ZOOM_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 jordane neki haker mi reko da ti vratim msn :) Mislim da je Yoca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 jordane neki haker mi reko da ti vratim msn :) Mislim da je Yoca :D haha, ne koristim msn vec 3 meseca :D, promenio pass pijan, i eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Mislim da imam resenje za to ........ Dodaj me na zoom[A]parlament-cs.com pa cu ti objasniti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 Turnira ce biti ... 13. najverovatnije nece. Valjda cu napisati uskoro datum. Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Evo u matrixu nishta nije bilo , pa mozhe da se odredi tachan datum ! Quote perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Nemoj samo onaj kepec da vadi utoke :))) AHAHahahah , a onaj Negro debil josh ga napinje i podpaljuje :D Quote perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 "kad budem umro , na grobu mi napisite , on i dalje ne spava 100 sati zbog turnira u Zajecaru" Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 "kad budem umro , na grobu mi napisite , on i dalje ne spava 100 sati zbog turnira u Zajecaru" pa samo si ti kriv :) , smarao si dal ces da dodjes, dal neces, neces ,oces , oce kaki, nece kaki , i na kraj si dobio sta si teo jebiga :/ Quote perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 odlicnu reklamu pravis za grad/turnir Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Ko te dira Uki? :) Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 AHAHahahah , a onaj Negro debil josh ga napinje i podpaljuje :D Ma negro je cutao,da je reko nesto...kad bi izvadio utoke bilo bi celjavo mnogo...A svi su ocekivali od njega da krene da ga zeza.Posle meni kad doso pa poceo da mi prica neke prica,samo sam klimao glavom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 odlicnu reklamu pravis za grad/turnir Ne pravim nikakvu loshu reklamu niti nesto pricam sto nije tachno , znash i sam shta smo prichali ali je nebitno , dodji da se igrash , sve ce biti ok , stari kompovi su dobili nove grafichke i sredjeni maksimalno , propusta nema , nemam sta drugo da ti kazem , tvoje mishljenje je tvoje , ne mogu da ga promenim , ti razmisli , pa se vidimo nadam se uzivo :) , hf! Quote perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikk. Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ajmo breeee najjaci monitori i najbolje radi cs ! jebo ti sto su pocrkale graficke :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UCEZAGRANJE Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ajmo breeee najjaci monitori i najbolje radi cs ! jebo ti sto su pocrkale graficke :P TACNO TAKO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 ajmo breeee najjaci monitori i najbolje radi cs ! jebo ti sto su pocrkale graficke :P +1 Quote perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Cisto da najavim tur 13.novembra i da zauzmem datum. Dakle, u Zajecaru u igraonici Playground na 20 kompa u 2 prostorije sa uplatom od 4000 dinara. Stari kompovi na kojima su pocrkale graficke proslog turnira ce biti sredjeni odnosno stavljene nove graficke ( ekipa sa proslog tura znaju koji je problem bio ). Full info uskoro ! Ako ti trebaju graficke, MASINA ce da te posavetuje kako da kupis polovne graficke stare godinu dana po ceni novih... On se bas razume u to... @ ALL : Mislim da je turnir u Sarajevu 20-21. novembar, ne drzite me za rec... Cak je i taj turnir sa fondom 3k evra za prvo mesto pomeran zbog malog broja ekipa.. Da se ne lazemo, ljudi nemaju para i sada retko ko ide na turnir for fun... Tako da rastrkajte malo te turnire xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 @ du : kad si vec kod sarajeva, el su otvorene mozda prijave negde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 @ jordan : Sacekaj da ti NICKY odgovori, ja zaista ne znam xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 @ du : kad si vec kod sarajeva, el su otvorene mozda prijave negde ? Turnir u Sarajevu je 20-21. novembar, uplate su vec u toku, ako se ne varam ima jos samo 1-2-3 slota (32 ekipe). samko2009@live.com je covek koji to organizuje, pa se njemu obratite na msn. Sorry za offtopic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Ako ti trebaju graficke, MASINA ce da te posavetuje kako da kupis polovne graficke stare godinu dana po ceni novih... On se bas razume u to... @ ALL : Mislim da je turnir u Sarajevu 20-21. novembar, ne drzite me za rec... Cak je i taj turnir sa fondom 3k evra za prvo mesto pomeran zbog malog broja ekipa.. Da se ne lazemo, ljudi nemaju para i sada retko ko ide na turnir for fun... Tako da rastrkajte malo te turnire xD razmatra se datum u decembru neki graficke se nabavljaju nove sa garancijom 3 god Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 ajmo breeee najjaci monitori i najbolje radi cs ! jebo ti sto su pocrkale graficke :P Lepo recheno,kanter radi u lanu savrsheno najveci problem su bile grafichke na proshlom turniru shto ce biti sredjeno sada za koj dan i ja garantujem da kompovi nece da budu problem,a turnir je kasnio mnogo zato shto smo chekali urosha 3 sata da stigne i ispali smo ljudi...Ovoga puta toga nece biti morace da se posthuju satnice i sve ostalo,bice grupe nekoliko dana ranije i satnice,samo treba da se odredi datum...kome ne budu odgovarale satnice moci ce da se zhali na ruru da vidimo jel mozhe neshto da se uradi,a ne da dodju 4 na turnir i da kazhu da moramo da chekamo igracha toga nece biti ovoga puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 koga ste cekali :D ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 koga ste cekali :D ? Andjeo pakla je kasnio uz urbana jer jedini prevoz koji je imao je kasno stigao. Zato je kasnila grupa B oko 1.5h. Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 http://soundcloud.com/dave-rene/isquare-hey-sexy-lady-chris-moody-remix GLGLGLGLGL Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 koga ste cekali :D ? A.P chekali smo ga da dodje,pa dok se namesti pa dok krenuli da igraju,i ta je grupa mnogo kasnila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts