K0baya Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Danas nafejlovao mid sa necrolyte-om vs storma.Np, okrenuo se farmovanju, krao koji frag ultijem.Next thing you know it, ja lvl 17, storm 13. Napisao sam da ih "ownujem" i dodao koji "haha".Popio 5 reporta, opet ne mogu da pricam 24h. xD Throwovali su game, inace.Jebeni butthurt dwelleri.Da Bog da crkli. Edit: Gori su od retardiranih Rusa. Edited April 24, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Brate banovace te totalno, pa cesh morati novi acc da pravish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Steam account mi ima igre u vrednosti od preko 1000eura.Cisto sumnjam da ce me banovati. Najgore je sto, stvarno, nisam flejmovao.Nit' sam nekome napisao da je retard (ni timskim igracima), niti nesto hevi. Nego im izgleda smetalo sto napisem "haha" kada puknu sve ultije da ubiju jednog coveka.Oh well.... Edited April 24, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Steam account mi ima igre u vrednosti od preko 1000eura.Cisto sumnjam da ce me banovati. Puche valve-u kurac shto imash steam acc od hiljadu evra. Mocesh ti i dalje da kupujesh, to uopshte nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Koliko je dobar ovaj nov report sistem, toliko je i los. Dobijes stack od 5 butthurt likova, koji izgube, pa im nije jasno kako, i reportuju celu ekipu. 5 reporta je dovoljno da ti iskljuce komunikaciju na 24h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Najgore je sto ne mozes ni da report miss, po meni bi bar trebalo te osnovne stvari iz "y menija" da osposobe i kad si mutovan (pa neka ubace cooldown da se ne spamuje da moze 1x u min ili tako nesto...). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Mozes sada, Y meni su omogucili sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 sto ne napravis alt account i teras ih u tri lepe sa njega, bez bojazni da ces dobiti ban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Ja imam 3 acca i non stop switchujem jer mi je smor kad ne mogu da pišem. U suštini ista priča kao sa kobajom. Dođe mi da igram non stop party sa još 4 čoveka i da reportujem sve u protivničkom timu. btw http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1d0g40/efrag_serbian_streamer_fearsc_thrashes_navi/ LOL Edited April 24, 2013 by method- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) Upao u partiju, randomujem ds-a, odem da sumarim.Pudge is moje ekipe misli da je kul da me prati po sumi i derpuje. Odjednom, zelim da igram sa retardiranim rusima.Hocu nazad stari report sistem i ruse. Edited April 24, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 упао сам у екипу са 4 руса идиота идиотска најидиотскија Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) aj pravimo ekipu! :P elem sad videh taj link pre onaj FearSC mi je na listi drugara -.- tj drug od mog druga, pa povremeno odigramo zajedno ali izgleda da je to totalno neki drugi Fear :D jbg 5 edita sam odradio -.- Edited April 25, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Jedva cekam international :D Bice postovan blog na dota2.com sto se tice TI3, takodje i joindota article. Znamo vec timove koje ce da budu invajtovani ali ne smijem vam reci :( Toliko mogu da vam kazem oko TI3, da announcement oko toga ce da dodje brzo. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 realno, propao bi turnir da si nam reko 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Lol, covek vam kaze da bice blog postovan vrlo brzo, vi ocete celu ruku. Svaka vam cast. I kad ne znas o cemu je rec, to tvoje "realno" izgleda vrlo smesno. Edited April 25, 2013 by tower_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post 99Dre Posted April 25, 2013 Popular Post Report Share Posted April 25, 2013 prosto umirem od zelje da saznam tu informaciju koju ti imas i niko vise :) i za koju su svi zeljno cekali da im kazes da je imas :D 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Nisam rekao da licno samo JA imam tu informaciju. Pritom, siguran sam da i ti imas taj info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 nema potrebe da postujes takve stvari i da izgledas kao tvoj drugar tobi :D znaci ako si vec odlucio da postujes, onda kazes koje ce ekipe biti a ne na ovaj nacin jer uzasno iritantno izgleda ljudima. niko te svakako nije pitao, a opet nisi im nista ni rekao :) ako me razumes 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Napisao sam taj post kako bih odgovorio na post koji je napisao Method. Pritom sam hteo sam da vam kazem da pocetne detalje oko TI3 i ostale stvare cu da dodju vrlo brzo, i stvarno ne vidim razlog zasto neko zbog toga bi bio iritiran. Ni jednom tu ja nisam napisao da sam ja neki INFO guy, ili da su sve esports ljude moje najbolje drugare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 ne vidis razlog, ali ja ti svakako kazem da ga ima a ti kako hoces :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shomi~ Posted April 25, 2013 Popular Post Report Share Posted April 25, 2013 Pazi, sa sigurnoscu mogu da kazem da mene, a verujem i mnoge druge, zabole pishica za blogove i postove u vezi TI3-a. Method nije napisao da jedva ceka obavestenja, nego turnir. Svako ko iole prati dotu moze da predpostavi 90% timova koji ce biti tamo. VEOMA je iritantno kad dodjes i napises E JA ZNAM AL NE MOGU DA VAM KAZEM :(((, pogotovo sto to predstavljas kao odgovor methodu, a njegova konstatacija nema nikakve veze sa tim odgovorom. Znaci, deluje kao da hoces da se pohvalis da ti znas sve to, ali ne mozes da podelis, sto znaci da je ceo post skoro pa beskoristan, kada ga predstavis kroz kvotovanje methoda. Da si dosao i reko "e ljudi, bice blog uskoro o TI3" bez tog ja znam vi ne znate, reko bi "ok kul, hvala za info" 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 vaistinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Amin brate shomi. Imas krstacu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 A gde ce ove godine biti TI? Isto Sijetl ili se menja lokacija? In other news, popio sam komunikacioni ban na 24h zbog 2 retosa, poz kobajice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 A gde ce ove godine biti TI? Isto Sijetl ili se menja lokacija? E ZNAM JA ALI NE MOGU DA TI KAZEM!!!!!!`1`1``~ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts