edmonddantes Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Jel imao neko od vas Amstrad/Schneider CPC masinu, sa kasednom ili disketnom jedinicom, svejedno? Tek sam pre par meseci pronasao emulator za istu, pa se igrao, cak kacio i neke gejmplejeve na youtube.. Neke od popularnih igara: The Vindicator, Astro marin coprs, Batman the movie, Astro marine corps, Target renegade itd Sada mi je krivo sto sam svoju masinu poklonio pre 15tak godina...=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Nisam im'o :) Sad mi je to baš zanimljivo, kad razmišljam o tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 imo sam ja cpc464 sa zelenim monitorom i kasetama:) od toga sto si nabrojao, betmen je ekstra, ali ja sam imao samo jedan nivo, ono kad treba da gurnes dzokera u kiselinu...renegade onako, mada i tu sam imao tipa dva nivoa... ja sam pikao najvise super sprint (formule iz pticje perspektive), dizija (ono jaje) - pogotovo fast food, od dr. livingstona sam se razvaljivao sa ortakom...igrao sam i one izometrijske sto ides po kockicama, bilo ih je bas dosta (mask, nesto nesto hero, bio je i neki betmen)... ne znam sada, ali to su stotine igara, a na desetine sam se bas lozio... Quote Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
edmonddantes Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 On 10/27/2010 at 2:33 PM, Doolio said: imo sam ja cpc464 sa zelenim monitorom i kasetama:) od toga sto si nabrojao, betmen je ekstra, ali ja sam imao samo jedan nivo, ono kad treba da gurnes dzokera u kiselinu...renegade onako, mada i tu sam imao tipa dva nivoa... ja sam pikao najvise super sprint (formule iz pticje perspektive), dizija (ono jaje) - pogotovo fast food, od dr. livingstona sam se razvaljivao sa ortakom...igrao sam i one izometrijske sto ides po kockicama, bilo ih je bas dosta (mask, nesto nesto hero, bio je i neki betmen)... ne znam sada, ali to su stotine igara, a na desetine sam se bas lozio... Imao sam isti komp! Kada sam kasnije video igre na color monitoru, izbedacio sam se bas :) Izgleda mnogo lepse. Betmen inace ima pet nivoa, u prvom bacis dzokera u kiselinu, a u ostalom vozis betmobil, resavas neke kombinacije a la skocko, duga, pik, tref, vozis onu letilicu i na kraju bacas dzokera sa vrha katedrale, ukoliko uspes da ga roknes pre ulaska u helihopter :) I ja sam, na zalost, imao samo jedan nivo. Sve u svemu, vrhunska igra. Renegade je imao 3-4 nivoa, koliko se secam. Na kraju sibas nekog nabildovanog tipa u bilijar klubu, imas i bilijar stap valjda...nije bila razvijena ta industrija (niti trziste) kod nas, pa su nam pirati uvaljivali kasete sa jednim nivoom, a originale si mogao da kupis tipa u UK ili Nemackoj, bas bedak :) Te izometrijske mi se nikada nisu dopadale, a Dizija nisam igrao, voleo sam AMC, Green beret i The Vindicator (mada sam od tri imao samo dva nivoa). Jebi ga, sve polovicno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts