spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Mislim da se suma ne racuna u cs. Problem je onaj deo partije kada ne smes da izadjes na lajn, kada ja uspevam da narokam i po 0-15 skor, zato sto sam suicider najgori. A farm je bio do 20. minuta, dok im nismo porusili kule, posle toga smo bukvalno kampovali u njihovoj bazi. Inace, trebao bi da padne nerf za trolov ulti, posto je nekako previse spammable, a nerealno lomi kule kad je vas 5 tu. nego, aj da si prokomentarisao to sto svako ima po 2 denyia :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Vangard do jaja, samo cepaj, vladimir do jaja, taman dignesh armor celom timu. Ja sam trenutno u fazi testiranja svih heroja sa armletom, i lanaye sa vangardom, nije loshe za sad. Edited February 4, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Mislim da se suma ne racuna u cs. Problem je onaj deo partije kada ne smes da izadjes na lajn, kada ja uspevam da narokam i po 0-15 skor, zato sto sam suicider najgori. A farm je bio do 20. minuta, dok im nismo porusili kule, posle toga smo bukvalno kampovali u njihovoj bazi. Inace, trebao bi da padne nerf za trolov ulti, posto je nekako previse spammable, a nerealno lomi kule kad je vas 5 tu. nego, aj da si prokomentarisao to sto svako ima po 2 denyia :) cs na kecu u shumi se nije racunao,cs na dvojci se racuna,a shuma,a ancienti a kripovi na lejnu,dakle njegovih 80 cs-a su kao sto sam vec rekao nedopustivi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 brate, ja sam imao 116, a imam aoe spell ;) koliko sam trebao da imam? 250? :) Vangard do jaja, samo cepaj, vladimir do jaja, taman dignesh armor celom timu. Ja sam trenutno u fazi testiranja svih heroja sa armletom, i lanaye sa vangardom, nije loshe za sad. ne rokaju kinezi vangard na svih 5 heroja za dzabe, turtlovanje do smrti Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 otprilike da :),naravno,sve zavisi imas li free farm ili ne,ti si ih puno jurcao pa mi je razumljivo mali broj kripova ali uz free farm na lejnu,nekih 80-100 cs u 10 minuta otprilike kad se igra hard carry,bas juce igrao u stacku sa drustvom,2 jako dobra i 2 nuba igraca,pali se protiv kineza,au majko koliko su nas ugazili likovi,5 momka kao sat,ubise boga u nama :),ne znam samo kako iz kine igraju normalno na eu west Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Dosao sam samo da kazem da sam danas opikao 2 partije nbez rusa, nema neke preterane razlike. Pozzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 znaci problem si ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 otprilike da :),naravno,sve zavisi imas li free farm ili ne,ti si ih puno jurcao pa mi je razumljivo mali broj kripova ali uz free farm na lejnu,nekih 80-100 cs u 10 minuta otprilike kad se igra hard carry,bas juce igrao u stacku sa drustvom,2 jako dobra i 2 nuba igraca,pali se protiv kineza,au majko koliko su nas ugazili likovi,5 momka kao sat,ubise boga u nama :),ne znam samo kako iz kine igraju normalno na eu west brate, kako freefarm solo naix protiv dr-a i ck-a? ono, ova ima orbwalk i sajlens, a ovaj ima stun i privlacenje :))) aj me dodaj na stimu ako osh, da opikamo koju, bas me zanima koji je to nivo :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ako mu je mejdenka bila support (a morala je da bude), ne bi smeli da imaju ikakvih problema, bukvalno su mogli da ubijaju DRa cim udje u range. A ako je stvarno bio sam, onda je ceo taj tim umobolan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 sta naix trazi na lejnu uopste :D,marko steam mohrn1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 dole su imali maiden/ sk, mid rubik i gore solo naix koji sa syllom koji je katkad izlazio iz sume Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 nisam igrao dotu 2 nedelje, puca mi net svakih pola sata, usrani sbb :( ocu i ja da se igram kad proradi kako treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 BRATE, znaci isto, neki lagspajkovi, diskonektovi. Mislim da je igor spomenuo nesto da je najbolje pozvati korisnicki, i da to obicno rese, posto moguce je da je do tebe. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Zovem ih svaki dan, dolazio lik 3 puta, zamenio mi sve kablove i modem, al opet nista..nekad nemam net po 10 sati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 isti problem, i onda restartujem modem i masinu po 50 puta, cupam, vracam kablove i posle nekog vremena proradi, mada kapiram da nema veze sa masinom, vec do njihove vrhunske mreze Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Jel ima neki imba balkan profi igrac ++visokog skila da hoce da igra za jedan imba pwn balkan tim. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ja bi mozda znao jednog, ali on bi igrao pod uslovom da posle svake dobijene partije spamujete "LOL EZ" u all chatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Gg no re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 (edited) Jedan drugi lik je napravio translate, ja sam formatirao i napravio article. http://www.joindota....iew-with-funn1k Edited February 5, 2013 by towerrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 jel te placaju nesto za ovo cimanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ja bi mozda znao jednog, ali on bi igrao pod uslovom da posle svake dobijene partije spamujete "LOL EZ" u all chatu Zasto bi pisali LOL EZ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 pa svaki imba pwn tim pise LOL EZ Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Stevan Sremac Posted February 5, 2013 Popular Post Report Share Posted February 5, 2013 Mozda imba pwn tim u kome igraju igraci tipa majebeni-marko i Shomi ali ne u imba pwn balkan high skill timu u kome ja igram. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Pa kako ce drugacije protivnici znati da vam je bilo lako da ih savladate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Ni jedan tim nije lako poraziti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts