ja Napoli. Kupim u prvoj sezoni Eden-a Hazarda, decko se ubi kolko asistencija pravi to tekmi i kako dribla. On uzme Neymara, on jos bolji. U prvoj sezoni jos nije razradjen kako treba, ali prebija u sledecoj. Elem, igrali do pola sezone, ja predjem u Milan (Alegri dobio otkaz). Dovedem Javier Pastore-a, Rene Adlera, i Hulk-a u napad. Pa svaku utakmicu 4 gola daju, Pastore sve asistencije. E sad vas pitam, jel ima neko nekog defanzivca da preporuci, ne neki preskup (do 15-20 milki)(ne trebaju mi mlade nade, treba mi neki iskusan, da odigra 3-4 sezone samo)? :) Edited February 11, 2011 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 sto ce ti neko pored tiaga silve i onog grka? elem ako ti bas treba neki dobar, mamadu sako iz psga razbija, mlad je ali bije kao lud, kosta 15ak miliona, ali moze da ti igra 10 godina kao car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Treba mi zato sto sam oterao pola tima i hocu da unesem malo svezine u ekipu. Dobri su oni, mada taj grk Papastopulos gresi u odbrani ko lud. I naravno, oterao sam Maria Jepesa, covek je tocilo :D Fala, cekiracu Sakhoa :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Moja preporuka ti je isto Sakho iz PSG-a, tu ti je jos dobar Varane iz Lensa ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&dd=24&nav_id=494933 LOLCINA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiddo Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&dd=24&nav_id=494933 LOLCINA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Igra li neko ovo? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obli Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) Ja konstantno, zadnja dva dana samo to igram :) Krenuo sa Interom, imao neku zamisao ekipe kako bi igrala, iskreno, nisam ocekivao da ce jedan sejv sa jakom ekipom biti ovako zanimljiv :) http://img228.imageshack.us/g/fcinternazionaleinterta.png/ Nece da postavi svaku pojedinacno, evo ovako, imaju skrinovi taktike, tabela prva, druga sezona, pobeda protiv Milana 5-1, Bejlov skor u drugoj sezoni, Lusiov skor u prvoj , zahvaljujuci taktici i postavljanju igraca pri izvodjenju korera i slobodnjaka :) Edited April 15, 2011 by OBL1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ja skoro uvek igram sa slabijim ekipama koje se bore za opstanak i tako to :) Trenutno sa Blekpulom igram 2. sezonu i jurim Ligu Evrope :D Demba Ba glavni igrac u timu trenutno, Varane mi je stub odbrane. Problem je samo mali budzet i gomila povredjenih igraca :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) I ja isto ne gotivim jake ekipe, vecu car mi pruza kada se borim sa slabijom ekipom za neko mesto u Evropi itd itd. Igrao sam sa Lyon-om, inace omiljenom ekipom. Imaju na pocetku neki bedan budzet, ali su igraci dosta dobri. Lloris je ubedljivo najbolji golman igrice (pored Adlera). Bastos sjajno levo krilo, Pjanic jedan od najboljih midlefieldera u igri... Posle prve sezone sam (osvojio Ligu, plasirao se do cetvrtfinala Lige Sampiona) dobio brdo para (37-38mil) a u medjuvremenu sam prodao i Lisandro Lopeza i sve je negde izaslo na 55 mil (ne racunam one male transfere od po 3-4 mil). Doveo Javier Pastore-a iz Palerma, covek ubija. Doveo Sakho-a iz PSG-a, covek ubija. I to je to, za sada cemo videti kako ce funkcionisati sve :) Pokusavam da dovedem jos Neymar-a, ali mrka kapa, mnogo para treba... :/ Takodje, preporuka Ninisa da dovedete, prvu sezonu mozda nece igrati sjajno, ali posle SABIJA. Edited April 15, 2011 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obli Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) Kao sto rekoh, dok sam gledao Inter - Salke nesto sam se istripovao, kao sinulo mi kako zelim da igraju i sta da napravim kroz par godina (^.^) i krenuh sa njima, u pitanju je 11.3 update. Na ovom pecu sam igrao sa Partizanom, Herkulesom, Borusijom i Bazelom, a pre njega od samog izlaska igre sa jos dosta ekipa, i nisam stvarno ocekivao, ali ovaj sejv mi je u top 5 na ovom fm-u :)) @lawl Ne bih bas rekao da Lion ima malo para, a sto se tice uopste Francuske lige, isto u top 5 na ovom fm-u mi je bio sejv sa PSZ-om, i tu sam imao neki trip o stvaranju evropske vele-sile bazirane na velikom vecinom igracima iz Francuske, sto sam donekle i uspeo, preuzeo Francusku, i posle batalio pa i izgubio sejv pri reinstalu sistema...:)) Na 11ici je olaksano i mnooogo zanimljivije igranje sa nekim slabijim ligama (van 5 uostalom), i stvarno mozes kroz 10 godina da stvoris novu veliku reprezentaciju sa sjajnim ligom, zbog reputacije reprezentacije i same lige koja razvija mnogo realnije i brze nego na proslim verzijama, znaci nema vise da posle 15 godina igranja sa Partizanom imas tri mesta u LS, s' tim sto OFK-a i Rad kao drugi i treci imaju igrace u rangu tvojim u prvoj sezoni :))) btw, jel registrovan neko na sigames oficijalnom sajtu, fm.uk, sortitoutsi? Ja sam regovan na sva tri, na sigames forumu od pocetka 2006, na ostalima nekoliko meseci kasnije, tad mi je otprilike igranje fm-a i postalo pravo igranje, ne samo dovodjenje ultra-dobrih igraca i loadovanje pri nezadovoljstvu rezultatima :))) Edited April 15, 2011 by OBL1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Pa ja sam poceo sa Lyon-om, 11.3 update, i imam 8mil na pocetku, ne mogu da udarim onaj boardrooom trip i da povecam, zato sto je vec na maximumu :/ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Pastore ti je bio pun pogodak :D Covek je ubica, a Sakho razvaljuje posle nekoliko sezona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Sad trazim jednog shpica kvalitetnog, razmisljam se izmedju Balotelija i Hulk-a, obojica su kod mene papreno skupi (treba barem 30mil da ih dovedes). Neka preporuka ? :D Takodje sam zaboravio, Gareth Bale najbolje levo krilo u igri. :v Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obli Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Ako imas kakvu-takvu disciplinu u ekipi, nemoj da dovodis Balotelija :p Hulk sabija, ali je skup. Pogledaj Kavanija, mada i za njega treba solidna suma. Kakav ti je Janis Tafer? On bi trebao solidno da se razvije, pogledaj Khoumu Babacar-a, ako ti nije zao da das pare za mladog igraca, sjajan igrac za 4-5-1, s kojom cenim da igras :)) Ako si jos uvek u prvoj sezoni, pogledaj Terence Makengo-a, istice mu ugovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Imas Lukakua iz Anderlehta, Vaclav Kadlec iz Sparte, Hernandez iz Palerma, Tafer je solidan i naravno buduci ubica Neymar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Eyal Golasa ? :D Edited May 5, 2011 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ma Hernandez ubica definitivno :D 12 utakmica 7 golova 5 asistencija za Arsenal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts